Malé prsia sú najkrajšie pravda alebo klamstvo

Príspevok v téme: Malé prsia sú najkrajšie pravda alebo klamstvo
Nikyy

Ahojte, mam 22 rokov a mam veľmi malé prsia (A) . Hrozne sa zato hanbím a trápi ma to. Ale moj priateľ(sme spolu už rok a pol) mi stále tvrdí že sú nádherné a že by nechcel večšie veľmi rad ich bozkáva aj chytá a všetko . Ale ja mu moc neverím ved mužom sa predsa ľúbia veľké prsia prosím hlavne o názor mužov. Rozmýšľam aj nad plastikou ale on ma ohovára že to nemám robiť

Nikyy

Nikyy, tym sa absolutne netrap :). Nie kazdy chalan si zaklada na velkych prsiach. Pre mna je najpodstatnejsia tvar, usmev a vona vlasov. Ale ked ide o prsia tak nemusia byt velke, pamataj chlapom ide viacej o rit ako o prsia. Ked mas pekny zadok tak prsia nie su podstatne. Ked uz tak pre mna zadok je prednejsi ako prsia.

qwerty

Možno mu to nevadí,ani mne sa nepáčia velké cecky,skôr také normálne prirodzené,určite nie umelé ... ale ak má žena hnedé oči,tak ma sexuálne vôbec nepriťahuje,asi preto,že mám viacero sestier a všetky majú hnedé oči,takže záleží aj či si jeho typ a či sa mu celkovo páčiš... vidíš neni všetko iba o prsiach ...

pp

ak mas male a si chudunka tak bud v klidu. Ak mas male a velke brucho a tlste nohy tak si nasetri na plastiku. Ak si sumernej postavy tak to neries, po decku sa ti aj telo zmeni o 180 stupnov. chlapi aj tak neriešia cecky, len pubertaci sa idu z toho potentovat. Starsi riešia celkovu postavu, ako to ladí s inymi castami tela. Hlavnd bud rada ze nemas psie uši tp uz by bolo na slušný komplex. Ale zas poznam baby s otrasnymi ceckami malymi a ovisakmi alebo aj s velkymi ale jak dudacke gajdy no hnus a chlapi sa po nich idu zabit lebo sú....Čo?? SEBAVEDOMÉ.

PsychoIog

Pardon oprava - muz nesmie povedat zene, ze sa mu nepacia jej prsia a napr. ze sa mu pacia vacsie...
Som bol myslienkami uz pred textom, ktory som pisal.

PsychoIog

Muz nesmie zene povedat, ze ma male prsia, naopak, musi ju drzat v presvedceni, ze sa mu pacia, aj za cenu klamstva. Ide o pohlavne organy, na ktore su zeny velmi citlive a ked im nieco take povedia, tak sa zena uz nikdy nedokaze pri sexe uvolnit a vztah konci.
Je tu jedna, jedina zena, ktorej muz povedal, ze sa mu nepacia jej prsia a ich vztah je po intimnej stranke ok? Nech tu napise.

petroneta

dobreuž, je normálne, každý je zameraný na nejaký typ, aspoň kým je mladší, potom je to absolútne nepodstatné.
Velkyprs, hovorím o zdravom jedincovi.
Prsia sa menia aj vekom aj hmotnosťou a aj tie malé sa zväčšia tehotenstvom a po dojčení budú o niečo väčšie ako predtým, aj keď žena schudne na pôvodnú hmotnosť.

Iveta Michael

Pravda! velke prsia su hnusne,hlavne tie umele ... mne sa protivia, mam 2,5 velkost a nie som už spokojna chcem menšie

Nevymyšlaj hluposti a nedavaj si prsia zvačšovat je to velka bolest a aj riziko rakoviny ...okrem toho velke prsia posobia odpudivo vulgarne, to by si radšej chcela ..?

Vygoogli si fotky Jacqueline Kennedyovej bola to krasna žena, štihla s malymi prsiami a obrovskym.francuzskym šarmom ... modna ikona!
Aj ty taka moźeš byt :)

Slobodna

Muzom sa predsa tiez nehovori, ze maju maly penis, alebo sa nam nepaci a kebyze mu to poviete tak to tiez nerozchodi.