Ked chlapovi po 40 prepne

Príspevok v téme: Ked chlapovi po 40 prepne
Opekanec

Ked chlapovi po 40 prepne a zacne randit a spavat s cudzimi zenami zo zoznamiek. A to sex nezvladal ani s vlastnou zenou, nevladal casto, ani dlho, kvalita tiez za vela nestala.
Co robit? Hanbit sa za neho? Lutovat ho? Kaslat na neho?
Hanbim sa za neho, ze sa sprava ako pubertiak, kde vsetci jeho kamarati buduju byvanie a rodiny, aj oni sa mu smeju a tukaju si na celo.
Aj mi je ho luto, ze ho nejaka milenka vysmeje za ten sex, ktoreho je schopny.
Aj mam chut sa na neho vykaslat, lebo to vobec nie je muz, do ktoreho som sa pred rokmi zamilovala.
Jednoducho akoby mu preplo.
Co by ste robili vy?

Kristinka7

Ak ti toto spravil chlap, tak si slabá povaha a do istej miery si za to môžeš sama, ako si si ho vychovala. Keby to mne urobil môj chlap, tak by som mu urobila peklo zo života.

Kalgan1

"randi a spava s cudzimi zenami..." a ty sa pytas, ci mas s nim zostat? Tak ak ti nevadi, ze randi a chrape s cudzimi zenami, tak s nim pokojne zostan. Vztah by mal byt o dovere, vzajomnom respekte a spolupraci. To, ze chrape s inymi moc nenasvedcuje tomu, ze ta respektuje.

akinom007

slobodnemaciatko/ nie vzdy zeny uhanaju kym ho dostanu...vela x je to opacne...avsak okolie to zhodnoti vzdy tak ze to hodi na zenu....

slobodnemaciatko

Vybral si vlastny smer. Bohuzial malo je silnych muzov, ktori dokazu odolat kategorii niektorych dnesnych mladych zien, ktore muza uhanaju dovtedy, kym ho nedostanu, nerozbiju vztah, ktory ste si budovali roky a vela do neho investovali a to casto aj roznymi falosnymi intrigami. Casto, ked to dosiahnu, rozbiju vztah a dokazu si, ake su uzazne, tak o muza stratia zaujem. Zivot totiz nie je, len bezstarostny, ale je aj o tom, ze spolu prekonavate problemy, riesite kazdodenne zalezitosti, starate sa o domacnost. To samozrejme mladym velmi nevonia. Komu by aj? Teraz aj ty mozes prezivat zivot bezstarostne a venovat sa sebe. A mozno sa ti do zivota pripletie novy muz.

hela212

Sama si si odpovedala, kaslat na neho, presne. Ved to je hanba fuj a potom ma spavat stebov alebo co? A ako vies, ze sa mu smeju zdoveril sa ti? Hovorila si s nim preco to robi? Aky mate vztah? Beries to dost triezvo, ja by som sa asi zblaznila.

irga85

kašlala by som na neho? ľutovať ho - a to akože prečo? ľutovala by som sama seba, že som to s takým hovadom ťahala. nič čo najskôr sa od neho odpútaj a nech si robí hanbu sám sebe, keďže si ťa zjavne naváži

samajoja

Nemám komu o tom napísať či povedať.
Môjmu mužovi asi šije bo mu preplo neviem.
Nemá síce ešte po štyridsiatke až o dva roky ,ale úplne som sa našla v tvojom prípade.Je to normálne ?Sme spolu od základnej vždy bol normálny teraz mu to j......be.

Zuzulik8

Impotenti podvadzaju najviac, hoci je to paradox ale je to tak. Sama takeho poznam, mal dobru zenu co ho mala rada aj po 20-tich rokoch, vela pre neho robila, podvadzal ju. Ona ked to zistila tak ho opustila. On si potom hladal priatelky ale vzdy mal dve naraz, potom sa s tym chvastal kamosom aky je on kanec. Od kamosky s ktorou tiez chodil viem ze je impotent, vacsinou sa mu ani nepostavi ci s problemami, pritom ona je kocka po ktorej sa chlapi obzeraju. Takyto chlapi maju komplexy menejcennosti a tymto si to kompenzuju, potom kamaratom pri pive povie: aj hentu som dal dole, aj tamtu a na chvilu sa citi ako king.