25 bex skusenosti

Príspevok v téme: 25 bex skusenosti
adam0000

Ahojte, nerad to priznavam, ale zacina mi byt z toho vsetkeho trochu smutno. Mam 25 rokov, a doteraz som nemal ziadny vaznejsi vztah a ani sex. Nie som nejaky neatraktivny typ, ktory sa o seba nestara, v tom problem urcite nie je. Ked som spomenul uz ten sex, prilezitosti si uzit bolo az az, ale nikdy ma to nelakalo uzit si s niekym len tak bez citov. Osobne mi pride najkrajsie na tom vsetkom ani nie samotny sex, ale to, ze potom mozte pri tej osobe lezat, prebudit sa pri nej atd. Neviem si predstavit, ze sa potom len tak zoberiem, odidem prec akoby nic. Aj ked som nad tym uz premyslal, ze to skusim, ale neviem, ci to bude dobry napad. Zacina mi to vsak vsetko strasne chybat. Co sa tyka zien v mojom zivote, s niektorymi to nevyslo, o niektorych som zistil, ze tadial asi nie, a celkovo mi pride, ze strasne vela zien zije socialnymi sietami, kde zverejnuju podla mna nevhodne fotky zadkov, hrudnikov atd. Mne sa to vobec nepaci, a taka zena nech je akokolvek atraktivna u mna tymto konci. Mozno mam aj prehnane naroky, alebo neviem, ale chcem az tak vela, ked chcem nejaku vzdelanu sympaticku zenu? Mam taky pocit, ze som na tom zle, a nikdy si ziadnu zenu nenajdem... Ked som sa o takych veciach aj bavil so zenami, ze 25 rokov a bez skusenosti, sice som nehovoril, ze to je moj pripad, no vela z nich malo k tomu negativny postoj, ze by takeho asi nechceli. Neviem, co je na tom zle, je dnes nieco super, ak by som mal za sebou 100 zien? Neviem, co si o tom vsetkom mysliet.

Tutanchamon_xD

Tak potom prečo na mňa reaguješ aj ty ? Venuj sa autorovi témy a pomôž mu riešiť jeho problém nie ? Keď som zatrpknutý a rozdávam negativizmus všade okolo seba, tak sa tomu vyhni aspoň ty a nereaguj na mňa a na moje komentáre. Úplne jednoduché ;)

Bohumile

Tutancha ty mas vazne problem porozumiet pisanemu slovu......uc sa citat s porozumenim. Urazit ta skutocne nemozno cez pismena, lebo ty nevies citat s porozumenim a nespajaju sa ti suvislosti. To neni urazka to je fakt

Triceratops

Mať dobrý vzťah je o zdielani a zdielanie je to najpodstatnejšie. Čokoľvek co zažiješ sám je nič oproti tomu ked sa máš s kým o tom podeliť. Ale je pravda ze treba zmenit myslenie a zostáva ti prísť na to že akým spôsobom. Všetko čo máš vo svojom vnútri je vidieť na tebe aj z vonkajšej strany (tvár oči chôdza pohyby). Skús nad tym porozmýšľať možno na niečo prídeš. Zmen svoje myslenie zmenis svoj svet

Tutanchamon_xD

Bohumil o čom tu zase píšeš prosím ťa aj ty ? :D Prečo by som nemohol rozdávať rady ? Za to, že nemám za sebou 4 vzťahy, tak nemám automaticky k tomu čo napísať ? Ak si niekedy prečítaš v iných príspevkoch moje komentáre, tak viacerí ľudia so mnou súhlasili, takže asi nebudem písať úplne nezmysli. Je mi úplne jedno čo si kto o mne myslí, keď mám čo k príspevku napísať, tak to aj napíšem.

Ďalsia vec, zato, že mne niečo nevyšlo a bolo to u mňa zlé, tak je automaticky zlé v celom svete ? Nemám pocit, že by som sa k tomu niekedy takto vyjadril :D Bolo spomínané, že som zatrpknutý voči ženám, lebo ešte mi žiadna nedala a doteraz som nemal vzťah. Keby neznášam ženy, tak sa nechodím zabávať do mesta z kolegyňami z bývalej roboty alebo nechodím do roboty navštevovať jedno dievča s ktorým prekecám aj tri hodiny.

Ale ak mám pravdu povedať, tak tieto uštipačné výsmechy ako napríklad od Aliss alebo od niekoho iného na moju osobu ma vedia zabaviť, nakoľko som býk a som tvrdohlavý a bavia ma doťahovačky :D Najviac ma ale vie pobaviť, keď si niekto myslí, že má dokáže uraziť človek len tak cez písmenká, ktorého som v živote nevidel :D cez písmenká je každý hrdina, ale keby to mal niekomu povedať z očí do očí, tak by to vyzeralo úplne inak :P

Bohumile

Tutanchamon, pises ze si sa tu prisiel venovat autorovi temy. To by bolo v pohode ale co uz len ty mozes dat autorovi temy, ked si sam pripad pre psychologa? Ako ty mozes pomoct ked si zatrpknuty a rozdavas tolko negativizmu, ze to autorovi nemoze ani zdaleka pomoct? Samozvane rady vycitas niekomu, ale sam nemas co poradit. Okrem prazdnych reci na styl Ja som to zazil a ked je u mna vsetko zle, tak je to v celom svete zle....

Tutanchamon_xD

dalsi - ja som o jej radu nikdy nestál :D ani som si jej príspevky celé nečítal pravdupovediac. Tu sa má človek v prvom rade venovať autorovi témy a pomáhať mu s jeho aktuálnym problémom. Nato som predsa prišiel.

priezyyvvka

JA som na tom podobne - 23 rokov bez vzťahových/sexuálnych skúseností. Pár žien sa ma už pokúšalo dostať ale vždy som sa z toho vyvliekol. Preto že pre mňa nie je momentálne vhodné začínať si vzťah.

Je veľa vecí na ktorých ešte chcem popracovať na sebe a pokiaľ nebudem spokojný ja so sebou tak ako môže byť spokojná moja partnerka? Skús sa na to pozrieť z tohto pohľadu - nejde len o ten vzťah. Nie je to žiadne hrdinstvo, kadejakí žobráci, feťáci, ci gáni majú sex a deti - chceš sa znižovať na ich úroveň? NIE!

Ja chodím ešte na VŠ a som z chudobnej rodiny, takže nemáme peniaze, aj keď chodím do roboty - to je prvý dôvod prečo nemám vzťah - ide to do peňaženky a momentálne peniaze potrebujem na iné veci než na randenie.
Ďalší dôvod je, že chcem si dať do poriadku svoje veci v škole - dosť som to poslednou dobou zanedbával a takmer som vyletel...
A nedávno som začal cvičiť lebo ma štvalo ako vyzerám - nie som tlstý, ani chudý, ale chcem mať proste vymakané telo a svaly... a povedal som si, že dokiaľ nebudem mať na bruchu six pack tak žiadnu babu si hľadať nebudem - budem sa najprv venovať cvičeniu a škole!

Tiež som mal také myšlienky ako ty. Ale prešlo ma to. Dal som si malé ciele ktoré si chcem splniť (ako to cvičenie napríklad) a tým sa zamestnávam a nemám čas myslieť na nejaký blbý vzťah. väčšinou. nebude to nikdy 100% dobré, ale aspoň takto si zvýšiš sebavedomie... a keď budem vymakaný a postavím sa viac na nohy, a zarobím viac tak budem schopný ísť von sa zabaviť tak nebude problém nájsť si baby na sex. potom keď sa vyspím povedzme s 3-4 ženami, tak si nájdem vzťah a tá baba sa nebude musieť báť že nemám skúsenosti.

Začni si dávať malé ciele a bude sa ti lepšie žiť!!

Tomas12345

Máš na výber z dvoch možností, sám sa rozhodni ktorú si mieniš vybrať

Možnosť číslo 1 ) V tvojom živote bude hlavná priorita mať partnerský vzťah a v prípade že sa ty partnerský vzťah nepodarí získať, budeš sa kvôli tomu trápiť.

Možnosť číslo 2 ) Prestaneš riešiť partnerske vztahy ( budeš ich brať maximálne len niečo ako bonus), svoje štastie vložíš do koníčkov, (je ich velké množstvo, dačo si už nájdi) a zasvätíš svoj život Bohu, budeš si svoju vieru posilnovať a bude to práve viera ktorá ťa bude robiť stastným. S koníčkami a s vierou budeš stastný tak ako nikto, nájdeš vo svojom živote skutočný zmysel, a navyše vieru a koníčky ty narozdiel od partnerskeho vztahu už nemá nikto ako vziať.