Dá sa v zivote prezit, aj ked nieste svina? Snazila som sa neublizovat ludom, takisto som vacsinou pomahala, ale niektori ludia su zakerny, falosny v podstate sa snazia znicit Vas.Napriklad zazila som vztah priatel ma v podstate vyuzil aby si zahojil srdce a potom ma nechal.Dostavam len rany aj ked som ku kazdemu mila.A kazdemu sa snazim pomoc.Preco nefunguje to ze co das to sa ti vrati Lebo teda davala som lasku pozornost ale vracial sa mi nezaujem, ignoracia zlo.No a vzdy zo mnou niekto vypiekol.Nevedela som niekoho nechat, nevedela som v situaciach konat tak ako chcem ja ale myslela som na druhych, teda aby som neublizila.Lenze potom sa ukazalo ze najviac ublizujem sebe.Byt teda v zivote sebec a mysliet len na seba?Mam byt svina, mam sa zmenit?
Da sa prezit aj ked nieste svina?
Presne tak človeka má alebo musí niečo napĺňať, inak je to potom strašne, ja rada čítam ale necítim z toho radosť. Ako mladá keď som chodila do školy som rada robila referáty čiže som tvorila a to ma napĺňalo a stav nudy som nepoznala. Do niečoho som sa zaplietla a neviem sa z toho vymotat. Niekedy ma chytá stav zúrivosti, ale neviem s tým pohnúť. Dakuj Bohu že to nepoznáš ale ďakujem Ti za Tvoje rady.
Medea7, to iste mam aj ja. Praca ma bavila vzdy len chvilu, kym som vsetko vedel, bavilo ma ucit sa to, ale uz nie robit rutinne. To je znak inteligencie. Aj firmu som mal a rychlo rozbehol, len potom to bola rutina, zarabal som, pribudali prachy na ucte, ale uz ma to az znechucovalo, tak som zacal vyvijat nove veci a to ma naplna, ze vyviniem nieco, ci nie je na trhu, zrealizujem napad, predam a zas rozmyslam nad inym. Toto ma naplna.
Ono to je tak ze vo mne niečo nepracuje tak ako by malo, a ja to cítim. Žiadna činnosť ma nenaplnuje, potom prichádza stav nudy a potom premýšľanie o živote, o ľuďoch to sú strašne stavy. Ten životný priebeh sa mi nepáči. Len keby som s tým vedela pohnúť.
Medea7, preco si o sebe myslis, ze si malo inteligentna? Poznas to, ze hlupaci su plni sebavedomia, to len inteligenti o sebe pochybuju... Buduj predovsetkym doveru v seba, intelekt az sekundarne.
Ja chcem zo seba urobiť inteligentného tvora. To je moja túžba. Byt rozumovo vyššie. Ale nie pre parádu ale vedieť riešiť situáciu.
Medea7 a po com takom strasnom tak velmi tuzis, ze sa ti to neda splnit?
No to sa pýtam aj ja. Každému som chcela dobre, ale čo chcem ja to mat nemôžem.
Dobreuz - presne tak ako hovoris, pozri si Kocnera to je typicky arogantny zly sebec, ktory rad ublizuje ludom, ale ma sa uplne super, ze?