Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
ja mám toľko roboty, že nemám čas na depresie a úzkosti.
A este jedna disko disko :D
youtu.be
Co si tak zatancovat a kaslat na depky :-)
youtu.be
Slobodnamacicka a ake je tvoje meno? ;)
Dobreuz to, aky ty, ci Zuzka, Ferko, Janka, mas nazor na vztah, alebo partnerstvo, je mne uplne jedno. Preco by ma to malo zaujimat? A preco by ma malo zaujimat, ci ktokolvek odtialto ma vztah, alebo nie? Myslis, ze je to podstatne?
Neviem co sa tu mnohi ohanate tymi psychiatrickymi diagnozami. Sadli ste na lep tym psychiatrom a psychologom a vsugerujete si diagnozy ktore nemate alebo sa vam nechce robit tak hrajete na invalidny dochodok.
Ste zdravi aspon vacsina z vas, vela je vas takych ze mate asi aj vysoke IQ. Tak prestante s tymi diagnozami!
To nieje choroba pokial nevediete rozhovor s prizrakmi, nemate nutkave opakujuce sa myslienky, nemate chut niekomu ublizovat, tyrat ci neposkodzujete vlastne telo, neuzierate sa do popuka. Aj depky z vas vyjdu ked vyjdete von. Depky, uzkosti a nizke sebavedomie vznikli z detstva, casto je to prehnanou kritikou rodicov na svoje deti, prehnana buzeracia, kritizovanie, hadky, krik, obmedzovanie, malo lasky, pochopenia..
Zase niektori ste mozno boli rozzmaznavani a dostali ste vsetko okrem lasky. Aj ten strach z ludi, z davu suvisi s vychovou. Nieje chyba vo vas! Chyba je vo vychove vasich rodicov?
Treba vyjst von, zmenit proostredie ked je moznost, prevetrat hlavu a blbe diagnozy budu prec. Ako sa hovori:
Voda ktorou vietor nehybe sa kazi, kvasi a hnije. Tak aj s vami to je rovnako.
Preco ludia venujuci sa cestovaniu a turistike psychicky zdravsi, odolnejsi, spolocenskejsi? Lebo su stastni!
Ak budete sediet nad pocitacmi a mobilmi a sledovat inych kto kde co s kym ako preco.. tak svojemu telu a psychike nepomozete.
Majka66666 Moja reč :)
Ja napriklad jednej veci este nerozumiem.Ked sa naucim zit sama lebo teraz som viac menej nutena tak naco mi potom bude vztah? Ked mi bude dobre samej, zariadim sa sama bez cudzej pomoci naco budem hladat partnera? Nebudem.A momentalne vobec nie.Lebo naco.Stacia mi kolegovia kamosi pokecam s nimi a mam zaluby lubim aj spat takze si viem vytvorit aj sama moj den.Naco partner? Aby som robila kompromisy, nemohla to a tamto, bola odcudzovama zato aka som , kritizovana zato ze som mu navarila spagety a on chcel rezen :D A sama? Ja ked vidim ze niekto nemoze von lebo tak co povie muz, ked niekto musi jest to co chce partner,ked niekto musi sediet doma lebo sa pohadali a pre dobro radsej ostane doma, ked niekto nemoze si vypit lebo to vadi partnerovi..atd...Toto zavidiet :DKed niekto to chce obetovat kludne ale niekto ma vztah len aby mal vztah a vidim nanom ze chce von ze chce pit ze nechce sa mu varit tak naco je toto dobre akoze :)
Slobodnemaciatko proste vždy hovorím svoj názor, tak neviem... Pretvarovať sa nebudem, ani hovoriť o partnerstve aké je super, keď to tak nevnímam.