25 bex skusenosti

Príspevok v téme: 25 bex skusenosti
adam0000

Ahojte, nerad to priznavam, ale zacina mi byt z toho vsetkeho trochu smutno. Mam 25 rokov, a doteraz som nemal ziadny vaznejsi vztah a ani sex. Nie som nejaky neatraktivny typ, ktory sa o seba nestara, v tom problem urcite nie je. Ked som spomenul uz ten sex, prilezitosti si uzit bolo az az, ale nikdy ma to nelakalo uzit si s niekym len tak bez citov. Osobne mi pride najkrajsie na tom vsetkom ani nie samotny sex, ale to, ze potom mozte pri tej osobe lezat, prebudit sa pri nej atd. Neviem si predstavit, ze sa potom len tak zoberiem, odidem prec akoby nic. Aj ked som nad tym uz premyslal, ze to skusim, ale neviem, ci to bude dobry napad. Zacina mi to vsak vsetko strasne chybat. Co sa tyka zien v mojom zivote, s niektorymi to nevyslo, o niektorych som zistil, ze tadial asi nie, a celkovo mi pride, ze strasne vela zien zije socialnymi sietami, kde zverejnuju podla mna nevhodne fotky zadkov, hrudnikov atd. Mne sa to vobec nepaci, a taka zena nech je akokolvek atraktivna u mna tymto konci. Mozno mam aj prehnane naroky, alebo neviem, ale chcem az tak vela, ked chcem nejaku vzdelanu sympaticku zenu? Mam taky pocit, ze som na tom zle, a nikdy si ziadnu zenu nenajdem... Ked som sa o takych veciach aj bavil so zenami, ze 25 rokov a bez skusenosti, sice som nehovoril, ze to je moj pripad, no vela z nich malo k tomu negativny postoj, ze by takeho asi nechceli. Neviem, co je na tom zle, je dnes nieco super, ak by som mal za sebou 100 zien? Neviem, co si o tom vsetkom mysliet.

dalsi

Presne tak Aliss, clovek by rad poradil, usmernil, podla svojho najlepsieo vedomia a svedomia, no drvivo je to len hrach o stenu, drvivo,, radsej len co najstrucnejsie napisat podstatu veci, co chce clovek povedat, a uz sa nezapajat,,, najlepsie sem nechodit, nesnazit sa zbytocne, len to z cloveka ´´vysava energiu´´ snazim sa sem nechodit vobec, no niekedy nuda, precitam par prispevkov, rozculim sa :D, nik sa ta nezastal, tak teraz aspon jeden. Prajem pekny zvysok vecera.

Bohumile

Pripletiem sa tu do debaty. Naprosto suhlas ze stazovat sa tu chodite ale nic so svojim zivotom robit nemienite. A potom ked vam da niekto radu, div ze sa ohrdnuty nerozplacete. Toto je forum kde sa diskutuje. Vy tu vypisete aky ste chudacikovia, ako vas ziadna nechce, ake to mate strasne tazke v zivote, kazdym pismenom davate najavo frustraciu a tu zlobu desnu co mate v sebe. A ked dostanete radu, od jedu vas ide roztrhnut. Ale ved toto je forum na to sluzi. Maju si tu ludia radit. Ked sa potrebujete len vyplakavat a prskat okolo seba, na to mate predsa terapeuta alebo psychologa. Ale az taky frajeri nie ste aby ste dakoho navstivili ze. Lebo prskat na fore svoj negativizmus je lepsie. Autor temy ty sa mi nezdas este ako strateny pripad. Chod von a tes sa ze mas co jest, kde spat a mas ake take financie na dostojny zivot. A ked budes radostny len tak, lebo mas co jest a mas ruky nohy zdrave, zapacis sa aj mudrej a krasnej zene. Lebo zeny su muzov co sa tesia zo zivota. Nie ufnukanych negativistov

Aliss

Dalsi, to nechaj tak :) Je jasne, ze ma znacne komunikacne problemy a preto je u neho vsetko tak, ako je. On absolutne nepochopil, ze ja som nerobila vesticu jeho zivota, ani nevydavala za pravdu co som pisala, ale naopak, ze som sa ho pytala ako je to u neho a davala priklady ako su niektore veci vseobecne. Kazdy si precita len to co chce :) A tak to ma byt, ma na to pravo. Len je uz unavne tu vecne citat tie ody nestastnych ludi...ked vsetko je stale dookola o tom istom. Postazovat sa, to ano. Skusit nad sebou pouvazovat a zmenit nieco, to nie :)

dalsi

tutanchamon, Aliss sa ti celkom pekne snazila pomoct, aj ak by sa netrafila, bolo to od nej pekne, priatelsie, a ty si ju arogantne zvozil kks...

ehm, kto je Antisexx? :D Hena z daleka?... please mas viac ako 26 rokov? totizto niekho si mi strasne pripomenula... asi sa nedozviem

Kontr0lor

Treba si uvedomiť, že tak ako vidíte vy seba samých, tak Vás nikto iný nevidí, nikto Vás nikdy skutočne nespozná. Ak si myslím, že som nula tak som nula, ak si myslím, že mám svoju hodnotu tak ju mám. Ak prijmem samého seba takého aký som, zrazu ma príjmu všetci naokolo. S inými ľuďmi sa netreba porovnávať, nemôžme byť všetci dobrí vo všetkom. Treba pracovať na tom v čom sme dobrí my sami.

naivny

Tutanchamun, napadlo ma, že urobím kurz pre začiatočníkov v programovaní pomocou videí. Mam už nejaké videa na YouTube, ale nie až tak úspešných. To však neznamená, že ani tieto nebudú úspešne. Véd by som sa do toho nepúšťali, keby som tomu neveril. Takisto, ak si začnem písať s nejakou babou, nenapíšem, že som nemal šťastie, ved si s nou píšem práve preto, aby som to šťastie mal. Ze aké vzťahy som mal? Odpoviem, že som momentálne bez vzťahu a nenechám sa ľutovať, aký som nešťastník. Myslím si, že dievčatá hľadajú niekoho, kto im má byť oporou. Keď napíšem, že v niečom nemám šťastie, automaticky som nešťastní kom a nie potencionálnnou oporou.

Aliss

Dobreuz, neboj sa, ja som debatu skoncila :D Stroskotanci nech si plavaju sami :) A dobreuz, 300 km je prekazka? Ale co si...Na stretko veru nie. Ja som sla 250 km len kvoli divadelnemu predstaveniu :)

Tutanchamon_xD

Máš pravdu. Ospravedlňujem sa autorovi témy za tieto výstupy.

dobreuz a diaľka tebe osobne prekáža ? Môžeš si s nou dopisovať ak bude mať záujem a nejaké stretnutie po dlhšom čase by bolo fajn nie ? Ak by ste obaja chceli, určite by ste sa vedeli dohodnúť. Ak máš auto a rad šoféruješ, tak by nemal byt problém.

dobreuz

A aj Ty máš niektoré názory a postoje veľmi dobré, Heňa, rád by som Ťa spoznal, len škoda že sme až 300 km od seba.
Inak Tutanchamon a Aliss nehádajte sa už.Tým veľmi nepomôžete autorovi témy...