Ako schudnúť 2 kg ? Mám 18 rokov, 175 cm a vážim 59 kg, chcela by som schudnúť posledné 2 kg, ale váha sa mi zastavila aj keď športujem a stravujem sa vhodne.
Ako schudnúť posledné 2 kg ?
Omen keď chce byť niekto fakt dobrý musí trénovať do posledných síl... Ja niekedy trénujem aj 6 dní po sebe... Beh, rýchla chôdza, posilka, brušáky, plank... Tak sa to má robiť, nech nič neuberá.
Omen to je ešte nič koľko ona trénuje. Treba si pozrieť Ronaldov tréning... Ešte len odpadnete potom.
Totocouzje a Tomas12345 vidno že ste asi primitívny, 1000000 X som písal, že mi netrčí ani jedna kosť a BMI mám v normále. Sa už sa spamätajte, keď človek priberie tak stráca kondíciu, čím väčšia váha tým menšia výdrž konečne to pochopte! Má úplne normálnu váhu, za to, že vy máte 165 cm a 85 kg a myslíte si, že je to v poriadku, tak nech. Komu treba blbú menštruáciu? Nejaké blbé krvácanie a bolesti... Super, že ju nemá. Kebyže nemám len 70 kg tak v živote nezabehnem také vzdialenosti. Sú aj 50 kg chlapi maratónci. Ako sim už 1000000 x písal, ženám na normálnu funkciu všetkých orgánov stačí 10% tuku a mužom dokonca len 3% takže tak. Aspoň si zistite fakty pred tým, než tu začnete trepať bludy...
Ok, ďakujem
určite. Ak si prvýkrát v živote, povedz mu to.
Urobí mi hneď aj preventívnu prehliadku alebo niečo také ? Vyzliekať sa nechcem :/
mal by Ťa vziať bez ohľadu na problém. Máš vek na to, aby si ho mohla navštíviť. On Ti môže vypísať aj výmenný lístok na zmeranie hustoty kostí. A možno že spraví aj krvný obraz a minerály v krvi.
Gynekológ ma vezme kvôli tomuto problému ak som u neho nikdy nebola ?
Mohla by si požiadať obvodného lekára, nech Ti spraví krvný obraz a minerály v krvi. A gynekológa, čo s chýbajúcou menštruáciou a či sa vráti, keď s vrcholovým športom skončíš.
Čo by to malo spraviť s mojou váhou ? Nadváhu alebo niečo podobné som nikdy nemala a ani by som nedopustila, aby som do toho stavu došla. 3 hodiny cvičím len ak musím ostať trochu dlhšie na tréningu napríklad. V 18 rokoch by som už mala mať rast ukončený, takže v tomto by som problém mať nemala. Ďakujem za radu, za odborníkom určite zájdem a porozprávam sa o tom aj s mojim učiteľom.