ako sa zbaviť sokyne?

Príspevok v téme: ako sa zbaviť sokyne?
Katara

Všíma si na jeden chlapec. Je milý. Ale zatiaľ je to len flirt.

Problém je jedno dievča z našej rastie. Vždy sa chváli, koľkých chlapcov zbalila. Na môjho najprv nadávala. Keď si však všimla, že máme k sebe blízko a rozumieme si, začala sa okolo neho motať aj ona. Naschvál s ním flirtuje alebo sa ho dotýka tak, aby som to videla. On sa pri tom tvári, akoby sa ho to netýkalo a snaží sa jej vyhýbať.

Keby sme mali vzťah, viem presne, čo by som urobila, aby ju to prešlo. Takto nemôžem nič.

Snažím sa byť nad vecou, ale prezradí ma tvár a očerveniem od hnevu.

Ako odstrániť konkurentku? Čo by ste mi poradili?

Ďakujem.

Defcon

Rotacny kanon GAU - 8 AVENGER kalibru 30mm s kadenciou do 4.200 ran za minutu spolahlivo vyriesi tvoje problemy so sokynou a ako bonus doda vela zeleza do okolitej pody.
Ak sokyna byva niekde v okoli vodnej plochy ci toku je mozne pouzit este istejsiu volbu a to je system poseidon s nuklearnou hlavicou. Je to sice ruska , teda politicky nekorektna volba, ale zas je to volba istoty.

Katara

Pomelo, ty chápeš, čo myslím. Ja by som sa aj vedela tváriť, že akože nič. Problém však je, že ma prezradí to, že očerveniem. Dá sa nejako regulovať, aby človek nebol červený? Asi nie, čo? A ona keď to vidí, až sa skodoradostne usmieva. Hlavne, keď vidí, že som nablízku alebo som si ich všimla, provokuje.

pomelo

to, ze sa snazis tvarit nad vecou je asi naj.
na moj idol si takto v buse sadla jeho spoluziacka, tiez ma skoro porazilo. ale aj tak ju nechcel, potom sme zacali randit my. aj som mu o tom povedala, aj mi to nejako vysvetlil.

Katara

Je to ťažké, keď človek chce niečo urobiť, ale nemôže, lebo nemá na to právo. Ani neviem, či po ňom ide, či si chce iba niečo dokázať?