Stretavka z tohto fora

dobreuz

Cloo2 :D Tam bzdeme na seba pozerať a o hodinku otočka domov :D Ale taký Pilcuk (cloo) kebyže príde a tresne že „mám 50 a ešte nikdy som nezažil bozk ani objatie od ženy“ tak by som sa smial ešte aj cestou domov :D

Bubliii

Nemec40,dakujem, to si ma potesil ze som jeden z ludi, ktorych by si chcel vidiet. :-)
Mne tu chybaju skor ti starsi prispievatelia ako Maoam, Adria, FilipTT, kafe a kopec inych.. chcela by som stretnut mozno Bielu Kobru, ma výborne nazory aj mi viackrat dobre poradila. A este asi ahjaj, mam pocit ze by sme si mali co povedat.

UZdlho

Nestojizanic
Moznoze chodia ale zmenili si nicky co ty vies .. niektori tu trcia roky ..
A niektori uz maju ine starosti. Mna by ale zaujimalo ako dopadol ten vztah co sa cez toto forum dali dokopy a potom pisali ze ona sa stahuje k nemu.. ci im to vyslo alebo kie ze ako su natom teraz ti dvaja. Ona tusim z Kosic bola a on niekde od Senice, Senca ci tak nejak ..

Nestojizanic

starý prispievatelia sem už nechodia ??
dosť to tu upadlo..nieje to čo bývalo
chýbajú mi tu napr. mesacny_princ, kafe, adria, mam56, a minimálne 10 dalsich ľudí...kde ste vsetci ?? :( ?

tieto nove neznáme nicky ma svojimi príspevkami nezaujímajú, poväčšinou ide o decká co sa tu na niečo hrajú..stretavka by za veľa nestála..jedine s ľuďmi ktorý sem chodili..a to sú ľudia vekovo 30 až 40+

Defconova

Ja by som pravez takeho Defcona stretnut chcela.. to je kanec podla mna najma tych nazorov o sexe ma rajcuje
Defcon milujem ta! Cmuky cmuk :-*

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Zuna7

Prečo sa nestretnúť, mňa sa to síce netýka...:) Len to tu sledujem. Ale myslím si, že tí mladí tu majú veľký entuziazmus. Veľa ich je tu osamelých sediacich celý deň doma a sledujúcich toto fórum. Často sa zamýšľam, koľko ľudí je tu osamelých, smutných čakajúcich na lásku, pekné slovo, povzbudenie - a mohli by sa stretnúť. Držím vám palce a prajem vám to. Samozrejme "posudzovačov" a "spochybňovčov" a aj takých čo si myslia, že zjedli všetku múdrosť sveta, nechajte doma. Takí sa tam nehodia. Nechápu totiž, že vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá...na akomkoľvek stretnutí... Vidieť tu, kto si s kým rezonuje a bolo by to pre vás určite obohatením. Držím palce.

ehm

Síce som sem prispel zatiaľ len parkrát (za to čítam si to tu v poslednej dobe pozorne :D) , aj tak by som sa rád zúčastnil. V poslednej dobe sa aj tak cítim veľmi osamelo, takže trochu spoločnosti by mi prispelo. A keďže som z BB kraja, tak BB by bola pre mňa skvelá. Inak je tu ešte niekto z tohto regiónu?