Dobry vecer... nemam sa komu zdoverit tak napisdm aspon sem do fora a rada si precitam vase nazory rady a skusenosti. Minuly rok som spoznala mojho teraz uz snubenca. Zo zaciatku uzasny muz vsetko super avsak po pr tyzdnoch zcal robit ziarlivostne sceny a vzdy som sa musela ospravedlnit ja... vzdy som sa musela citit previnilo ... potom bolo zase super obdobie az sme sa raz pohadali a ja som si pobalila veci a chcela odist.. no udobrili sme sa nejako a na dalsi den ma poziadal o ruku. O mesiac na to som zistila ze som tehotna... svadbu mame mat o mesiac no on ma zase svoj rapel a povedal mi aby som svadbu zrusila.. ja som vsetko uz vybavila.. oznamka su rozposlane a dieta nosim pod srdcom a neskutocne sa trapim... neviem co mam robit.. nechcem zatazovat rodinu s mojim trapenim. Nemam kam ist, nechcem byt slobodna mama bojim sa o buducnost
Zijem s psychickym tyranom
Nič si z toho nerob, z nejakého neznámeho dôvodu sa niektorí chlapi často menia vo vzťahu k zlému. Podľa toho, čo píšeš, bude ti lepšie bez neho. Myslíš, že ak by ste spolu byvali, bude ti s malým pomáhať? Skôr ti bude nadávať, že všetko robíš zle a pomaly, ale sám ti nepomôže. Zažila som, hoci na krátku dobu. A to sme našťastie nemali deti. Vďakabohu zato. Hlavu hore, ber to tak, že si budeš žiť podľa seba.
Edna, vyznie to divne, kedze sa nepozname, ale urobila si mi obrovsku radost, ze si od neho odisla :) Ja ti uz len prajem, aby si sa nevratila. A pozor, budes mat este tendenciu podvedome (nie vedome), vyhladavat podobny typ muza. Az by si chcela vediet, ako sa tomu "ubranit", daj vediet, dam ti nejake typy, ktore by si inak dostala aj od psychologa, kebyze k nemu ides ;) Babo vychovas, nic sa neboj. Vidis, ze sestra to dala. Rodina to pochopi, najma vasi, len im povedz, preco si od neho odisla. Ziaden rodic by nedovolil, aby jeho dieta trpelo, takze ta budu chapat.
Dakujem vsetkym za nazory... dnes som odisla... preco si vyberame alfa samcov? Verte ze nikdy by ste donho na zaciatku nepovedali ze je alfa samec alebo ze je iny... bol to uplne normalny super muz so spravnymi nazormi, gentleman... potrat? To by som nedokazala a keby ste zena vedzte ze ani vy.. to dokaze iba malo zien hlavne som v stvrtom mesiaci takze to neprichadza v uvahu tak ci tak .. dakujem vsetkym... je to extremne tazke
Suhlasim s kolegom;
zena musi vediet, kde je jej miesto!
Potrat a rozchod, iné rozumné riešenie nevidím, bohužiaľ...
Nechápem vás ženy prečo si vždy musíte vyberať agresívnych alfa samcov a potom sa čudujete a chodíte sťažovať sem... Ach jaj...
Ahoj. Pomohla by Ti terapia podvedomia. Každý človek nám niečo ukazuje ako zrkadlo. Aj Tvoj partner. Treba to spracovať na úrovní podvedomia a prestane to ukazovať. Niekedy sa na základe toho tak okolnosti zmenia k lepšiemu, že to je až neuveriteľné. Týmto spôsobom sa môže zažehnať aj manželská kríza. Tu je moja stránka tam o podvedomí píšem podrobnejšie . vesticalubomira.wixsite.com
...toto by som teda nedala uz by som pri takom hlapovi nebola...
povedz to rodine, nemozes sa s tym vysporiadat sama a dusit to v sebe
Asi mu po nejakej stranke nevyhovujes, chce si najst lepsiu, a ty to nevies zniest, tak ho nazyvas tyranom. Budes to mat v zivote tazke. Ma pravo byt stastny a mala by si ho v tom podporovat.