25 bex skusenosti

Príspevok v téme: 25 bex skusenosti
adam0000

Ahojte, nerad to priznavam, ale zacina mi byt z toho vsetkeho trochu smutno. Mam 25 rokov, a doteraz som nemal ziadny vaznejsi vztah a ani sex. Nie som nejaky neatraktivny typ, ktory sa o seba nestara, v tom problem urcite nie je. Ked som spomenul uz ten sex, prilezitosti si uzit bolo az az, ale nikdy ma to nelakalo uzit si s niekym len tak bez citov. Osobne mi pride najkrajsie na tom vsetkom ani nie samotny sex, ale to, ze potom mozte pri tej osobe lezat, prebudit sa pri nej atd. Neviem si predstavit, ze sa potom len tak zoberiem, odidem prec akoby nic. Aj ked som nad tym uz premyslal, ze to skusim, ale neviem, ci to bude dobry napad. Zacina mi to vsak vsetko strasne chybat. Co sa tyka zien v mojom zivote, s niektorymi to nevyslo, o niektorych som zistil, ze tadial asi nie, a celkovo mi pride, ze strasne vela zien zije socialnymi sietami, kde zverejnuju podla mna nevhodne fotky zadkov, hrudnikov atd. Mne sa to vobec nepaci, a taka zena nech je akokolvek atraktivna u mna tymto konci. Mozno mam aj prehnane naroky, alebo neviem, ale chcem az tak vela, ked chcem nejaku vzdelanu sympaticku zenu? Mam taky pocit, ze som na tom zle, a nikdy si ziadnu zenu nenajdem... Ked som sa o takych veciach aj bavil so zenami, ze 25 rokov a bez skusenosti, sice som nehovoril, ze to je moj pripad, no vela z nich malo k tomu negativny postoj, ze by takeho asi nechceli. Neviem, co je na tom zle, je dnes nieco super, ak by som mal za sebou 100 zien? Neviem, co si o tom vsetkom mysliet.

dobreuz

Tutanchamon_xD nie neviem, ako vyzerajú, ale vzhľad pre mňa nie je až taký dôležitý, ide hlavne o ich múdre názory a priority, že pre nich nie je dôležitý sex a ostatné blbosti, ale že riešia normálne veci.

Tutanchamon_xD

Alexina perfektná rada. Určite takúto radu očakával zakladateľ témy. Teraz sa jeho problém určite vyriešil ;)

Tutanchamon_xD

dobreuz a vieš ako tie dve osoby vyzerajú a čo majú za sebou ? Možno budem teraz povrchný ale áno, existujú aj baby ktorým je to jedno, ale to sú presne tie typy, čo taktiež nemali nikdy vzťah a taktiež nemajú aké skúsenosti ponúknuť chlapovi. Sú to väčšinou baby čo nie sú nejaké extra krásavice ale skôr naopak.Sú to také šedé myšky o ktoré taktiež nikto nezakopne.

V tedy to chápem, ale ako som tvrdil, nikdy žiadna mi nenapísala, aké super je, že nemám žiadne skúsenosti a nikdy som nemal vzťah. A to som si písal aj s viacej ako 100 babami, keď som nemal čo robievať a nudil som sa celé dni doma. Písal som si s babami v rôznom veku a dokonca aj so ženami 40 plus a tie taktiež nikdy nič podobné nenapísali. Pre všetky to bol skôr šok, že mladý chalan si nevie uloviť žiadne dievča.

dobreuz

Tutanchamon_xD skoro úplne súhlasím, ale až na to, že sa nájdu aj dobré dievčatá, ktorým je to úplne šum a fuk, napr. @Antisexx a @Abcd888.

naivny

ja mam 21 a som na tom rovnako. Napriek tomu si myslím, že to problém nebude. Krstní rodičia majú mladú sučku a babka s dedkom psa borderskú kóliu. Pes má 4 roky, sučka bude mať rok. Psi sa spolu hrajú, veľmi dobre si rozumejú, nehádajú sa ani na jedle. Tak som rozmýšľal, že na jeseň, keď sa budú páriť, či bude mať pes čas na nejaké komplexy, alebo vysvetliť sučke, že on ešte so sučkou nič nemal? Alebo to všetko vyriešia hravou formou, tak ako sa teraz naháňajú po dvore, hryzú, objímajú labkami a nedajú si pokoja?
Tak si to predstavujem aj s dievčaťom. Bude sa mi s ňou dobre rozprávať. Pokúsim sa o telesný styk a ona mi povie, čo a ako sa jej páči, alebo nie, resp. to na nej uvidím. Ani jaskynní ľudia toľko nerozmýšľali, predsa sa rozmnožovali. Takže všetky tieto úvahy a komplexy sú dané tým, že máme dané absolútne maxi civilizované podmienky a nemusíme tvrdo makať, aby sme žili, a tak nám ostáva čas na nejaké strachy, úvahy a podobné zložité myšlienkové operácie.
Ešte dobreuž to vyriešil športom, a že si nad týmto hlavu neláme.
V každom prípade dám vedieť, či z jesennného obdobia dvoch neskúsených psov vznikli šteniatka, alebo sučka psa ohrdla.

Tutanchamon_xD

Ja idem mať tiež 25 a som na tom v podstate rovnako. Vzťah som nemal ani sex, len vždy také chodenie za ručičky či bozkávanie sa aj to už bolo dosť dávno.

Keď si zakladal tému, tak čo si čakal, že ti ľudia napíšu ? Stále tie isté kecy dookola hlavne od žien, že tá "pravá" to pochopí a veľa žien bude rado ak bude mať neskúseneho chlapa pri sebe lebo nie si ten, čo sa vyspí s každou treťou. Všetko sú to len bohapusté kecy a nič viacej.

Ja som si písal už s tak veľa ženami či babami cez sociálnu sieť, keď som ešte hľadal frajerku a vždy keď padla otázka ako som na tom so ženami, tak som napísal tak, ako to je, pretože nerád klamem. Myslíš si, že koľko žien mi napísalo a plesalo, že v takomto veku som nemal vzťah alebo sex a že nie som ten typ čo pretiahne každý mesiac inú ? ANI JEDNA !!!

Každá mi skôr napísala, že kde je problém, že mladý človek dobre vyzerajúci si nevie nájsť babu na vzťah a ze ešte nikdy so žiadnou nespal. Niektoré mi nechceli veriť a mysleli si, že hrám len pred nimi formu, že som slušniak alebo si robím srandu. Ani jedna jediná mi nikdy nenapísala, že si to veľmi váži, že nie som ako ostatní chalani v mojom veku alebo, že takého by po svojom boku chceli a iné rečičky. Opakujem ANI JEDNA !!!!

Rovnako ako tu ma začali utešovať, že to ešte príde, že som ešte mladý a bla bla bla. Čo iné mi asi tak mali napísať ? Začali ma v podstate ľutovať, ale ani jedna nikdy nenapísala ako tu žienky zo Zdravie.sk, že by boli rady za takého chlapa a chceli mať takého po svojom boku.

Su to všetko len kecy. Never tomu vôbec. Tu ti píšu a dávajú rady by som povedal skôr ženy po 30tke či 40tke čo majú na také veci asi iný pohľad, pretože je všeobecne známe, že takýmto ženám sa páčia mladí zajkovia neskúsení, čo je skôr úchylka alebo nejaká baba čo taktiež nikdy nemala vzťah a preto chalana bez skúsenotí by brala všetkými desiatimi lebo sama ti nemá aké skúsenosti odovzdať. Takže asi tak sa majú veci kamarát.

Lulu78

Neprepadaj panike, nie je to nič hrozné. Len hlúpe dievča - presne tie zo socialnych sieti napíšu, že by nechcelo 25 - ročného, ktorý nemá skúsenosti zo sexom. Na svete je ešte veľa rozumných dievčat, ktoré ocenia takého múdreho mladého muža. Len trpezlivosť. Stretneš ju, keď budeš najmenej čakať. Držim palce.