Ja neviem

Príspevok v téme: Ja neviem
Sisi07

Trošku sa pohýbem, to je, že asi 2 hodiny pracujem v záhrade, potom asi tri hodiny upratujem doma: vysávam prach, utieram prach, ukladám veci, pohýbem trochu aj s nábytkom, vyčesávam deky, koberce; skrátka urobím si dobre doma. A ešte chcem viacej toho spraviť, ale, smola, neviem, čo mi je, iba viem, že už nevládzem. Doslova z posledných síl to ukončím, aj to tak, že musím zobrať nejaký liek od bolesti. A už večer cítim, že mám svalovicu. A v noci cítim takú svalovicu, že nedokážem myslieť na nič iné, iba na to, že ráno už nevstanem... Trvá to už dlho. A zhoršuje sa to. Viem, že som chorá, ale nikto nevie, čo mi je. Závidím svojim rovesníkom, ktorí toto nepoznajú.

Omen

Sisi, tých možností pri "svalovici" je skutočne viac. Ako si správne napísala, môže sa jednať aj o metabolický problém, a síce o cukrovku (pankreas). Môže to byť vedľajší účinok niektorých liekov (ak nejaké užívaš, skontroluj si príbalové letáčiky), reumatizmus, môžu ju spôsobovať veci z bodu 4, znížená hladina minerálov...
Ak by sa potvrdili problémy močového mechúra, potom budú energeticky oslabené aj obličky, ktoré sú ich párovým orgánom. A to by vysvetľovalo aj tú únavu.
Pravdepodobne to bude kombinácia viacerých činiteľov.

Sisi07

Dobre si to napísala Omen, máš pravdu. Keď nad tým uvažujem, každý bod sa ma týka. Ešte by som rozšírila ten bod so "svalovicou". Môže ísť o metabolický problém, ktorý sa týka niektorého konkrétneho orgánu; a možno aj viacerých. Na riešenie ťažká úloha pre mňa, ako si to zmenežovať. Ď.

Omen

Sisi, napísala si: "Či to nebude súvisieť s inými tam orgánmi...". Môže, ale aj nemusí. Potom by sa jednalo o urologickú alebo gynekologickú záležitosť.

Problémy ti môže spôsobovať:
1. Močový mechúr, ktorého dráhy prechádzajú cez driek. Môžu paralyzovať v tom mieste svaly, čím znemožnia pohyb a výsledkom je "úsad".
2. Gynekologická choroba.
3. Tieto ochorenia sú vnímavé na zmeny počasia, prechladnutie, hormonálne zmeny (menzes, klimax), chybné stereotypy, psychosociálne vplyvy, zhoršujú sa pri rôznych infekciách.
4. Nakoniec bolesti v drieku ti môžu spôsobovať: blokády, poškodenie platničky, stavcov, osteopénia, osteoporóza...
5. Tá "svalovica" môže poukazovať na zápal svalov, ale aj iné svalové, či infekčné ochorenie.
Odporúčam ti zdôveriť sa so svojimi problémami obvodnému lekárovi, ten ti môže dať vyšetriť krv a možno aj sám zistí nejaké nezrovnalosti, a potom ťa odošle k ďalším odborníkom. Drž sa!

Sisi07

Zuzka8: podľa toho, čo si napísala, hovoríš o sebe, že ti je príliš dobre. Ty vôbec nevieš, čo je súženie. Je pravda, že nikdy nie je tak zle, aby nebolo ešte horšie. Ale ja som ťa o niečo poprosila a ty si vôbec zrejme nepochopila, čo som ti napísala. A predpokladám, že ani teraz nechápeš.
Ďakujem všetkým za reakcie.

Zuzka8

Dobreuz, vieš aká som rada, že toto telo čo mám, mám len na čas? Lebo naozaj podlieha rôznym nepríjemnostiam, ako sú práve aj tie choroby. Preto som rada, že raz v nebi už budem mať neporušiteľné telo, v ktorom budem mať pokoj od týchto nepríjemností. A napokon aj môžem s radosťou vyznať, že toto čo tu teraz prežívam, je len terajšie kratučké ľahké súženie (2.Kor. 4,17), ktoré sa nerovná budúcej sláve. Nehľadím teda iba na túto časnosť, ale aj na večnosť, ktorá je väčšia.

To mi dáva Boh, nádej aj uprostred súžení. Lebo v Kristovi sa môžem nádejať. ..

Zuzka8

Aha, sisi, ok. Ja som to myslela inakšie. Boh nám dal rozum, aby sme využívali lekárov a aby sme používali
prostriedky na svoje uzdravenie al. udržanie zdravia ( zdravá strava, bylinky, pohyb a pod.). Nehovorím o tzv. zázračných uzdraveniach, tam to nikdy neťahám.

Skôr som myslela, že by som Ti priala, aby si Ho poznala uprostred tohto súženia. Pretože to nevidím, žeby si Ho poznala. Je už na ľuďoch, ako sa zachovajú, ale často im časný pôžitok, alebo časné problémy berú pohľad na Boha a pritom Jeho kráľovstvo máme hľadať ako prvé. Ono nie je ďaleko od nás. Máš to pomýlené. Toť všio.

daniela2

ahoj sisi, ocka mi operovali s herniou disku, bol síce 6 mesiacov PN, ale jemu to veľmi pomohlo. V niečom ostal obmedzený, lebo ono to nebude ako kedysi, ale nemá bolesti.