Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
bielu kobru by som rada spoznala aj ja. Aj na iných diskusiách si vážim jej názory.
Dúfam, že nie ten pedofil čo píše o tom ako... deti
No to by bolo krásne.
Ja by som chcela spoznat Maoam a Bielu kobru. Ale predstavte si, ze by prisiel na stretko Benedik :)
dobreuz, ísť aj štyria alebo piati, má zmysel.
Každý je vítaný :) Ale uvidí sa, či sa niečo zorganizuje, lebo každý máme nejaké povinnosti a ísť štyria alebo piati asi nemá zmysel.
Ja som z BB akurát :D ale pochybujem, že by sa chcel so mnou niekto stretnúť z tohoto fóra, keďže si hlavne ženy myslia, že všetky hádžem do jedného vreca a že som na ženy zanevrel, pretože som doteraz nemal vzťah ani sex :D Moje príspevky z pred dvoch rokov tomu asi boli príkladom, ale to je už dávno za mnou :)
Nápadníčky stáli v 5km zástupe :D No hej, po tom by som sa nesmial, len znechutene pozeral.
Myslím si že po tomto zážitku by si sa cestou domov už nesmial :D to musela byť zaujímavá diskusia, viem si predstaviť koľko žien mu odpísalo :D
Jžš len to nie :D Ešte s takou 15 ročnou (ako tu založil tému že hľadám na vzťah ženu od 15 do 50 rokov)
Inak by som tam veľmi chcel mať Antisexx.