ako sa zbaviť sokyne?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť sokyne?
Katara

Všíma si na jeden chlapec. Je milý. Ale zatiaľ je to len flirt.

Problém je jedno dievča z našej rastie. Vždy sa chváli, koľkých chlapcov zbalila. Na môjho najprv nadávala. Keď si však všimla, že máme k sebe blízko a rozumieme si, začala sa okolo neho motať aj ona. Naschvál s ním flirtuje alebo sa ho dotýka tak, aby som to videla. On sa pri tom tvári, akoby sa ho to netýkalo a snaží sa jej vyhýbať.

Keby sme mali vzťah, viem presne, čo by som urobila, aby ju to prešlo. Takto nemôžem nič.

Snažím sa byť nad vecou, ale prezradí ma tvár a očerveniem od hnevu.

Ako odstrániť konkurentku? Čo by ste mi poradili?

Ďakujem.

analyzator

uzdost...neviem kto si a ani pohlavie. Ukľudni sa, prečítaj si ešte raz názov príspevku a pochop, že na sprostú otázku sprostá odpoveď. Až na vulgaritu v niektorých príspevkoch. S tým nesúhlasím, aj keď niekedy sa inak nedá. Asi si v podobnom veku s pisateľkou a máte podobný mozgový trust /čítaj trast/. Mohlo by Ti dôjsť, že existuje aj takzvaný čierny humor. Aby si nemusela dlho hľadať... Čierny humor býva často krát označovaný za neľudský. Vo väčšine prípadov ľuďmi, ktorí ho nepochopili. Je zrejmé, že ľudia sú čo sa týka osobnosti a spôsobu myslenia rôzni a teda im aj prídu rôzne veci vtipné. To je úplne v poriadku! ... Inak pisateľka má len zbožné prianie, že majú k sebe blízko. Keby mala vzťah vedela by čo robiť. Takto iba očervenie. Takže sa nič zlé nedeje a nikto v živote jej nebude odháňať od muža ľahké ženy tzv. k****y. Ktorých je mimochodom dosť. Koniec koncov, nahlasuj príspevky Ty sama.

Katara

Ja mám tiež pocit, že niektorí chlapci sú asi slepí. Dievča s každým flirtuje, chodí s každým von. Začnú s ňou chodiť a potom sa sťažujú, že ich podvádza, že sa stretáva aj s inými chlapcami. Alebo nevedeli o tom, že s každým flirtuje? Ako to je? Nezistia si o dievčati viac, kým ju niekam pozvú?

Katara

Ja si tieto reči o zabití už radšej nevšímam.

My sa stretávame aj mimo školy. Tak neviem, či to bude také ľahké?

Istý čas a dlhšie na jej vkus chodila s nejakým chlapcom, ale veľmi sme ho nepoznali, bol z inej partie. On bol myslím s ňou rád, lebo opakoval, aké má dobré srdiečko a pritom je fešanda. Ona je vysoká a chodí do fitnes. Nechala ho, podľa jej slov si chcela ešte užívať. On už mal takmer 20 rokov, ona ešte na strednej. Na mňa však on pôsobil staršie, mal chovanie ako starší chlap. Ale von si s našou partiou vyšiel iba občas.

Antisexx

Neviem ci ste na strednej alebo na zakladnej ale nebudete spolu chodit do skoly navzdy. Pojdes na vysoku aj tam sa ti urcite niekto zapaci a nebudes mat za chrbtom tuto harpiu. A ak ta ten chalan lubi tak ju si vsimat nebude. Ale zaujimalo by ma ako by sa zacala spravat keby ste uz spolu. Kazdopadne nemam rada ked sa baba vtiera chalanovi silou mocou, vyzera to naozaj zufalo od nej. Len niektori chalani su asi slepi

uzdost

Tolko zlosti a nenavisti je vo Vas..
Spravajme sa ako ludia nie ako barbari zo stredoveku!
Peroxid vodika, brokovnica, pikao, lulok zlomocny..
Kde je ludskost? Kde je laska?
Sirte pokoj a mier nie zlost a nenavist!
Zlo plodi len zlo..

uzdost

Nahlaste niekto tie prispevky kde jej radia ako ju ma zabit!
Ved to je trestne ludia sa spamatajte co pisete tuna. Zachovajte nejaky kodex morality!

Katara

Ona je taká, že to nerobí prvýkrát. Vždy, keď sa mi niekto len páčil a zistila to, hneď sa začala okolo neho motať. S nejakými si aj začala, ale po krátkej dobe aj skončila. Nemala som už záujem, tak načo by s ním trávila čas? Niektorí ju poslali do pr...

Ja mám z nej pocit, že provokuje, ale neviem prečo? Nepamätám sa, žeby som jej niečo urobila. Také typy, ako ona čo ide po každom, nemusím.

Máme aj voľných chlapcov, ktorí by možno mali o ňu záujem. Ale nie, ona vždy ide iba po tom, kto sa páči mne.