Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám podprůměrné (nízké) IQ

Príspevok v téme: Mám podprůměrné (nízké) IQ
lowIQ

Dlouho jsem si nechtěl tuto skutečnost připustit, ale je to realita. Na základní škole jsem byl průměrný a později podprůměrný žák, na střední už slabý a pro neprospěch jsem školu opustil a na nějakou dobu skončil se základním vzděláním. Později přes různé komplikace jsem nakonec vystudoval alespoň soukromou školu-dálkové a méně náročné studium, opravdu jsem dřel a snažil se a díky píli to udělal. Chtěl jsem vyzkoušet po úspěšné maturitě i studium na vysoké škole, ale měl jsem velmi nízký percentil z testů obecných studijních předpokladů-percentil necelé 4! Byl jsem z toho docela v šoku a styděl jsem se o tom i mluvit, to se mi stalo, když jsem v minulosti absolvoval IQ test a měl IQ někde kolem 90 (93-95). Vždycky mi dělaly problém hádanky a testy, byl jsem v nich pomalý a pokud se mi podařilo něco vyřešit, tak jen díky vytrvalosti-prostě jsem to řešil velmi dlouho v porovnání s druhými.

Mám podprůměrné a v jistých věcech možná nízké IQ, ale přesto jsem docela šťastný. Pracuji jako dělník a práce mě baví, snad plat by to chtělo vyšší, ale to asi není reálné. Chybí mi výuční list, umět nějaké řemeslo, já jsem se pro studium nezrodil, to je pro nadané a chytré, cílevědomé lidi, takový já nejsem. Jsem snaživý, pracovitý, ale spíše vše musím vydřít. Přesto chci být ve společnosti užitečný a mám rád, když to někdo ocení, protože já to beru jako svoji službu, ne jen jako zdroj příjmů.

Meridian

V skratke
Veď nâm to je jedno aké má IQ to bolo len pre ilustrácii.....nakoniec si našla a j tak pikeho či ako sa volá....

v skratke

šakira nema vysoke iq, to je fake a blud a mensa to potvrdzuje, ze to je fake.
www.dailyedge.ie
uz len vysoke iq im chyba k dokonalosti, ha, neprekvapuje ma, ze si to vymyslaju

Meridian

Low iq
Myslím že toto by mohol byť veľký problém našej civilizácie.!
Ak by bolo treba odovzdať genetický materiál pre budúce generácie ,lebo ľudstvo ide z nejakého dôvodu do zatratenia.
Alebo pristanú mimozemšťania a budú skúmať ľudstvo a budú ho posudzovať podľa teba ...
Alebo tušímže Šakira (neviem či spieva aj v česku)má vysoké iq a bude chcieť potomka splodiť zo seberovným ty to nebudeš .
(Ani ja škoda)
Samozrejme som srandoval a na nejaké hodnotenie na papieri alebo grafe sa môžeš vy. potrebovať po česky vysrát.
Je veľa tzv inteligentov a nevedia žiť život.
Nevedia sa radovať a sú stále v napätí ,lebo sa od nich niečo očakâva.Šak sú múdry ňé...!!!
Od teba možno nikto nič neočakâva a tak môžeš len milo prekvapiť.
Keď vieš žiť a milovať nič viacej nepotrebuješ!
A ten liek na rakovinu nech vynájde niekto iný !!!!

Dilino Dilinovic

Ja som si IQ síce nikdy nemeral, ale nejaký vnútorný hlas mi hovorí, že by som mohol patriť k top 3 ľuďom s najvyšším IQ na svete.

World Run

kamaratka ma 90, je celkom sikovna, chytra, vela veci ju zaujima, da sa s nou o vselicom porozpravat, ma aj VS prirodovedneho smeru, vydata s detmi. negativa neviem popisat. takze kde mas problem ty?

Medea7

S tým IQ mam aj ja boje. V duchu viem ako sa chová človek na úrovni. Ale každý sme iný a každý si o nás myslí niečo iné. Asi.

Tibor1986

Toto je nahovno a nanic. Som po infekte mozgu - encefalitida, neuroborelioza. IQ na zaciatku liecby bolo okolo 40 !!! Hrozne psychostavy a pod. ale i napriec tomu som zvladal dost zlotite veci, dokonca v anglictine. Na liecbe to vyliezlo na cca. 100 a tak to aj drzi. Hodne zalezi od toho jak sa citim. Ale ak je niekto chuj od narodenai tak s tym nic nespravi :D ale moze pomoct encephabol a piracetam :)

lowIQ

Díky za pozitivní názory, ale je to tak jak jsem napsal-nic jsem si nevymyslel. Někdy je lepší přijmout realitu, než si něco namlouvat.