Dobrý deň, chcem sa spýtať, ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom, registrovaným partnerstvám, gender ideológii a podporujú tradičné manželstvá a rodiny? Takých by som chcela voliť...ďakujem za odpovede...
Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?
Keby Čaputová kandidovala bez podpory strany "Progresívne Slovensko", keby nemala podporu opozičných strán a súčasného prezidenta Kisku, potom by to bolo o niečom inom, mala kopať sama za seba. Ale to mi pripadá ako v minulosti si opozícia privlastnila súčasného prezidenta Kisku. teraz si opozícia znovu privlastňuje už novú ešte nezvolenú prezidentku. Prezident má byť prezidentom všetkých ľudí aj všetkých politických strán - má stmeľovať, nie rozdeľovať, problémy riešiť a nie sa pridávať na jednu, druhú alebo tretiu stranu.....hlas ľudu z ulice nemusí byť vždy hlasom všetkých občanov, na to máme parlamentné voľby.
Volim pani Caputovu, jedina seriozna kandidatka z tej bandy. Muzi, ktori sa boja zien.
Ked to tu citam, akych ma Slovensko inteligentnych volicov chce se mi brecet a nedivim sa, ze sme v tak velkej prdeli. Volte si pana H.a potom sa budete vsetci skryvat, alebo odtialto utekat. Smer? V ziadnom pripade, holohlavych? Nehovoriac o tom, ze prezident Slovenska ma byt Slovak.
Caputova je dosadena figurka. Ale je dobra recnicka, diplomatka, a ma charizmu. Ale nema gule. Nejde sama za seba. Ja ju RACIO nechcem volit. A je za gender ideologiu.
Nieje tam koho volit. Zase to bude mensie zlo. Vlastne my sa bavime o tom, kto sposobi najmenej skazy a kto ma najmenej spiny na sebe, ale pritom nieje necinny a pasivny pajac. Ja fakt rozmyslam, ze sa nezucastnim volieb, nebudem zase kalkulovat, kto je mensie zlo.
Prezidentský palác nie je sociálny ústav. Do toho sa pačutová hodí
a pasuje.
"Harabin je "závadový človek", je produkt Mečiara, ktorého sa SR nevedelo zbaviť. Harabin nie je lepší v právnej argumentácii ako Čaputová, len si to môže dovoliť."
Napisal klon Caputovej.
BJ_2 rozvedená v životnej skúške zlyhla a chce moralizovať aj rodiny a v kampani sa opierať o rodiny.
Pozeral som jej do duše má na čom pracovať sama na sebe.
BJ_2 čo spomínaš, to je tá klasická psychiatrická chemická liečba.
Jednu vec zmiernia a 50 pokazia. Nenávisť k ľudom , treba liečiť príčinu z minulosti a nie robiť chemickú liečbu v prítomnosti.
Pokiaľ sa nepretrhne bariéra medzi psychiatrom a psychológom nebude to fungovať. Za bývaleho režimu považovala klasická medicína psychológia (aj keď len školskú) za podvodnú disciplínu a vidím, že je to tak aj dnes.
V prvom kole dám svoj hlas. p. Šefčovičovi, ak by nevyhral a nepostúpil do druhého kola a postúpila by Čaputová a Harabin svoj hlas dám potom p. Harabinovi.
Dajte si svoje tipy, ale bez urážok a hádok, veď je slobodná voľba.
A najlepsie na tom je, ako sa vyzula ta zruda doktorka, zo zodpovednosti, ze je viazana lekarskym tajomnstvom a ze sa preto nebude vyjadrovat. Tu zrudu lekarku by som poslal za nou do basy, a dal im spolocnu izbu na 20 rokov.
transgender ideologia v praxi
www.expres.cz
umoznuje to niektorym posahanym lekarom im davat hormony, "terapie"a robia z nich zrudy, Treba to zastavit. A to ti lekari by mali ist do vazenia s nou. Aj ti co ju pustili z psychiatrickej liecebne, nedali jej lieky a odmietli ju zobrat naspat.