Zdravím. Píšem tu lebo rád by som vedel váš názor. Sú to asi 3 týždne čo som sa rozišiel s priateľkou. Boli sme spolu 2 mesiace a boli sme si dosť blízki. Pozname sa už 9 mesiacov. Ja mám 20 a priateľka 19. Najprv sme boli najlepší kamaráti ktorí si hovorili úplne o všetkom, každodenných problemoch, každý deň sme si písali a nebol ani jediný deň bez toho aby sme sa nekontaktovali. Dokázali sme si písať spolu aj 4 hodiny v kuse, proste stále bolo o čom. Dôvod nášho rozchodu bolo to že ja si občas zahrám počítačové hry. Bol to taký môj koníček keď bola nuda a nebolo čo iné na práci a nemohol som byť s ňou tak som si občas zahral. Ona toto neschvalovala a hry nemala rada a chcela až to nehrám. A keďže ja som ju nechcel stratiť tak som povedal že to hrať nebudem a povedal som jej to do očí, ale stále keď bola nuda tak som si občas zahral. Nejako sa to dozvedela a rozišli sme sa. Prvý týždeň to bolo také že sme si nepísali moc ani nič a potom sa to vrátilo do starých koľají a písali sme si znova každý deň a píšeme si stále. Inak vždy som na ňu mal čas nikdy som ju kvôli hrám neignoroval a vždy keď trebalo pomôcť alebo bol čas keď som mohol byť s ňou tak som ani sekundu neváhal. Napríklad aj teraz keď potrebovala pomôcť na maturitu z ANJ som jej vypracoval všetkých 30 tém. Veľa krát mi aj píše o takých veciach či sa tieto šaty hodia a pod a často aj píše prvá že ako sa mám, čo robím atď. Po rozchode povedala že nechce byť kamarátka lebo ja by som chcel vždy niečo viac a že všetko začína kamaratstvom, no po čase chcela aby sme boli znova kamoši ako predtým. Napísala mi že má aj stále má rada. No keď som jej včera napísal že som rád že sme naďalej ostali v kontakte tak mi odpísala že si život zariadime sami a že si mám niekoho nájst a ja že okej. No po 15 minútach znova napísala či je všetko v pohode a že či kamoši. Napísala mi že je aj veľmi vďačná že jej pomáham a že som zlatý. Veľa krát aj žartuje že sa nasťahuje ku mne keď aj nedá maturitu. Čo si myslíte vy ? Je tam ešte nejaká šanca že by sme sa mohli dať znovu dokopy ?
Stále šanca
Tutanchamon_xD a Cloo2 maju pravdu. PC hry bola zamienka. Ona nevie, co chce. A je inak tenka hranica medzi pomahanim a vyuzivanim. Tym, ze jej budes robit všetky školské práce, jej z dlhodobého pohľadu viac uskodis ako pomôžeš. Svoje povinnosť si treba vediet urobiť.
podľa mňa Ťa berie ako závisláka, preto sa rozišla. Ale mohla to byť len dobrá zámienka.
Určite áno, ľúbila. No ako hovoríš je to banalita a viacej ľudí sa nad tým pozastavovalo že to určite nie je dôvod na rozchod ešte k tomu keď som ju kvôli tomu nikdy neignoroval, nikdy na ňu nekaslal. Neviem no..
Ostante kamarati a mozno ked dospejete este viac, tak sa k sebe vratime. No teraz by som to moc netlacila a neriesila. Nechaj to plynut a uvidis
chce byt kamaratka. sanca skor nie ako ano. :(
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tvoja priateľka či kamoška, neviem ako to medzi vami aktuálne teda naozaj je, je nevyspelá a chová sa ako pubertiačka. Rozišla sa s tebou len kvôli tomu, že is sa vo voľnom čase hral hry, keď si nebol akurát s nou ? To je čo pre boha za totálna hlúposť ?
To je akože dôvod na rozchod ? Ľúbila ťa vôbec niekedy ? Pretože za takúto banalitu niekoho poslať k vode, je viac než len na smiech. Tým chcem povedať, že tvoja kamoška či priateľka je na smiech.
Keby mne nejaká baba dala košom, len kvôli tomu, že sa hrám hry, keď v tú chvíľu nie som pri nej, tak by som si len poklepal po čele, či je v poriadku. Keby mi len kvôli takejto banalite dala kopačky, tak v tú ranu by pre mňa prestala existovať, pretože keď ti vie dať pre takúto sprostosť košom, tak potom neviem, čo bude robiť, keď bude musieť riešiť ozajstné problémy vo vzťahu.
Je to stále len dieťa, pretože na dospelú babu, ktorá by už mala mať dávno pubertu za sebou, sa tak vôbec nespráva. Ona nech si nehľadá vzťahy, pretože potrebuje ešte dosť času a nie je na ne pripravená.
Bohužiaľ no, môže to tak byť ako hovoríte. Každopádne ďakujem za odpovede.
Šanca na vzťah teraz určite nie je (možno o 20 rokov, ktovie?, ale jasnovideckú guľu z nás nikto nemá ;)), tiež súhlasím, že tie hry bola len výhovorka (to ti povie každá žena, to je isté), keby to nebolo to, tak by si bol príliš dobrý, príliš zlý, príliš pekný, príliš škaredý alebo by slnko nesvietilo dosť jasne atď..
Chválim ťa však za to, že sa k nej naďalej pekne správaš a dokážeš s ňou ostať kamarát (aj keď ťa asi trošičku využíva, lebo si je tebou istá ;))