Chlap v ženskom kolektíve

Príspevok v téme: Chlap v ženskom kolektíve
asdfgh

Ak ide o čisto ženský kolektív kde pracuje jeden jediný muž nektoré kolegyne ho ignorujú, iné s ním flirtujú a sú z neho hotové, stále mu nadbiehajú, predvádzajú sa pred ním a tak
mne sa celkom páčil dokým som to nespozorovala a dosť sa mi sprotivil že každá sa o neho otiera, dáva mu návrhy a s niektorými sa stretáva .. má vôbec žena ktorá by mala oňho záujem nejakú šancu proti tým všetkým ženám ? Viem že tam intriguju proti sebe a jedna druhú sa snažia očierniť čo najviac pred ním aby tú a hentú nechcel...aby sa aj bála niektorá naňho len pozrieť. Má zmysel o takého chlapa prejavovať záujem ? A vôbec ako v takej situácii.

pilcukovtien

pre slovenske zeny je jedina moznost ulovit si bohateho chlapa aby sa zabezpecili. Preto sa predavaju vsade kde mozu ako lacny tovar a ziarlia na seba. Lebo slovenka zarobi hovno a jedina moznost pre taku zenu je zavesit sa na krk bohatemu a zakvacit ho este aj deckom

uvahovy33

Pozri
Ten muz sa medzi tolkymi kotkodajucimi sliepkami citi ako kohut v hareme. Takze si to doslova uziva a urcite nieje az taky na urovni a rozumny ako si myslis.
Chces ho? Okej ale rataj ze tie sliepky ti to zrataju a jedina sanca ako sa dat dokopy a byt stastni je najst si pre vas oboch novu pracu.
Ak ta nepritahuje ..naco to potom tu riesis?
PS: ktosi tu spominal nedobrotu ked muzi pracuju so zenami.. Praveze zmiesane kolektivy su dobre a zdrave pre socialne vztahy. Kde je cisto zensky kolektiv tam je to ako v hniezde zmiji. Zenske sa medzi sebou zeru, ohovaraju, hasteria, zavidia, pletkuju, intriguju... kto rad by pracoval kde same zmije sycia?

hadanka

Dievka moja hladaj inde lebo tie strigy by ta "zabili" keby zistili ze nieco s nim mas..
A kde to vobec pracujes? Ze vsetke baby ho balia a otieraju sa o neho? V bordeli?
Ako vsetke su slobodne ze ho chcu?
Tak tipujem nejaky bar, restika, kaviaren.. nic ine ma nenapada este tak snad banka, poistovna?
On je asi prachaty co ked vsetke mu nadbiehaju..

AtlasB

\\\\\\ Marta \\\\\\ na takych ako ty nemam slov ;-)
ty isto budes tiez tipicka neprajna sliepka a hnusna stara zavistliva rachetla :-!
preco by sa nemala o neho zaujimat, ked sa jej paci? ved je to jej vec! teba co do toho?
preco by mala ustupovat a bat sa? prave naopak, mala by to aspon skusit, nie stiahnut chvost a zaliezt!

asdfgh

No jasné, však nejdem reálne nič také riešiť pýtam sa na možné problémy...je mi jasné že je to hlúposť a nedopadlo by to dobre.. ďakujem za názory a rady

BJ_2

Ja mam pocit, ze je to to, zenske, ze ked sa zeny zaujimaju o jedneho chlapa a je ich viac, ta sa zacne pacit aj dalsim, aby vytlacili tie konkurentky. Teda ze to nieje prava laska alebo take nieco, ale skor psychologicka zalezitost, ze chces byt ta vitazna slepica, lebo to bude vidiet a pociti cely ten harem zien, co sa o neho snazi. Na tvojom mieste by som to nerobil a nesiel do toho boja. Presne tato vec uplne narusa pracovnu moralku a vztahy. Navyse, kolegyne, pokial su nemoralne, budu intrigovat proti tebe, nakoniec ta vytlacia z prace. Radsj by som to ignoroval na tvojom mieste, hlavne ked sa ti ta praca paci, alebo si ju chces udrzat dlhsie.