Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
Slobodnemaciatko???
No a ty chces dopadnut ako samohonic vecny?
dobreuz:
"Išlo mi o toto, že či som ju nezranil náhodou tým negativizmom ku vzťahom."
myslíš antisexx? Vieš, že to napadlo aj mňa. Lebo ona raz písala, že je rada, že neviem čo, lebo ona by potom tu nespoznala takého fajn chalana, ako si Ty.
Určite nie, lebo majú Boha.
A vieš povedať, či by tí kňazi neboli ešte oveľa šťastnejší, keby ženu mali?
Treba si zobrať takých kňazov, tí tiež nikdy nemali ženu a boli šťastní...
{-)
dobreuz nerehoc sa stale, aj tak je jasne, ze to len hras a je to silene.
Lenže písanie si a realita je rozdiel. Hoci priznávam, máme dosť spoločného. Odmietanie lásky je zločin? :D
Dobreuz nemozem hovorit za nu, nie som ona a nechcem hovorit ani o nej v jej nepritomnosti. Ludia maju usta aj kvoli tomu, ze ked nieco chcu vediet, tak sa opytaju a to toho, koho sa to tyka. Odmietat vztah je jedna vec, ale odmietat lasku je podla mna zlocin. Ako hovorim, si este mladatko a mohla by som ti byt mamou, ak by som zacala velmi skoro :-) mozno, len vidim, ze robis obrovsku chybu, lebo mam viac rokov nez ty a jedno ma zivot naucil: stretnut cloveka, s ktorym si rozumies tak, ako ty s nou, v zivote samozrejmost nie je, niekto to nezazije mozno vobec a niekto mozno aj zazije, len je slepy, lebo zije vo svojej idee. A mozno taketo priatelstvo je viac nez tisic vztahov, lebo je vzacne. Ber to, len ako radu.
„V dobrej spolocnosti si bol dobry chalanisko. V zlej... Opytal si sa jej? Mozno si ju niecim zranil a mozno ju zranuje, ako si zmenil svoje spravanie. Ktovie. Nebudem hovorit za nu. Clovek ma preto usta, aby ich otvaral, ked ma a nechal zavrete, tiez, ked ma. Nauc sa oboje.“
Išlo mi o toto, že či som ju nezranil náhodou tým negativizmom ku vzťahom.