Ahojte, nerad to priznavam, ale zacina mi byt z toho vsetkeho trochu smutno. Mam 25 rokov, a doteraz som nemal ziadny vaznejsi vztah a ani sex. Nie som nejaky neatraktivny typ, ktory sa o seba nestara, v tom problem urcite nie je. Ked som spomenul uz ten sex, prilezitosti si uzit bolo az az, ale nikdy ma to nelakalo uzit si s niekym len tak bez citov. Osobne mi pride najkrajsie na tom vsetkom ani nie samotny sex, ale to, ze potom mozte pri tej osobe lezat, prebudit sa pri nej atd. Neviem si predstavit, ze sa potom len tak zoberiem, odidem prec akoby nic. Aj ked som nad tym uz premyslal, ze to skusim, ale neviem, ci to bude dobry napad. Zacina mi to vsak vsetko strasne chybat. Co sa tyka zien v mojom zivote, s niektorymi to nevyslo, o niektorych som zistil, ze tadial asi nie, a celkovo mi pride, ze strasne vela zien zije socialnymi sietami, kde zverejnuju podla mna nevhodne fotky zadkov, hrudnikov atd. Mne sa to vobec nepaci, a taka zena nech je akokolvek atraktivna u mna tymto konci. Mozno mam aj prehnane naroky, alebo neviem, ale chcem az tak vela, ked chcem nejaku vzdelanu sympaticku zenu? Mam taky pocit, ze som na tom zle, a nikdy si ziadnu zenu nenajdem... Ked som sa o takych veciach aj bavil so zenami, ze 25 rokov a bez skusenosti, sice som nehovoril, ze to je moj pripad, no vela z nich malo k tomu negativny postoj, ze by takeho asi nechceli. Neviem, co je na tom zle, je dnes nieco super, ak by som mal za sebou 100 zien? Neviem, co si o tom vsetkom mysliet.
25 bex skusenosti
Ja mám o pár mesiacov rovných 50 rokov a tiež mám núlové skúsenosti. Nezažil som ani len bozk, objatie, proste žiaden dotyk mňa a nejakej ženy. Dôvod je prostý - som bez peňazí a pre ženy tak neatraktívny. Všetky si všímajú len alfa samcov v drahom aute s tučným bankovým kontom...
Stacilo mi precitat ze mas 25 rokov a este si nemal sex. V tom pripade ti v dobrom gratulujem ze nie si jeden z tych "frajerov" ktori musia mat sex v 14-15. Neboj sa, ta prava to oceni a bude za to rada. A taky dotaz, o nic si neprisiel, sex je len chvilkove uspokojenie, chvilku si stastny a potom fuč, to choď na pizzu to je skoro to isté :D pre niekoho to nie je zase vobec uspokojivé. Nedaj sa zlakat tým čo každý vraví a piše na nete o tom
Neviem, preco si zakladas na skusenostiach. Ako poznam vela zien, ktore nechcu "neskuseneho" ale to skor preto aby sami posobili strasne skusene a dospelo, lebo este nikoho poriadne nemali. Akoze na to, aby si so zenou mal spolocne zaujmi , alebo sa s nou citil dobre,alebo sexoval nepotrebujes ziadne skusenosti. Ci nevies ako rozopnut gate, alebo podprsenku? alebo ako si lahnut na postel?