Ahojte, nerad to priznavam, ale zacina mi byt z toho vsetkeho trochu smutno. Mam 25 rokov, a doteraz som nemal ziadny vaznejsi vztah a ani sex. Nie som nejaky neatraktivny typ, ktory sa o seba nestara, v tom problem urcite nie je. Ked som spomenul uz ten sex, prilezitosti si uzit bolo az az, ale nikdy ma to nelakalo uzit si s niekym len tak bez citov. Osobne mi pride najkrajsie na tom vsetkom ani nie samotny sex, ale to, ze potom mozte pri tej osobe lezat, prebudit sa pri nej atd. Neviem si predstavit, ze sa potom len tak zoberiem, odidem prec akoby nic. Aj ked som nad tym uz premyslal, ze to skusim, ale neviem, ci to bude dobry napad. Zacina mi to vsak vsetko strasne chybat. Co sa tyka zien v mojom zivote, s niektorymi to nevyslo, o niektorych som zistil, ze tadial asi nie, a celkovo mi pride, ze strasne vela zien zije socialnymi sietami, kde zverejnuju podla mna nevhodne fotky zadkov, hrudnikov atd. Mne sa to vobec nepaci, a taka zena nech je akokolvek atraktivna u mna tymto konci. Mozno mam aj prehnane naroky, alebo neviem, ale chcem az tak vela, ked chcem nejaku vzdelanu sympaticku zenu? Mam taky pocit, ze som na tom zle, a nikdy si ziadnu zenu nenajdem... Ked som sa o takych veciach aj bavil so zenami, ze 25 rokov a bez skusenosti, sice som nehovoril, ze to je moj pripad, no vela z nich malo k tomu negativny postoj, ze by takeho asi nechceli. Neviem, co je na tom zle, je dnes nieco super, ak by som mal za sebou 100 zien? Neviem, co si o tom vsetkom mysliet.
25 bex skusenosti
Je zaujímavé, že v predchádzajúcom komentáre si so mnou ukončila debatu, ale stále na mňa reaguješ. Očividne ti nedá neodpísať mi lebo by to ranilo tvoje ženské ego čo ;)
Zase sa robíš múdrou a vieš z hola nič. Keby si si niekedy prečítala moje iné príspevky, tak o mňa majú záujem ženy, mal by som aj sex aj kamarátky na sex ale ako som spomínal, tak po mne chceli sex ženy po 40tke alebo mali o mňa záujem baby, ktoré ma ničím nepritahovali. Keby som hajzlik bez váhania idem do toho, ale nie je to moja parketa aj keď niekedy si hovorím, že som mohol využiť šance aj tak nemám čo stratiť.
Mal by som všetko čo niekto tak v mladosti veľmi vyhľadáva, vášeň, ženské telo, vzrušenie ale som v tomto iný a som na to hrdý i keď mám niektoré dni núti mozog zmyšľať inak a konať inak. možno je to tým, že mali ako píšem o mňa záujem len ženy a baby, ktoré mňa ničím nepritahovali. Keby mi ponukne sex baba, ktorá by sa mi páčila a vzrušovala ma, tak konám inak. A nereaguj na mna už konečne. Ak ti mam pravdu povedať, tak tvoje rady ma vôbec nezaujímajú a reagujem na teba len preto lebo nemám čo lepšie na robote.
Jemin ty si dobra brzda :D Ty nevies ani co je metafora? "Kopli do zadku" znamena, ze si doteraz nemal kamaratku, vztah a ani sex. A ja pisem, ze sa necudujem, pretoze aj slepemu je jasne, ze preco :D
Mňa nejaké ženy kopli do zadku ? Že o tom neviem :) Ktoré máš na mysli ? Vždy som si na Pokeci písal len so ženami a nikdy som im neponúkal stretká, vzťahy. Išlo len čisto o písanie, takže neviem o čom zase točíš. Snažíš sa byť za každú cenu mudrou a vieš ako to u mňa celé prebiehalo ale ako píšem, doteraz si sa do ničoho netrafila. Mýliš sa a to ani nevieš ako veľmi. Preto mi už radšej nepíš, lebo nevieš očividne ktorá bije.
Tutanchamon, tak uz viem, preco ta tie zeny kopli do p*deke :D Sexualne skusenosti to veru neboli :D Koncim teda s tebou naozaj plodnu debatu :D
hej no, ak má výslovne nepekná baba sebavedomie, tak si vie nájsť hocijakého zúfalca na sex. Chlap si konečne zasunie a ona je ešte väčšia chudera ako on. Preto sa niektorí chlapi správajú k ženám tak, ako sa správajú. Ženy si to robia samé hlavne tým, že si môžu na sex zohnať chlapa kedy chcú a potom si o dotyčnej každý chlap pomyslí svoje.
Ahoj Heňa :) A nie nepáčia sa mi, lebo sú to „ľahšie“ dievčatá, pretože vyvesia svoje nahé fotky a to je skoro ako keby boli prostitútky. A aj priemerne vyzerajúce baby sú pekné :)
@dobre uz, vidim dobre? Chalan ktoremu sa nepacia ti facebookove pipky s holym zadkom a prsiami ? :O wau. + tvoje ine nazory. Je super vediet ze aj taki chalani este existuju. Lebo vacaina chalanov je hlupa, zamieravaju sa na tie extra krasne zeny, ktore dobre vedia ze su krasne, tak si moze vyberat a nakonied toho chalana aj tak odkopnu. Pritom takmer kazda baba by mohla vyzerat krasne len by sa casto musela o seba starat a upravovat sa, to zas pre mna nie je. Jednak by som to nebola ja a jednak nepotrebujem na seba putat pozornost ledze vztah a hlavne sex mat UZ nechcem. Takze vdacim za svoj podla mna priemerny vzhlad. A sex nechcem preto pretoze mi nic nevravi, je to uplne o nicom + ho do zivota nepotrebujem takze sa mylis tutanchamon, nie je to o vzhlade lebo aj ta najskaredsia baba si dokaze najst nejakeho zufalca na sex ;)
Napíšem to v skratke. To čo si teraz písala a vôbec celý čas čo si mi písala, tak si sa netrafila asi do ničoho. Tvoje teórie sú pravdivé, ale mňa sa vôbec netýkajú. Prestaň mi dávať rady. Ďakujem.
Asi nechapes, aku kamosku myslim. Ak dobre predpokladam, pisal si si s babami cez net. Neviem ci to este robis, ale nikdy si sa so ziadnou nestretol? Az sa s nejakou stretnes, aky to ma priebeh? Kamoskou myslim to, ze nebudes okamzite dufat, ze z nejakeho stretnutia hned musi byt vztah. Ked spoznas nejaku zenu, bud s nou najprv kamos. Preco? Aby si mohol zistovat aky ten clovek naozaj je. Lebo cez pismenka to nezistis. Ani v kaviarni pri stole. Neviem ci to nahodou nie je tvoj problem, ale vela muzov (aj zien), sa s niekym zoznamia cez net, daju dve stretka a uz dufaju vo vztah. Oni sadaju k netu s tym, ze idu hladat vztah. Sadni si k netu s tym, ze ides najst kamosku, s ktorou stravis isty cas a ked to bude medzi vami fajn, date sa dokopy. Garantujem ti, ze takto prides ku vztahu daleko skor, nez sposobom, akym si to riesil doteraz :)
Takže v mojom prípade to nie je možné. Nikdy som kamarátku nemal a ani ju nemám, takže by som to tak, či tak nemal ktorej povedať. Problem solved.