Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap v ženskom kolektíve

Príspevok v téme: Chlap v ženskom kolektíve
asdfgh

Ak ide o čisto ženský kolektív kde pracuje jeden jediný muž nektoré kolegyne ho ignorujú, iné s ním flirtujú a sú z neho hotové, stále mu nadbiehajú, predvádzajú sa pred ním a tak
mne sa celkom páčil dokým som to nespozorovala a dosť sa mi sprotivil že každá sa o neho otiera, dáva mu návrhy a s niektorými sa stretáva .. má vôbec žena ktorá by mala oňho záujem nejakú šancu proti tým všetkým ženám ? Viem že tam intriguju proti sebe a jedna druhú sa snažia očierniť čo najviac pred ním aby tú a hentú nechcel...aby sa aj bála niektorá naňho len pozrieť. Má zmysel o takého chlapa prejavovať záujem ? A vôbec ako v takej situácii.

Radika

Vobec by som sa o takeho muza nezaujimala... Lebo aj keby ta chcel, tak tie ostatne baby by si o tebe take bludy navymyslali, ze aj tak by si nemala sancu... Byt tebou do toho nejdem!...

zaken

Musela by si byt niecim vynimocna aby si ta vsimol. Tuctovku si v takom kolektove len tazko vsimne. Nejake drahsie dary mu skus kupovat, inak nemas sancu.

je to

myslim si, ze nema sancu, pokial to je obycajny, priemerny chlap, ktory sa riadi pudmi.
aj keby mal vyssie iq a bol citovo zalozeny a mal nejake hodnoty, lahko ho oblbnu a on klesne na ich uroven.

perkelt22

Confess,

zbytocne zavidis tomu muzovi pozornost, ktoru ty zrejme nemas. Chudak chlap medzi tolkymi sliepkami. Zeny a muzov by nemali v praci miesat do kolektivov, lebo zeny vacsinou riesia vsetko ine ako pracu. Samozrejme sa potom nezabudnu rozculovat, ze maju nizsi plat.

clooo

Pracoval som v slepačinci niekoľko rokov, no už ani za svet by som si to nezopakoval. Tie ich primitívne kecy mi odoberali energiu, znervozňovali ma. Absencia logického mužského myslenia tam bola značná...

chlapkolektiv

to prejde. ja som bol chlap v ženskom kolektíve. teda stále som. študujem na vš kde je 90% žien ale tam to problém nie je, tam sú baby úplne iné.
ale keď som nastúpil do roboty kde boli samé ženy tak to bolo na začiatku strašné. boli ako utrhnuté z reťaze, také otázky že ako to mám rád a "náhodne" do mňa narážali... ale časom sa to upokojilo...

a pritom to boli normálne dospelé ženy 25+... ja som nechápal...ale prejde to keď si zvyknú na chlapa, u nás to tak bolo, daj tomu pár mesiacov