Strácam sa už

Príspevok v téme: Strácam sa už
RadoslavKing

Ahojte.. Momentálne mi je veľmi ťažko. Nechápem a strácam sa v ženách nechápem ich. Aby som Vás uviedol do situácie. Mám 17, ale za to mám za sebou už toho veľa, naozaj veľmi veľa a už sa strácam.. Nehovoriac o tom že od života som dostal neraz poriadnú facku ale momentálne hovorím o vzťahoch. Vzťahoch medzi mnou a babami, ženami, dievčatami, nazvite si to ako chcete. Mám za sebou okolo 16-17 báb. S jednou som to dotiahol troška ďalej, čiže do postele. Ale zase nechcem aby ste si mysleli o mne že som nejaké perverzné prasa alebo niečo pod. U mňa je na prvom mieste láska a hlavne pocit že pre toho človeka niečo znamenám. Že sa dokážeme porozpravat a tak. Žiaľ aj o ten som sa dozvedel že ma oklamala a dosť fajne. Momentálne mám ďalší problém. Píšem si s babou približne týždeň, možno dva.. Baba sa namotala viac ako som čakal. Bol som prekvapený ale bola veľmi zlatá a bol som rád. Keď som jej povedal či niekedy pôjdeme von, jej odpoveď bola "Jasné že pôjdeme, budem len rada." Bol som šťastný. Dnes došlo na lámanie chleba. Bola zaskočená a neviem či čakala že sa budeme ľúbiť cez telefón alebo ja neviem. Nechápem čo čakala, alebo sa zľakla ? Zľakla sa toho že s ňou chcem ísť von ? Bojí sa rozprávať alebo ja neviem. Už normálne prestávam mať chuť nejakými babami vôbec písať a vôbec stretávať. Povedzte mi prosím na to svoj názor a vysvetlite mi to, lebo sa naozaj strácam. Alebo oni nevedia čo chcú ? Alebo ako to funguje..

Pepa19

Ahojte,neviem či si to vlastne ešte niekto číta ale skúsim. Mam 20 rokov a páči sa mi muž ktorý je starší odomna o 20 rokov neviem čo mam robiť a či som v poriadku vlastne :-( pár krát už bol aj u mna dali sme si pusu nič viac... niekedy ma zavola von ale tam to končí neviem či ho nebrzdi ten vekový rozdiel.. Prosím poraďte mi čo mám robiť ja by som možno chcela aj niečo viac ale neviem ako by reagoval . Ďakujem

topmanager

je rozdiel aj medzi ísť von, a kamarátiť sa, a bozkávať sa. Bozkávanie je už o vzťahu. Ísť von, o kamarátstve.

RadoslavKing

Je nesmierne smutné, že súdite niekoho koho vlastne ani nepoznáte ;) A niekto si príde pre radu a vy ho tu vysmejete že je kurevník, a ešte neviem čo ďalšie. No, pravda je taká, že ocino mi zomrel, a som iba s maminou. Peňazí veľa nemáme, a zároveň neviem čo to má spoločné s touto témou. A myslím si že 16 báb, ( s ktorými som bol vonka, popr. som si s nimi písal ) nie je až tak veľa, a som rád že som v mladosti prišiel na nejaké základy ako to funguje a ako nie. A je rozdiel spať s každou, alebo len hľadať tú pravú. A na margo toho stretnutia, dohodnutý sme boli vyše týždňa. Len toľko.

je to

napisal si, "Tak dneska kedy pôjdeme?" A zrazu začala mať výhovorky že ide niekde s rodičmi a takéto :(
Preco si myslis, ze to boli vyhovorky? Aj ja uz mam program na dnes, keby si ma dnes niekam zavolal.

Pravdapravdiva

urobil si rekord chlapče! To si nezaslúži gratuláciu. Snaž sa aby si vyštudoval najprv a v posteli môžeš byť, ale sám :)

Majka6666

cloo2; Tak ja len na zaklade toho , ze pisal, ze ma 17 a za sebou uz 16-17 bab. A s jednou dokonca spal.Tak mi povedz kolko cakal kym sa s nou vyspal?Ked uz stihol 16, 17 bab. Vies som vydedukovala ze teda ide rychlo na vec potom.

clooo

V 17 rokoch mať za sebou 16-17 vzťahov/stretnutí, to je sila. Chlapče, ty musíš mať pekne bohatých rodičov a štedré vreckové od nich, všakže ?