ako sa zbaviť sokyne?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť sokyne?
Katara

Všíma si na jeden chlapec. Je milý. Ale zatiaľ je to len flirt.

Problém je jedno dievča z našej rastie. Vždy sa chváli, koľkých chlapcov zbalila. Na môjho najprv nadávala. Keď si však všimla, že máme k sebe blízko a rozumieme si, začala sa okolo neho motať aj ona. Naschvál s ním flirtuje alebo sa ho dotýka tak, aby som to videla. On sa pri tom tvári, akoby sa ho to netýkalo a snaží sa jej vyhýbať.

Keby sme mali vzťah, viem presne, čo by som urobila, aby ju to prešlo. Takto nemôžem nič.

Snažím sa byť nad vecou, ale prezradí ma tvár a očerveniem od hnevu.

Ako odstrániť konkurentku? Čo by ste mi poradili?

Ďakujem.

sajmilinka

nerieš to keď vidíš, že on o ňu nemá záujem. je smutné, že má potrebu si takto niečo dokazovať. jednoducho to nerieš, ak budete spolu a bude to pokračovať tak jej na rovinu povedz, že si to neželáš

pomelo

Katara, ja si myslim, ze naschval. Bolo viditelne, ze chodil za mnou a ona tak majetnicky si nanho sadala a so smiechom a s rukami okolo neho. Nemysli si, ze na mne to nebolo vidiet aj vzdy, ked isla potom okolo. Tiez to bolo v takom stadiu, ze my este nic.
Ked sa mu velmi pacis, tak urcite na teba mysli a ked mu je jedno, tak sa necha zbalit hociktorou a to nemusis lutovat.
A nevadi, ze sa cervenas, ja tiez, tak aspon to vidi a snad mu to trkne.

Lollka

Ty mozes dakovat bohu ze ti poslal do cesty tu kurvu a ze ho preveri skor ako si s nim vobec zacnes. Ak v tej skuske neobstoji tak nanho mozes zabudnut. Bude to rozhodne menej bolet jak kebyze ste dva roky spolu s zistis ze sa vala s nejakou nakazenou kurvou. Nedavno tu bol prispevok jak babu nakazil partner pohlavnou chorobou. Nebojuj, naco, aj tak ho nemozes zamknut doma a nepustat von, aj tak si bude vzdy robit co chce. Ber to tak ze toto je skuska ci je ta vobec hoden.

Defcon

Hod s nim rec a preber iniciativu. Najlepsie je povedat pravdu. Chces s nim chodit a robi ti problemy to dievca, lebo ti chce spravit natruc a zbalit ho len kvoli tebe. Presne toto jej povedz.
Nech sa to rozluskne

Salamistka

Ja by som spravila nieco, z coho bude uplne zahanbena pred nim a uz sa mu ani neukaze na oci. Nieco ako ze by som jej nejak nenapadne zasvinila gate na zadku trebarz cokoladou aby to vyzeralo, ze prave pustila do gati a najlepsie bude, ze o tom nebude hned vediet lebo si na zadok nevidi. Zvolila by som Pikao, lahko sa s tym bude manipulovat a keby daco, rychlo schovas do vacku a nikto nic neuvidi.

Defcon

Tak sa pred nim vyzlec a daj mu a bude len tvoj, bud papezskejsia nez papez, cize horsia ako tvoja sokyna. Easy. Alebo jej daj vypit odvar z lulkovca zlomocneho. Stacia 2 glgy.

Katara

Stop, nechcem sa jej zbaviť fyzicky. Chcem, aby dala pokoj a ukázať, kde je jej miesto. Ale ako bojovať o niečo, čo ti ešte nepatrí?

Defcon

Alebo jej namoc vlozku do peroxidu vodika H2O2 strasne dobre reaguje s krvou, krv je pre neho katalyzator, ktory ho rozlozi na kyslik a vodik a vznika teplo, ktore jej popali PlČU a bude po probleme.