ako sa zbaviť sokyne?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť sokyne?
Katara

Všíma si na jeden chlapec. Je milý. Ale zatiaľ je to len flirt.

Problém je jedno dievča z našej rastie. Vždy sa chváli, koľkých chlapcov zbalila. Na môjho najprv nadávala. Keď si však všimla, že máme k sebe blízko a rozumieme si, začala sa okolo neho motať aj ona. Naschvál s ním flirtuje alebo sa ho dotýka tak, aby som to videla. On sa pri tom tvári, akoby sa ho to netýkalo a snaží sa jej vyhýbať.

Keby sme mali vzťah, viem presne, čo by som urobila, aby ju to prešlo. Takto nemôžem nič.

Snažím sa byť nad vecou, ale prezradí ma tvár a očerveniem od hnevu.

Ako odstrániť konkurentku? Čo by ste mi poradili?

Ďakujem.

BJ_2

Katara, doporucujem ti facebook vypnut, inak si vztah nikdy nenajdes. Teda taky co aj vydrzi. ta vec je asocialna, vymyva hlavy, a uz to ako kalkulujes, kto mi ako lajkuje co, a ze uz nekomentoval a co, to je totalny psycho-teror a chore.
Tato face-bookomania, sposobila totalnu destrukciu, ludom zahrabava a vymyva im to mozgy. A takisto nerob toto: mas smartphone, a vkuse na nom si, ked cestujes v mhd, alebo niekde cakas, tak do toho pozeras a aj 10x za den chodis na fb a socialne siete. Ak toto robis, tak mozes robit cokolvek v zivote, aj tak dopadnes zle. Teda, najprv treba poriesit toto s facesbookom socialnymi sietami, az potom ries nejaky vztah, alebo nieco. Lebo clovek s vymytou hlavou, nemoze dobre dopoadnut, ani vo vztahu.

Katara

Angelika, to bolo teda smutné a podrazacke. A potom sa budujú, že my dievčatá sme žiarlive, teda ja určite.

Katara

A čo FB? On mi začal prvý lajkovať fotky, príspevky a videa. Ja jemu som dávala like trošku neskôr. V poslednom čase som si všimla, že vlastne už lajkujem len ja jemu. On mi už dávno nič nelajkol.

Komenty, to isté. Vlastne ja som mu prvá dala koment, aj vo väčšine som mu ja prvá niečo komentovala. On len občas dal koment ako prvý. Pritom som videla, že iným dievčatám napísal on prvý koment aj za úplne bl...ti.

Pritom, keď sme von, skoro stále si sadne ku mne. Dosť blízko. Keď sa však bavíme, skoro celý čas na mňa pozerá, ale väčšinou musím hovoriť ja, skúšam ho rozhovorit, ale on napriek tomu povie len krátke vety. Kto sa má v tom vyznať? Ja už neviem, ako to mám brať?

Angelika3

Súhlasím s tým, že mnohé ženy si len potrebujú dokázať aké sú žiadúce.....
ako 16- ročná som si zažila niečo podobné ako ty, bola som vtedy taká zakríknutá a kamarátka, ktorej nerobilo problém sa predvádzať mi prebrala chlapca do ktorého som bola veľmi zamilovaná, prvá veľká láska no :-)
dalšieho chlapa mi tiež okato balila kamarátka na istom stretnutí, kde prišla vyparádená, že sa to ani nehodilo a viem, že mi závidela pekný vzťah a tak sa snažila zapôsobiť na môjho chlapa
ženy sú až na pár výnimiek svine, poznám možno len dve normálne baby, ktorým by som vedela dôverovať, ale pravdou je, že spoločnosti sa už viac menej vyhýbam, lebo každý sa len pretvaruje.
Časom a vekom som pochopila, že ženy, ktoré sa samé núkajú aj tak okamžite strácajú na príťažlivosti, zaujmú možno tak na jedno použitie, takže už si z nich vôbec ťažkú hlavu nerobím a ani ty by si nemala. A vidíš tá moja prvá veľká láska sa s mojou "kamarátkou" rozišla.... takže tak :-)

Errjs

Ona nemá záujem o toho chlapca naozaj. Ona ti chce ukázať že je lepšia a krajšia ako ty, ak si vyberie ju a nie teba. Veď si aj vravela že to nerobí prvýkrát. Takéto sú ženy. Vitaj v ich rivalskom svete plnom intríg, ohovaraciek, naschvalov, závisti, neprajnosti a škodoradosti. Ženy sa chcú ukazovať a predvádzať aby pútali čo najväčšiu pozornosť. Preto tie polonahé fotky na Instagrame. Nie preto že by všetkých tých chlapov chceli ale aby ukázali iným ženám, ako sú žiadané, kto všetko ich chce (najlepšie ak sú to bohatí chlapi) a na koho majú. Proste chcú tebe aj sebe dokázať že su od teba lepšie. Žiadna to takto nepovie nahlas, iba to robí, ale je to tak. Ja som jednej kamoske dala nedávno zbohom lebo ma ohovarala potom čo som jej spomenula ako som s priateľom šťastná. A keď mi šťastie nemohla prekaziť, aspoň má ohovorila. Už mám len priateľa a na ženské kamarátstvo neverím.

Defcon

Dufam, ze moj navrh na eliminaciu sokyne ruskym poseidonom, teda miniaturnou ponorkou s nuklearnou bombou nikto nevzal vazne, teda okrem uzdost, tu predpokladam zdesenie na tvari.

Katara

Toto ma nepotešilo, že v každom kúte číha nejaká k...a, ako píšete. Ale dúfam, že existujú chlapci, ktorí dokážu odolať.