Ahojte, mam 22 rokov a mam veľmi malé prsia (A) . Hrozne sa zato hanbím a trápi ma to. Ale moj priateľ(sme spolu už rok a pol) mi stále tvrdí že sú nádherné a že by nechcel večšie veľmi rad ich bozkáva aj chytá a všetko . Ale ja mu moc neverím ved mužom sa predsa ľúbia veľké prsia prosím hlavne o názor mužov. Rozmýšľam aj nad plastikou ale on ma ohovára že to nemám robiť
Malé prsia sú najkrajšie pravda alebo klamstvo
Nojihu, no neviem. Mal som priatelku s malymi prsiami a prisla mi bud ako nevyspele dievca a ja som sa citil ako pedofil alebo dokonca miestami ako keby som bol s chalanom. Teraz mam priatelku so 4-kami a staci, ze mi ich ukaze a okamzite dolu stvrdnem. A ked ich chytim do ruky, hram sa s nimi a cmulam ich, tak sa idem zblaznit.
Podla mna sa ziadnemu chlapovi nemozu realne pacit male kozy, ale ano, ma byt galantny a chvalit ich, aby zene nezhodil sebavedomie.
Nojihu- a co je na nich take pritazlive ? Ked su malé, ved vsade prezentuju len velke prsia
Je to pravda. Malé prsia sú super, sú oveľa príťažlivejšie ako veľké prsia. Moja priateľka má tiež malé prsia a veľmi sa mi to páči a nekonečne ma to vzrušuje.
áno, malé prsia sú najkrajšie. A75
Mám ich dokonalé... verím, ak mi to môj milý povie. Som na ne hrdá, a nikdy som kvôli nim nemala mindráky... Môžem si dať šaty na ramienka a nemusím uvažovať o podprsenke, ak inak nie sú priesvitné... Alebo tričko na ramienka... načo podprsenku? Blúzka zas vyzerá lepšie, ak si podprsenku dám aj s vypchávkami....takže nech je akokoľvek, stále to mám dobre....
Keď nejaká plastika, uvažovala som skôr o tom, že by som si dala na tvári operovať jazvu po úraze... ale komu o tom hovorím, všetci mi tvrdia, že to netreba, že to je v pohode... a ja sa bojím fyzickej bolesti, a že by mi tú jazvu rozrezali..., aby tam bola len čiara bez priehlbinky... takže to radšej nechcem....
keď si predstavím skalpel, ako mi kaličí prsia...brrr....:-(
Ja mam áčka tiez a priateľ je spokojný nad mieru takže len svojmu ver
Ja som tu z tej skupiny obdarenejších - Dčka a chcela by som zas menšie...nehovorim ze uplne lentilky ale aspoň o číslo. Takto už nemajú dobrý tvar, treba na to vačšie podprsenky, hlavne širšie vzadu aby to držalo dobre...ked sa snažím behať tak...je to čistý des..boli ma strašne chrbat....
Ano je to možno považované za viac sexy dajme tomu...ale ma to aj nevyhody a je to zaťažujuce.
Podľa mňa každý človek by mal byť spokojný s tým čo má, pokial to nie sú extremy. Nemám rada ked nekto hovori že tie su krajšie alebo tie su krajšie....v kazdom pripade jednu skupinu ludi zhodite...a nie je to rovno vec ktoru si zena vybera...
Zasa niekto hlada problémy tam, kde nie sú
Ja mam prsia vacsie a nikdy by som nechcela male. S hraskami by som si nepripadala sexy. Milujem, ked mi ich chlap masiruje, hladka, cucka, som schopna dosiahnut silny orgazmus, len drazdenim bradaviek.
Ale nemusis sa bat, je vela chlapov, ktorym je to jedno, hlavne, ze nejake su, aj ked sa idu zblaznit za vacsimi.
..podla mna je to vsetko len vec nazoru..ked su vacsie tak su s tym problemy..bolesti chrbtice a podobne..
Ja mám malé prsia a už od strednej to využívam. Nenosím podprsenky, iba keď viem, že podprsenka bude mať "zmysluplnejší význam" ako byť bez nej, tak si ju dám. Všetky maličkosti svoj význam majú, ak vieš, ako ich využiť. Na to mysli.