Zijem s psychickym tyranom

Príspevok v téme: Zijem s psychickym tyranom
Edna1111

Dobry vecer... nemam sa komu zdoverit tak napisdm aspon sem do fora a rada si precitam vase nazory rady a skusenosti. Minuly rok som spoznala mojho teraz uz snubenca. Zo zaciatku uzasny muz vsetko super avsak po pr tyzdnoch zcal robit ziarlivostne sceny a vzdy som sa musela ospravedlnit ja... vzdy som sa musela citit previnilo ... potom bolo zase super obdobie az sme sa raz pohadali a ja som si pobalila veci a chcela odist.. no udobrili sme sa nejako a na dalsi den ma poziadal o ruku. O mesiac na to som zistila ze som tehotna... svadbu mame mat o mesiac no on ma zase svoj rapel a povedal mi aby som svadbu zrusila.. ja som vsetko uz vybavila.. oznamka su rozposlane a dieta nosim pod srdcom a neskutocne sa trapim... neviem co mam robit.. nechcem zatazovat rodinu s mojim trapenim. Nemam kam ist, nechcem byt slobodna mama bojim sa o buducnost

je to

nebudes ani prva ani posledna, co zrusi svadbu, toho sa neobavaj. presne ako tu uz pisali, aspon nebudes musiet riesit rozvod a trpiet nestastne manzelstvo mnoho rokov, kym naberies odhodlanie na rozvod. cize rozchod. lahko si najdes noveho chlapa, toho sa tiez neboj. moja kamaratka sa tiez takto rozhodla, v tehotenstve sa dala dokopy s kolegom a je to ok.

Ananaska

Svadba určite nie, ved ak sa takto chova teraz, potom to bude len horšie, budeš jeho žena, v preklade takých blbov jeho majetok a bude si s tebou robiť čo chce..do karat mu hra aj to,že si tehotna a on si uvedomuje, že pre dieťa spraviš všetko..musiš ale myslieť aj na seba. Ako tu už bolo spomenute, radšej sama s dieťatom ako trpieť vo vzťahu, takto bude trpieť aj dieťa...
Mama a sestra ta musia pochopiť a podporiť ta, je tažke radiý v takej situácii, no nesnaž sa zachraniť to, čo sa neda..a hlavne povahu nikdy, ale nikdy nezmeniš ...

milankok1212

Neboj, to sa po svadbe zlepší. On si ťa musí najprv trochu "vychovať".
Žena musí vedieť, kde je jej miesto!

Aliss

Jemin, ty neries ci hra formu, ci nehra a ci chce alebo nechce naozaj svadbu zrusit. Neries co si pomyslia ludia, ci zatazis alebo nezatazis rodinu. V prvom rade mysli na seba a svoje dieta, ktore absolutne nemoze za to, koho si si ty nasla. Zrus svadbu a utekaj kade lahsie. Chvilku bude z toho mozno halo, ale to sa ustali a bude klud. Kdezto az si ho vezmes, budes psychicky tyrana do konca zivota mozno. A tvoje dieta bude svedkom. Vazne to za to stoji?? Az na jeden detail je tvoj pribeh presne taky isty, ako preziva prave kamoska....Zo zaciatku som sa drzala stranou. Az ma poprosila o nazor, radila som jej, je to nesmierne dobre a laskave dievca...ale nema to zmysel...fakt to nema niekedy zmysel pri dievcatach, ktore premyslaju ako ty. Nechcem ta urazat, nechcem si urazat kamaratku..ale...fakt mi je smutno, ze to nevidite, ze si nevazite same seba, ze tak strasne o sebe pochybujete a jedneho cloveka, ktory vam ublizuje, si nonstop idealizujete a nedokazete opustit....Moja rada, zrus svadbu, naklusaj k odbornikovi, ktory ta privedie k tomu, ako sa lubit. A az sa budes lubit, uz ti do zivota nevstupi nikto, kto ti bude takto ublizovat. Mas na viac ako prezit zivot s tyranom

dalsi

Jezisi, zeny, ved si davajte pozor, koho si vyberate.

Ako napada ma vec, ktora by to vyriesila a vsetko otocilo v dobre, ale je to velmi tazke,, zrejme by si musela zmenit samu seba, nespravat sa ako handra, co mu bude vo vsetkom prikyvovat. Musis byt cielavedoma (aj ak je ciel len proste mat stastny zivot), musis si tvrdo stat za svojimi nazormi, v ziadnom pripade ziadne ustupky ako doteraz! Chcel zrusit svadbu? tak ju zrus, ci odloz,, neukazuj sa mu ako srab, bud razna, nesmies mu uz viac dovolit, aby tebou zametal,, ste spolu len rok a nieco, este sa daju veci zmenit, on sa voci tebe zmenil, zmen sa aj ty,, vybuduj si svoju hrdost a dostojnost, on to bude vidiet, nebude mat navyber, prestane sa k tebe spravat ako handre, ked sa uz nenechas sebou zametat!

Ci za terajsich okolnosti je lepsie ostat, alebo ci odist, si netrufam radit, no mas sestru a mamu, niesi v tom sama.

Omen

Edna, že je tyran, tak nato si prišla AŽ teraz? A ešte chceš s ním VEDOME vliezť do manželstva, ktoré on nechce? Nestačí ti to, že týra teba a chceš vystaviť týraniu aj dieťa? Čo myslíš, koľko to vydržíš? Ako sa to odrazí na psychickom a fyzickom zdraví teba a tvojho dieťaťa?
Ak sa náhodou zoberiete a on svoje útoky bude stupňovať, čo bude, lebo je psychický chorý, tak aký dôvod na rozvod uvedieš, keď si o tomto vedela? Potom len zažiješ pravé peklo, ak sa nebude chcieť rozviesť...
Dievčatá ti radia dobré. Vráť sa radšej z kratšej cesty. Kým môžeš a je to v tvojich silách!

Antisexx

Ale ved neostanes slobodna navzdy. Najdes si niekoho. A tvojej mame povies aky je a urcite bude rada ze uz s nim nie si

petroneta

Keď ti povedal zrušiť svadbu, tak ju zruš. Radšej mesiac pred zrušiť, ako ostať pri oltári sama. Ako slobodnej matke ti bude lepšie ako znášať tieto scény. Neprospeju ani dieťaťu. Potrebuješ pokoj a nie tohoto chudáka.