Chlap v ženskom kolektíve

Príspevok v téme: Chlap v ženskom kolektíve
asdfgh

Ak ide o čisto ženský kolektív kde pracuje jeden jediný muž nektoré kolegyne ho ignorujú, iné s ním flirtujú a sú z neho hotové, stále mu nadbiehajú, predvádzajú sa pred ním a tak
mne sa celkom páčil dokým som to nespozorovala a dosť sa mi sprotivil že každá sa o neho otiera, dáva mu návrhy a s niektorými sa stretáva .. má vôbec žena ktorá by mala oňho záujem nejakú šancu proti tým všetkým ženám ? Viem že tam intriguju proti sebe a jedna druhú sa snažia očierniť čo najviac pred ním aby tú a hentú nechcel...aby sa aj bála niektorá naňho len pozrieť. Má zmysel o takého chlapa prejavovať záujem ? A vôbec ako v takej situácii.

clooo

Glg, prečo by som sa ja mal prispôsobiť dnešným zlatokopeckým ženám (nie nehovorím len o mladých modelkách) ? Preto, aby sa zaľúbili do môjho konta, auta či nového domu ?

Glg

Cloo, pilcuk, pilcukovtien atd.
predpokladam, ze 30 rokov sa takto vyhovaras preco nemas zenu na zeny a preto ju ani v 50 rokoch nemas. Evidentne ti to nepomohlo. Uz si mohol mat aj ten milion, aj to BMW, keby si energiu vlozil do niecoho ineho ako plackania a urazania. Fakt je ale ten, ze si myslis, ze sa stane zazrak a stareho, chudobneho s matkou na krku zrazu bude chciet modelka a lolitka, ktora sa nastahuje do tvojho rozpadavajuceho domu a bude sa starat o teba, tvoju matku, staru matku a splodi s tebou dieta v chudobe, lebo vsak si krasu pestovala a investovala do nej, aby takto skoncila :-DDD normalnu, starsiu, rovnocennu pani nechces a zmierit sa s faktom, ze na ine nemas, nechces. Svet sa nezmeni kvoli tebe, jedine ty sa mozes zmenit, alebo prisposobit realite.
Zrkadlo doma nemas? Ze by si sa do neho pozrel a realne zhodnotil svoje moznosti a nepocuval klamstva tvojej matky, ktora ti hovori, ze si uzasny a mas naviac, lebo nemas, tiez nie si bohvieco, vyberat si nemozes a tak ber prvu, ktora este bude mat zaujem.

asdfgh

Ty budeš pravdepodobne psychiatrický pacient na inv. dôchodku, nemáš čo robiť tak spamuješ a urážaš ženy. Píšeš aj pod ženskými nickmi... všetky tie negatívne komentáre sú asi tvoje.. podľa tvojich názorov si sám ubohejší ako tie kur.. čo chodia za peniaze ak si si toho vedomí...

Rado36

Pilcuk
ty ak nezmenis svoj pristup k zenam nikdy sa s nijakou nedas dokopy a nieto zeby si sa este ozenil...
Zamysli sa nad sebou! Kym je cas lebo uz 50tka na krku a zena ziadna a si stale panic kebyze si knaz tak oukej ale vidno ze tebe zenska chyba len tie predsudky voci nim..
Ono muz je stale ten v spolocnosti ktory ako dzentlmen by sa mal o partnerku postarat len dnesni muzi si to mylia so zlatokopkami ktore niesu vsak damy ale kurvi"ky za peniaze. K dzentlmenovi patri dama nie modelka s upravami od plastik a kozmeticiek.
Dama je zena s dobrym milujucim srdcom ktora muzovi jeho lasku opatuje aj bez toho aby dostala diamantove nausnice ci nove auto.