Ktorí kandidáti na prezidenta SR sú proti potratom?

Sonie

Keby Čaputová kandidovala bez podpory strany "Progresívne Slovensko", keby nemala podporu opozičných strán a súčasného prezidenta Kisku, potom by to bolo o niečom inom, mala kopať sama za seba. Ale to mi pripadá ako v minulosti si opozícia privlastnila súčasného prezidenta Kisku. teraz si opozícia znovu privlastňuje už novú ešte nezvolenú prezidentku. Prezident má byť prezidentom všetkých ľudí aj všetkých politických strán - má stmeľovať, nie rozdeľovať, problémy riešiť a nie sa pridávať na jednu, druhú alebo tretiu stranu.....hlas ľudu z ulice nemusí byť vždy hlasom všetkých občanov, na to máme parlamentné voľby.

Michalxxx

Volim pani Caputovu, jedina seriozna kandidatka z tej bandy. Muzi, ktori sa boja zien.
Ked to tu citam, akych ma Slovensko inteligentnych volicov chce se mi brecet a nedivim sa, ze sme v tak velkej prdeli. Volte si pana H.a potom sa budete vsetci skryvat, alebo odtialto utekat. Smer? V ziadnom pripade, holohlavych? Nehovoriac o tom, ze prezident Slovenska ma byt Slovak.

BJ_2

Caputova je dosadena figurka. Ale je dobra recnicka, diplomatka, a ma charizmu. Ale nema gule. Nejde sama za seba. Ja ju RACIO nechcem volit. A je za gender ideologiu.

BJ_2

Nieje tam koho volit. Zase to bude mensie zlo. Vlastne my sa bavime o tom, kto sposobi najmenej skazy a kto ma najmenej spiny na sebe, ale pritom nieje necinny a pasivny pajac. Ja fakt rozmyslam, ze sa nezucastnim volieb, nebudem zase kalkulovat, kto je mensie zlo.

neprezidentka

"Harabin je "závadový človek", je produkt Mečiara, ktorého sa SR nevedelo zbaviť. Harabin nie je lepší v právnej argumentácii ako Čaputová, len si to môže dovoliť."
Napisal klon Caputovej.

RACIO

BJ_2 rozvedená v životnej skúške zlyhla a chce moralizovať aj rodiny a v kampani sa opierať o rodiny.
Pozeral som jej do duše má na čom pracovať sama na sebe.
BJ_2 čo spomínaš, to je tá klasická psychiatrická chemická liečba.
Jednu vec zmiernia a 50 pokazia. Nenávisť k ľudom , treba liečiť príčinu z minulosti a nie robiť chemickú liečbu v prítomnosti.
Pokiaľ sa nepretrhne bariéra medzi psychiatrom a psychológom nebude to fungovať. Za bývaleho režimu považovala klasická medicína psychológia (aj keď len školskú) za podvodnú disciplínu a vidím, že je to tak aj dnes.

Sonie

V prvom kole dám svoj hlas. p. Šefčovičovi, ak by nevyhral a nepostúpil do druhého kola a postúpila by Čaputová a Harabin svoj hlas dám potom p. Harabinovi.
Dajte si svoje tipy, ale bez urážok a hádok, veď je slobodná voľba.

BJ_2

A najlepsie na tom je, ako sa vyzula ta zruda doktorka, zo zodpovednosti, ze je viazana lekarskym tajomnstvom a ze sa preto nebude vyjadrovat. Tu zrudu lekarku by som poslal za nou do basy, a dal im spolocnu izbu na 20 rokov.

BJ_2

transgender ideologia v praxi
www.expres.cz

umoznuje to niektorym posahanym lekarom im davat hormony, "terapie"a robia z nich zrudy, Treba to zastavit. A to ti lekari by mali ist do vazenia s nou. Aj ti co ju pustili z psychiatrickej liecebne, nedali jej lieky a odmietli ju zobrat naspat.