Dobry vecer... nemam sa komu zdoverit tak napisdm aspon sem do fora a rada si precitam vase nazory rady a skusenosti. Minuly rok som spoznala mojho teraz uz snubenca. Zo zaciatku uzasny muz vsetko super avsak po pr tyzdnoch zcal robit ziarlivostne sceny a vzdy som sa musela ospravedlnit ja... vzdy som sa musela citit previnilo ... potom bolo zase super obdobie az sme sa raz pohadali a ja som si pobalila veci a chcela odist.. no udobrili sme sa nejako a na dalsi den ma poziadal o ruku. O mesiac na to som zistila ze som tehotna... svadbu mame mat o mesiac no on ma zase svoj rapel a povedal mi aby som svadbu zrusila.. ja som vsetko uz vybavila.. oznamka su rozposlane a dieta nosim pod srdcom a neskutocne sa trapim... neviem co mam robit.. nechcem zatazovat rodinu s mojim trapenim. Nemam kam ist, nechcem byt slobodna mama bojim sa o buducnost
Zijem s psychickym tyranom
Praveze svadbu som este nezrusila. On hra urcite len hrdinu a zrusit ju nechce pre mna je to obrovska potupa keby ju zrusim... a sestra je slobodna matka nechcem to spravit mojej mame zase... chapem ze by som nemala brat ohlad na ostatnych ale nechcem aby sa mama trapila. Dorazilo by ju to
odid od neho, kamkolvek. vsade bude lepsie ako s nim
Pokial budes pokracovat so zitim s takym clovekom tak to bude omnoho horsie ako zostat slobodna s dietatom. Nezabudaj ze s rozvodami su potom opletacky a nie je to lacna zalezitost. Bud rada ze svadba je zrusena, ak uz chces zit s takym clovekom tak urcite nie v manzelstve. Neverim ze by ti rodina nepomohla keby ho opustis. Takto si v strese a zacnes ohrozovat aj dieta. Takze som za rozchod.