Stretavka z tohto fora

slobodnemaciatko

A ty mas aku, ked spominas ochocenie/skrotenie. To robia, len manipulatori. Zena sa neochocuje, zena sa respektuje a miluje. Takisto, ako aj muz.

slobodnemaciatko

Dobreuz sloboda ma ovela vacsie spektrum a neobmedzuje sa, len na partnerstvo, ktore si ty predstavujes ako nejake okovy, kde stracas slobodu. Clovek je slobodny neustale, lebo moze citit, co chce, mysliet na co chce.
A sloboda ide ruku v ruke so zodpovednostou, lebo sa stavas navzdy zodpovedny za to, co si k sebe priputas.
V dobrej spolocnosti si bol dobry chalanisko. V zlej... Opytal si sa jej? Mozno si ju niecim zranil a mozno ju zranuje, ako si zmenil svoje spravanie. Ktovie. Nebudem hovorit za nu. Clovek ma preto usta, aby ich otvaral, ked ma a nechal zavrete, tiez, ked ma. Nauc sa oboje.

Frustraccia

Ja sem chodím už asi rok, aj keď neprispievam, no nedá mi nepovedať, že najviac na mňa zapôsobil Flaarik, takže na neho by som bol najviac zvedavý.

dobreuz

Mňa by ste hneď spoznali :D Najchudší zo všetkých by som bol :D A neviem prečo už Antisexx nepíše, asi má toho teraz veľa zo školou... Neviem.

ehm

A prečo ste sa už aspoň priateľsky nestretli? Ja naraziť na niekoho, s kým si tak názorovo sadnem, tak si aj nohy dolámem, aby som ju spoznal.

dobreuz

Ta nič :D Keby že sa stretneme tak len čisto priateľsky :) Dúfam, že ešte napíše. Inak čo vás to všetkých tak zaujíma?