Chlap v ženskom kolektíve

Príspevok v téme: Chlap v ženskom kolektíve
asdfgh

Ak ide o čisto ženský kolektív kde pracuje jeden jediný muž nektoré kolegyne ho ignorujú, iné s ním flirtujú a sú z neho hotové, stále mu nadbiehajú, predvádzajú sa pred ním a tak
mne sa celkom páčil dokým som to nespozorovala a dosť sa mi sprotivil že každá sa o neho otiera, dáva mu návrhy a s niektorými sa stretáva .. má vôbec žena ktorá by mala oňho záujem nejakú šancu proti tým všetkým ženám ? Viem že tam intriguju proti sebe a jedna druhú sa snažia očierniť čo najviac pred ním aby tú a hentú nechcel...aby sa aj bála niektorá naňho len pozrieť. Má zmysel o takého chlapa prejavovať záujem ? A vôbec ako v takej situácii.

Confess

Tak podla mna pokial je zena zdravo sebavedoma a vyzera pekne zvonku aj zvnutra vyzaruje nejaku tu energiu a sympatickost + sa niecim zaujimavym lisi od tych ostatnych kolegyn a necha sa ona dobijat tak si myslim ze sancu urcite ma. Ale zas si myslim ze ten chlap je slepy idiot ked sa necha zvadzat takymi hlupymi zenami. Pravdepodobne vztah nechce iba sex alebo nieco ine. Inak by urcite dal prednost zene ktoru som opisovala vyssie.

20rocna

Teraz ani ja nechapem. Zaujem by z tvojej strany aj bol, aj sa ti paci, ale sprotivil sa ti a na zaklade toho vsetkeho sa pytas ci ma zena sancu v takom kolektive? Chapem dobre?

Aliss

Tu zas pises - dá sa povedať že záujem by možno bol, zase nemusím mať všetko.. začal sa mi páčiť ale je nás na neho asi priveľa to je problém - tak mas o neho zaujem, ci nie? Pytas sa na neho kvoli sebe, lebo kvoli komu?

Aliss

Na zaklade toho, co sa pytas a ako sa ti sprotivil, lebo sa okolo neho ine obsmietaju, som mala dojem, ze sa nepytas len tak pre nic za nic a ze je za tym nieco viac, ako len otazka do vetra....Ak sa pytas cislo len tak a nemas o neho zaujem, odpoviem - aj v cisto zenskom koletive, ma zena sancu uchadzat sa o muza-kolegu. Ci je zo zien uz otraveny alebo nie, to netusim. Nie som v jeho hlave a pytat sa treba priamo jeho :)

asdfgh

Aliss tak to vôbec nebolo myslené z mojej strany ani nikde nepíšem že s ním chcem dačo riešiť bola tam otázka či má žena šancu pri takomto chlapovi a je tam tiež možnosť že má žien plné zuby

Aliss

Suhlasim so SofiaElla. Ale tvoj postoj tiez nie je uplne najlepsi. Sprotivil sa ti, lebo je o neho zaujem a uziva si to? Ved to je za prve jeho vec a za druhe, jasne, ze mu to aj lichoti. Ty sa nemas co hnevat. A dam ti jednu radu. Nezacinaj si s nikym z prace. Vies si predstavit fungovanie s nim? Teraz ti vadi, ze ho zeny obletuju, co by si robila, kebyze to je tvoj partner? Ved by si vyletela od hnevu prvym oknom do povetria :D Niektore zeny by jeho zadany stav tolerovali, ine by s nim flirtovali este viac a teba by rozhodilo. Posobis tak. Nie, s kolegami nie....Inak taky kolektiv...fuuu...nechcela by som, ani keby co bolo.

asdfgh

asi normálna reakcia, že keď sa ti niekto páči a denno denne vidíš ako sa liepe každý po ňom alebo po nej tak to v tebe vyvolá nejaké pocity tak načo chystáš za slovíčka ...

asdfgh

dá sa povedať že záujem by možno bol, zase nemusím mať všetko.. začal sa mi páčiť ale je nás na neho asi priveľa to je problém :/