ako sa zbaviť sokyne?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť sokyne?
Katara

Všíma si na jeden chlapec. Je milý. Ale zatiaľ je to len flirt.

Problém je jedno dievča z našej rastie. Vždy sa chváli, koľkých chlapcov zbalila. Na môjho najprv nadávala. Keď si však všimla, že máme k sebe blízko a rozumieme si, začala sa okolo neho motať aj ona. Naschvál s ním flirtuje alebo sa ho dotýka tak, aby som to videla. On sa pri tom tvári, akoby sa ho to netýkalo a snaží sa jej vyhýbať.

Keby sme mali vzťah, viem presne, čo by som urobila, aby ju to prešlo. Takto nemôžem nič.

Snažím sa byť nad vecou, ale prezradí ma tvár a očerveniem od hnevu.

Ako odstrániť konkurentku? Čo by ste mi poradili?

Ďakujem.

Katara

Ktovie, či z toho bude vzťah, či on chce vôbec vzťah. Je ťažké ju ignorovať, keď to robí vtedy a tak, aby som presne na nich videla.

pomelo

je to jej hnusna povaha. ignoruj ju, vobec na nu nemysli akokeby neexistovala. nenechaj si zasahovat do zivota niekym takym negativnym, ber ju ako vzduch.

ivobrick

Odpovedala si si uz sama, hned v prvom prispevku.

Ak sa budes tvarit ako nejaka nezabudka pod stromom, nikam sa nedopracujes.

Riesis tu nejaku koketu namiesto toho aby si riesila svojho mileho, je to vlastne on?! To si uz ujasni sama. Preco to robi? No proste preto, lebo moze - tak sa zabava.

Na tvojom mieste by som ho surovo a chladne pozval na rande. Mozno ta posle do prdele, no a co? Si dospela, ked budes cakat ze ti niekto alebo nieco spravi zazrak sam od seba, tak to sa nestane to ti garantujem - to plati o vacsine veci v zivote.

Ty nemas co stratit, len ziskat.

wudia

Podla mna ti proste zavidi, nevie zniest, ze ty si najdes normalny vztah a ona vie s nimi len spat, to je moj nazor

Katara

Napadlo ma ešte, prečo by to mohla robiť?

Nám sa voľakedy páčil jeden chlapec. On to určite tušil alebo vedel. Ona bola tá akčná, volala ho von a raz sa aj vyspali. Teda ona sa nám dievčatám tým pochválila. Neviem, asi ma chcela naštvať, že ho dostala?

Lenže o pár dní na to ju nechal. Dôvod neviem? A začal baliť mňa, ale to som už ja nemala záujem, čo som mu aj povedala.

Ona medzitým mala nejaké krátkodobé známosti a jednu dlhšiu. Tak som si myslela, že už ju to prešlo. Lebo ja som skoro na tu záležitosť zabudla.

A teraz ide po mojom novom objave. Môže to s tým súvisieť alebo to s tým nesúvisí a je to jej ku...vn povaha?

Marian 44

Tiež som to zažil, keď som svoju nastávajúcu balil. Bacuľku si nik nevšimol, dovtedy o ňu nebol záujem. Až vtedy, keď sme začali byť dlhšie spolu. Jeden sukničkár si ju hneď začal doberať, a keď zistil že je panna, už jej nedal pokoj. Lial do nej na chate víno a lichotil jej. Nakoniec si ju aj odviedol do podkrovnej izby..

Medea7

Tak si vymeňte úlohy Ty mlc a on nech rozpráva. Debatovať nasilu sa asi moc nedá, vtedy je v človeku napätie. Potom je aj iná atmosféra.

Medea7

Ide o to ako to vidíš Ty? Ci ma o neho ozajstný záujem alebo ci to Tebe robí napriek. Ostatne musíš nechať na ňom. A potom čo mu prejavujes Ty.

petroneta

katara, ja sa prikláňam k "farárskemu názoru". Pekne si označila človeka, ktorý Ti chce pomôcť. Teda môj názor je taký, že život sa žije reálne, sociálne siete sú na občasné spestrenie, ale tým lajkom a podobne by som veľký význam nepripisovala, aj by som sa tým prestala zaoberať. Reálne si sadne k Tebe a podobne, užívaj si to, prípadne skús nadviazať rozhovor.
Sokyňa tu veľa nezaváži, keď sa mu páčiš Ty a keď predsa, tak je len úbohý a vygumovaný pajác a dopraj mu krásny bezduchý orgazmus s hociktorou babou, ak je taký.