Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
mohli by sme niekde vyzbierat odpad. spojit stretko s niecim uzitocnym.
www.interez.sk
dajte pokoj tomasovi. Ved vidite ze sa aspon snazi. :)
ze by tomas12345 chcel dostat ovecky do kosiara? a kde je!?
„dobreuz nerehoc sa stale, aj tak je jasne, ze to len hras a je to silene.“ Ja som dobrý herec :)
„Ako hovorim, si este mladatko a mohla by som ti byt mamou, ak by som zacala velmi skoro :-)“ Okej, mami :D
Haha, áno, to bude pekné, keď prídeš a predstavíš sa, že Ja som bez energie. Bude zábavné stretko :D
dobreuz, uz sa bojis ako tomas :D
oslovovat nickmi, to bude pekne, take vynimocne :) kazdy si tesne pred stretkom zmeni nick :D
ale to je tiez riesenie, lebo inak by nikto neprisiel
Ako ja chcem ísť len nie že ma tam ukameňujete za moje názory :)
To sa budeme oslovovať nickmi? :D
svoj nick aj tam? ty prides pod nickom stretko? :) bacha na terminy festivalov :)
Dobre podme k veci, nech sa dohodneme. Bolo by to asi zaciatkom jula. Piste, kto by mal zaujem a kde by mu to vyhovovalo, nech vyhliadnem a rezervujem nejake miesto podla poctu ludi.
A predstavujem si to tak, ze sa kazdy bude pouzivat svoj nick aj tam, ziadne oficialne predstavovanie nebude (neoficialne necham na vas). Akurat sa budeme vidiet, ale to este neznamena, ze bude odhalena identita dotycneho. Takisto tam bude zakaz fotenia! A teda ti, ktori sa bojite odhalenia anonymity, tak sa nemusite.