Dobry vecer... nemam sa komu zdoverit tak napisdm aspon sem do fora a rada si precitam vase nazory rady a skusenosti. Minuly rok som spoznala mojho teraz uz snubenca. Zo zaciatku uzasny muz vsetko super avsak po pr tyzdnoch zcal robit ziarlivostne sceny a vzdy som sa musela ospravedlnit ja... vzdy som sa musela citit previnilo ... potom bolo zase super obdobie az sme sa raz pohadali a ja som si pobalila veci a chcela odist.. no udobrili sme sa nejako a na dalsi den ma poziadal o ruku. O mesiac na to som zistila ze som tehotna... svadbu mame mat o mesiac no on ma zase svoj rapel a povedal mi aby som svadbu zrusila.. ja som vsetko uz vybavila.. oznamka su rozposlane a dieta nosim pod srdcom a neskutocne sa trapim... neviem co mam robit.. nechcem zatazovat rodinu s mojim trapenim. Nemam kam ist, nechcem byt slobodna mama bojim sa o buducnost
Zijem s psychickym tyranom
ako to dopadlo? mali ste svadbu? uvedomil sa?
papapap je v 4tom mesiaci, takže už nemôže ísť na interrupciu.
Mariettta :D:D A kde som sa označoval za dobrého chlapca :D Chcem zo vidieť :D Len som povedal že furt si vyberajú takých týranov len preto, lebo sa chvostajú, robia drsnými a sú priebojní. A potom sem chodia vyplakávať že ich princ týra.
K tomu ako spoznas psychickeho tyrana napr. aj na fore by som este doplnila stvrty bod - sami seba povazuju za lepsich ako su vsetci ostatni. Ich sebavedomie je na nule tak si to kompenzuju tym ako o sebe hovoria aki su uzasni, dokonali, najlepsi na svete, ako nad nich niet. Daju ti pocitit ze tak ti treba, mala si si radsej za partnera vybrat mna - taki dobri chlapci ako ja ostavaju na ocot a ziadna ich nechce. V skutocnosti zavidia tvojmu tyranovi ze on ta mohol tyrat a oni by ta tiez radi tyrali a na nich sa nedostalo, im si tu sancu nedala. Tak aspon brazdia internetove diskusie a kompenzuju si to tak ze ponizuju zeny.
Dobreuz: Je to iracionálne.Mas pravdu v tom.Presne také nazory som aj ja kedysi mala ked kamosky chodili za takými.A co cert nechcel práve s takým som sa zoznámila.Inak som netusila aky je.Prave naopak som myslela ze taky nieje.Az casom som to zistila a chcela som sa rozist.No lenze bolo to tažké zrazu pocúvať tých vsetkych ludí ze haha aka si bola mudra a teraz mas , to by som pocula od kamosky, a potom od mamy ze naco hladam vztah ked sa potom rozchádzam.Takze tak.Najhorsia by som bola.Tak som sa tvarila ze to tak nieje.A ze mam dobrého chlapa.Toto bolo moje hlupe správanie.Zrejme by som nezvládla ten tlak okolia.No a k autorke, neviem teda jej situáciu uplne presne takze nesúdim radsej.
Ti co sem pisu ze si si hladala alfa samca a tak ti treba to su tiez psychicki tyrani. Spoznas ich velmi jednoducho - 1. Su zakomplexovani, 2. Ponizuju ta, 3. Neakceptuju argumenty s furt si hudu svoje dokola. Uplne ukazkovi psychicki tyrani. Momentalne evidentne nemaju ziadnu partnerku ktoru by mohli tyrat preto sem chodia na forum a tu ponizuju pre ne nezname zeny. Psychicki tyrani totiz trpia vaznymi komplexami menejcennosti a im sa na chvilu ulavi ked mozu niekoho ponizit. V beznom zivote ked ti takyto partner vstupi do zivota je bohuzial o dost tazsie ich na zaciatku spoznat, lebo tuto svoju pravu tvar na zaciatku skryvaju za masku mileho, pozorneho uzasneho muza. Vedia, zeby zenu odplasili keby ju zacnu hned ponizovat, preto sa pretvaruju. Tito psychicki tyrani na fore sa pretvarovat nemusia, s tebou nemaju sancu mat vztah, preto je im tato maska zbytocna a prejdu hned k veci - k ponizovaniu. Ja som tiez mala vztah s psychickym tyranom a bolo to ako cez kopirak to co u teba, preto som sa neskor zacala zaujimat o to ako ich rozoznat, aby sa mi nieco taketo uz nikdy nestalo. To najhorsie co moze s psychickym tyranom byt je mat s nim dieta, bohuzial, on sa ti cez neho bude mstit a bude sa ta snazit cez neho znicit. Je velmi pravdepodobne ze sa ti ho bude snazit zobrat, nie z lasky k nemu, on nevie mat nikoho skutocne rad ale aby ti co najviac ublizil. Bude z teba robit psychicky narusenu co sa nevie postarat o dieta. Preto najlepsie v tvojej situacii je hned od neho odist, kym male nie je na svete, tak bude mat mensiu sancu ti ho zobrat. A potom ja na tvojom mieste by som ho ani nenapisala ako otca, ozelela by som vyzivne, to by musel davat na sud aby sa mu dokazalo otcovstvo a tam uz je nejaka sanca ze sa mu nebude chciet sudit a radsej si najde inu obet. Aj ked u takehoto nevies.
Majka66666 Typický príklad iracionálneho správania sa niektorých žien. A stavím sa, že ten alfa samec ani popratať nevedel, ani navariť, ani nič, len sexovať od rána do večera a hľadať si milenky popri vás.
Sejla jaaaaj... Povedal som to, že si môžu za to samé, lebo im trebalo alfa samca. Dobrý a starostlivý nebol pre ne dosť dobrý a tu máme výsledok...
Preco ten sled udalostí.Ked si zistila , že nieje podľa tvojích predstáv, načo svadba a dieťa? Zrejme kvoli rodičom Bohužial to poznám.
A preco si zeny vyberajú alfa samcov?Moj názor je taký ze nie kazdy vie co zo svojim zivotom a práve alfa samec je v tom case atraktivny lebo vie co ma robit, kam ist a povedie aj vás. Z vlastnej skúsenosti toto hovorím, lebo ked som nevedela ako dalej, bola to dobrá možnosť , lenže časom som zistila co chcem, prestala som pocuvat a zacalo sa týranie.No nedokázala som odist z toho vztahu.Dovod neviem.