Ako schudnúť 2 kg ? Mám 18 rokov, 175 cm a vážim 59 kg, chcela by som schudnúť posledné 2 kg, ale váha sa mi zastavila aj keď športujem a stravujem sa vhodne.
Ako schudnúť posledné 2 kg ?
dobreuz, to je pekné od Teba, že chceš urobiť dobre kariére autorky. Len tou ďalšou poznámkou si dosiahol, že Ti je ako celý človek totálne ukradnutá, je len stroj na podávanie športových výkonov bez ohľadu na ostatné zložky jej bytia.
:-(
Myslím, že si k nej bol riadne hrubý.
Čítaš? Respektíve, čítanie s porozumením ti niečo hovorí? Ja som nepísala, nech si v 18tich spraví dieťa. A ani nepíšem, že každá žena musí porodiť aspoň jedno dieťa, nech “nevymrieme”. Ale keď ho chce, nech ho raz má, jej vec. ;)
A k téme.
Uznaj si, že si s tou menštruáciou napísal maximálnu hlúposť a nebuď na smiech s takouto “argumentáciou” hodnou 10-ročného školáka. Už viac ľudí nižšie ti napísalo k tomu a ty si stále zaryto ideš svoju nepravdu.
Veľmi múdre si dokaziť kariéru kvôli decku... Veď vôbec nie je na Zemi 8 miliárd ľudí, treba ďalších...
Dobreuz: Naštuduj si fyziológiu ženy, máš v nej značné nedostatky.
OMG už zasa víťazia hormóny nad zdravým rozumom...
dobreuz, ona lekára potrebuje. To, že jej nefungujú ženské hormóny, je podľa Teba v poriadku? Tu nejde o to, že jej aspoň nebýva raz za mesiac zle a nemá problém s menštruáciou, ale je to mladé dievča, ktoré by raz chcelo mať deti!
A ak ich nemá mať len preto, že je preťažená,logika hovorí, že ubrať dačo, aby preťažená nebola. Ubrať dačo neznamená predsa vzdať sa športu! Môže sa vzdať jedného z viacerých, ktoré športuje. Lekár jej nebude vedieť povedať ničové nič sám od seba, akurát vyšetrenia krvi bude potrebovať. Tam aj hladinu krvných hormónov, mineralogický rozbor a krvný obraz. Na to potom netreba od neho veľkú vedu, aby povedal, aká látka jej organizmu chýba, aby to potom dostala vo forme výživového doplnku alebo hormonálnej injekcie, či hormonálnych tabliet. 18 ročné dievča môže mať problémy s hustotou kostí, lebo organizmus je nastavený tak, že práve ženský hormón je zodpovedný za to, aby jej vápnik v kostiach ostával. Toto nie je otázka na trénera.
A že sú doktori obézni? Lekár nežije zdravo, zato vedomosti mať môže. Na jej problém ich ani nemusí mať tak veľké.
Dobreuz, so športom určite neskončim len by som sa v tomto smere rada dala do poriadku. Plávanie ma veľmi baví, je pre mňa dôležitejšie ako gymnastika alebo tenis takže uvidím čo mi povie lekár a podľa toho sa zariadim a ak sa bude dať tak by som v ňom rada pokračovala aj súťažne a s gymnastikou a tenisom prestala. Áno, to krvácanie a tie občasné bolesti nie sú nič príjemné, ale chcela by som mať v budúcnosti deti. Bohužiaľ, žijem iba s otcom a on sa v týchto veciach vôbec nevyzná a keď som sa dostala do tohto "kolotoča" sama som si neuvedomila ako si tým pravdepodobne škodím.
Lekárom mnohokrát chýbajú základné znalosti... Nehovoriac o tom, že minimálne polivica lekárov má obezitu...
Riaď sa lekárovými radami a nie trénerovými. Pre trénera je dôležitejší Tvoj úspech, lebo je to zároveň aj jeho úspech ako Tvoje zdravie. Všetky otázky si odkonzultuj s lekárom.
Ahjaj vážne? Nahovárať ju na skončenie so športom?