Ak ide o čisto ženský kolektív kde pracuje jeden jediný muž nektoré kolegyne ho ignorujú, iné s ním flirtujú a sú z neho hotové, stále mu nadbiehajú, predvádzajú sa pred ním a tak
mne sa celkom páčil dokým som to nespozorovala a dosť sa mi sprotivil že každá sa o neho otiera, dáva mu návrhy a s niektorými sa stretáva .. má vôbec žena ktorá by mala oňho záujem nejakú šancu proti tým všetkým ženám ? Viem že tam intriguju proti sebe a jedna druhú sa snažia očierniť čo najviac pred ním aby tú a hentú nechcel...aby sa aj bála niektorá naňho len pozrieť. Má zmysel o takého chlapa prejavovať záujem ? A vôbec ako v takej situácii.
Chlap v ženskom kolektíve
asdfgh - chapem to dobre, ze mas o toho chlapa zaujem?
Toto bola aj v našej práci. Samé ženy, zopár starších chlapov. Bežné intrigy, ohovárania. Potom k nám nastúpil mladý fešák. Aj som mala záujem, možno aj on. Začala však o neho bitka a peklo. Ženy na neho doslova skákali a lepili sa na neho. Jemu to zjavne robilo dobre, s jednými flirtoval a na druhé sa pozeral, ako žiarlia a naopak. Radšej som to nechala tak, nepáčila sa mi predstava, žeby na ňom boli zavesené a prilepené ďalšie ženy. Odvtedy máme v kolektíve riadne pokazené vzťahy. Hoci on už dávnejšie odišiel.
Takže radšej nie.
Jedine, že máš veľkú trpezlivosť a vieš sa nad to preniesť.
Prejaviť mu sympatie, zmysel má. Strápňovať sa pred ním a vnucovať sa mu, zmysel nemá. Inak ten ženský kolektív nezávidím ani tebe ani jemu.