Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
No veď práve to :D Dúfam že si nebude chcieť dať premiéru jeho bozku na tom stretku s niekým :D
Cloo2 :D Tam bzdeme na seba pozerať a o hodinku otočka domov :D Ale taký Pilcuk (cloo) kebyže príde a tresne že „mám 50 a ešte nikdy som nezažil bozk ani objatie od ženy“ tak by som sa smial ešte aj cestou domov :D
Nemec40,dakujem, to si ma potesil ze som jeden z ludi, ktorych by si chcel vidiet. :-)
Mne tu chybaju skor ti starsi prispievatelia ako Maoam, Adria, FilipTT, kafe a kopec inych.. chcela by som stretnut mozno Bielu Kobru, ma výborne nazory aj mi viackrat dobre poradila. A este asi ahjaj, mam pocit ze by sme si mali co povedat.
aktualizácia. dôležitejšie ako reklama
Nestojizanic
Moznoze chodia ale zmenili si nicky co ty vies .. niektori tu trcia roky ..
A niektori uz maju ine starosti. Mna by ale zaujimalo ako dopadol ten vztah co sa cez toto forum dali dokopy a potom pisali ze ona sa stahuje k nemu.. ci im to vyslo alebo kie ze ako su natom teraz ti dvaja. Ona tusim z Kosic bola a on niekde od Senice, Senca ci tak nejak ..
starý prispievatelia sem už nechodia ??
dosť to tu upadlo..nieje to čo bývalo
chýbajú mi tu napr. mesacny_princ, kafe, adria, mam56, a minimálne 10 dalsich ľudí...kde ste vsetci ?? :( ?
tieto nove neznáme nicky ma svojimi príspevkami nezaujímajú, poväčšinou ide o decká co sa tu na niečo hrajú..stretavka by za veľa nestála..jedine s ľuďmi ktorý sem chodili..a to sú ľudia vekovo 30 až 40+
Ja by som pravez takeho Defcona stretnut chcela.. to je kanec podla mna najma tych nazorov o sexe ma rajcuje
Defcon milujem ta! Cmuky cmuk :-*
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Prečo sa nestretnúť, mňa sa to síce netýka...:) Len to tu sledujem. Ale myslím si, že tí mladí tu majú veľký entuziazmus. Veľa ich je tu osamelých sediacich celý deň doma a sledujúcich toto fórum. Často sa zamýšľam, koľko ľudí je tu osamelých, smutných čakajúcich na lásku, pekné slovo, povzbudenie - a mohli by sa stretnúť. Držím vám palce a prajem vám to. Samozrejme "posudzovačov" a "spochybňovčov" a aj takých čo si myslia, že zjedli všetku múdrosť sveta, nechajte doma. Takí sa tam nehodia. Nechápu totiž, že vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá...na akomkoľvek stretnutí... Vidieť tu, kto si s kým rezonuje a bolo by to pre vás určite obohatením. Držím palce.
Síce som sem prispel zatiaľ len parkrát (za to čítam si to tu v poslednej dobe pozorne :D) , aj tak by som sa rád zúčastnil. V poslednej dobe sa aj tak cítim veľmi osamelo, takže trochu spoločnosti by mi prispelo. A keďže som z BB kraja, tak BB by bola pre mňa skvelá. Inak je tu ešte niekto z tohto regiónu?