Panic v 21 ... Ničí ma to

Príspevok v téme: Panic v 21 ... Ničí ma to
Nedasa

Ahojte
Takže mám 21 a som stále panic. Mnoho z vás povie že to nič nie je a bude radiť ako sa s tým zmieriť prípadne počkať ale to sa jednoducho nedá!
Vždy som bol introvert a počas študentských čias som sa o dievčatá nejako nezaujimal. To je spôsobené tým že som si pripadal neatraktívny a nemal som sebavedomie.
Posledný rok sa karta obrátila. Začal som navštevovať fitko, stal sa dobrovoľníkom v našom meste a pomáham kde treba. Chodievam na tanečnú a dokonca aj na jogu.
Prednedávnom som sa prihlásil aj na jazykový kurz.
Takto som nabral na sebavedomí a začal sa cítiť lepšie a lepšie ako som sa nikdy predtým necítil. Dokonca aj v práci ma to baví a som spokojný.
Vďaka tomu že som vystúpil zo svojej komfortnej zóny zoznámil som sa s veľkým množstvom mužov a žien. Dokonca mám viac kamarátok ako som kedy mohol dúfať. Máme si čo povedať a naozaj cítim že to sú skutočne priateľstvá.
Bohužiaľ aj tak sa mi nedarí nadviazať vzťah a prípadne mať sex ...
Ubíja ma to a zožiera zvnútra. Nič ma nebaví pretože sa cítim sám a prázdny .
Naozaj doslovne prázdny a nič necítim ... Nebaví ma už žiť.
Vždy keď som tu čítal nejaké fórum o vzťahoch myslel som že mňa sa to netýka ale mýlil som sa
Už ma to nebaví ... Nechcem žiť pretože som sám a cítim sa ako prekliaty ... Ako keby som nemal šancu hoci muži čo vyzerajú horšie, správajú sa horšie majú to čo ja nemám ...
Cítim sa trápne že to tu píšem ale je to tak ... Neviem čo mám robiť ... Mám ísť psychológovi alebo to mám ukončiť?

petroneta

vieš dobreuz, v tomto veku si na vrchole svojích fyzických možností a verím, že šport Ťa napĺňa a je to pekné. Ale o 50-60 rokov to už ani s tým športom nepôjde, ani s prácou, ani so zdravím to nebude ktoviečo a čo bude to, čo Ti bude spôsobovať radosť, ak nie medziľudské vzťahy a kontakty, ktoré si vybuduješ už o čosi skôr? Trebárs o 10 rokov?

mementomori

co som ti napisal myslim vazne, je evidentne, ze si z rozvratenej rodiny, trpis deficitom lasky, negativista, kydas to na forum a myslis si, ze ti to pomoze. tebe pomoze ak, tak psycholog