Dobry vecer... nemam sa komu zdoverit tak napisdm aspon sem do fora a rada si precitam vase nazory rady a skusenosti. Minuly rok som spoznala mojho teraz uz snubenca. Zo zaciatku uzasny muz vsetko super avsak po pr tyzdnoch zcal robit ziarlivostne sceny a vzdy som sa musela ospravedlnit ja... vzdy som sa musela citit previnilo ... potom bolo zase super obdobie az sme sa raz pohadali a ja som si pobalila veci a chcela odist.. no udobrili sme sa nejako a na dalsi den ma poziadal o ruku. O mesiac na to som zistila ze som tehotna... svadbu mame mat o mesiac no on ma zase svoj rapel a povedal mi aby som svadbu zrusila.. ja som vsetko uz vybavila.. oznamka su rozposlane a dieta nosim pod srdcom a neskutocne sa trapim... neviem co mam robit.. nechcem zatazovat rodinu s mojim trapenim. Nemam kam ist, nechcem byt slobodna mama bojim sa o buducnost
Zijem s psychickym tyranom
jáj toto je celé zle, psychické týranie je horšie jak to fyzické, ja len nechápem čo k tomu ľudí vedie
tak ale to si sa asi mala trosku skor nad tym zamysliet, nie az ked uz chystate svadbu a si s nim tehotna. co uz teraz no. ja byt tebou to poviem rodine, lebo ked to nikomu nepovies tak ti nemoze nikto pomoct
Edna, mama je znicena, lebo vie, co materstvo obnasa a vie, ze budes potrebovat velku oporu. Ale snad by bola viac znicena, keby videla svoju dceru, sice vo vztahu, ale zdrvenu, znicenu od tyrana...Pripravujes sa na materstvo a posledne, co potrebujes, je psychicke deptanie od partnera. Vysvetlila si mame, ako sa k tebe spraval? Ak ano, co na to povedala?
Vie to zatial iba moja mama nikto iny a je uplne znicena... rovnako ako ja... niektori sem pisete ako keby ste poznali jeho alebo mna... on nikdy nebol agresivny... nema nejaku uzasnu pracu kde by bol sefom... nejavil sa ako dominantny typ ktory potrebuje submisivnu zenu .... zo zaciatku mi aj pomahal potom som domacnost plne prebrala ked som sa k nemu nastahovala... no ako som otehotnela som nevladala kazdy den po praci ist do obchodu uvarit upratat po nas robit vsetky poriadky pradlo atd proste som prisla domov 16:30 a najneskor o 19tej som uz potrebovala spat. Tento mesiac mam viac energie no je jedno co urobim aj tak to bude vzdy zle ...
Sejla preto lebo som povedal pravdu, že?
Potrat nie. Bábätko vyrastie v bezpečnom prostredí bez alfa samca a bude lubene. Ako to prijali mama a sestra? Najprv boli zničené, potom sľúbili, že ťa podržia, však?
Nemyslím si, že všetky ženy si vyberajú alfa samcov. Ja si som si vyberala práveže tých milých, ale počas vzťahu sa akoby premenili na tých zlých chlapov?
Edna1111 mnohé to práveže vedia a je to pre ne „vzrúšo“ keď sa chlap predvádza a je dominantný a priebojný a je mi šum a fuk že okrem agresivity a sexu nič nevie, ani umyť riady a po čase ju začne týrať... Som pozeral správy pred chvíľou a čo tam? Jeden vyhodil ženu von oknom, druhý jej skoro podrezal hrdlo črepinou a tretí dobre že ju v spánku nezadusil... Takých si vyberáte, takých máte...