Dala mi na vysvedceni stvorku

Príspevok v téme: Dala mi na vysvedceni stvorku
PokazenyPriemer

Dobrý deň. Prečo mi učiteľka dala na vysvedčení štvorku, keď mám priemer 3,2? (známky- 3334). Známky sú iba z písomiek s rovnakou váhou. Na hodine nikto z nás nebol aktívny, pretože by to ani nešlo, keďže dejepisárka len kecá a kecá. Pokazilo mi to celé vysvedčenie, som švrtáčka na strednej a rodičia ma asi zabijú. Je to z jej strany nespravodlivé? Iných aj skúšala, dala im šancu , mne nie. Ešte mi aj naznačila, že ja z toho dejepisu nezmaturujem. Začínam sa báť. Ak by som zmaturovala až v septembri, stále by ma mohli zobrať na výšku?

simiona

Ja som mala na základnej škole učiteľku, ktorá mi z priemeru 2,3 dala 3 na vysvedčení. Často skúšala tak podľa sympatií. Keď to bol niekto nesympatický a vedel, neznámkovala, keď nevedel, známkovala. Dobrú známku takýto žiaci sme mohli chytiť len za písomku. Ale ona sama na vyučovaní hovorili, že nenávidí istý druh žiakov žiakov a ja som bola, aj som chudá. Netuším prečo, lebo ona mala postavu akurát? Na strednej som už mala väčšinou 1 a na vysvedčení len 1.

Tiez som bola introvert a hanbila som sa ozvať.

Týmto chcem povedať, že autorku chápem.

foreveralone

Také sprosté učiteľky, by trebalo vyhadzovať, jednu, za druhou, keď sa nevedia normálne správať a normálne učiť. Nad niektorými učiteľmi sa naozaj pozastavujem, že ako môžu také hovadá učiť ?

zobudsa

ake preskusanie, ona nie je medzi, ona je jasna trojka. ist za nou, ze mne vychadza 3 a basta. povedat to jej, ked nepochodi, rodicom, triednej, riaditelovi, dankovi, ficovi. niekto to uz zariadi.

Jolana272502

ona najlepsie vie, preco ti taku znamku dala..vyskusala by som ist za nou po hodine a opytala by som sa na to..a mozno by som trvala na nejakou preskusani, ak sa na to citis a myslis si, ze by si to vsetko vedela a ze by ti mohla znamku opravit na trojku..

hrablicka

nemyslím si že nieco autorka zamlcala, ak ano horšie pre ňu, ale osobne mám tiež skúsenosť s takouto učiteľkou- strednú mám teda už niekoľko rokov za sebou a doteraz na ňu nespomínam v dobrom, na pisomku sa každý učil koľko vládal, na písomne sme zapísali bežne 6xa4 lebo bola prastena a hodnotila aj podľa počtu strán a vždy si nieco našla v odpovedi čo jej tam chýbalo... a z jednej písomky sme mávali najprv 3znamky potom 4 a nakoniec sme mávali aj 5znamok z jednej písomky- chápete, to už neni normálne a samozrejme že tie známky dávali ,,pestré,, nikto u nej nemohol mat len 1 a 2, mne bežne davala z jednej písomky znamocky 1/2/1/3/4 a to som zo všetkých iných predmetov jednotkarka, max zo dve-tri dvojky na vysvedčení, tým som chcela povedať že niektorí učitelia teda naozaj nie sú normálni, dalsiu expertku sme mali fyzikárku ktorá sama fyziku nevedela, spoluziak ktorý neskôr isiel na matfyz a skončil s červeným diplomom ju vždy na strednej napominal za každou chybou a jemu špeciálne išla nechutne po krku... len kvôli vlastnému konplexu, čiže niektorí učitelia hodnotia naozaj leb podľa sympatií...

Omen

@ PokazenyPriemer, ako si na tom? Povedala si to už mame? Keď triedna zbadá tie známky, mala by hodiť reč s dotyčnou aj s riaditeľom školy. Ak jej na vás záleží. Nakoniec to môžete spraviť aj vy študenti, aj vaši rodičia. Jednoznačne je chyba v dejepisárke!

@ Stankila, : "mozno to je asj samotnym chovanim" - na to slúži známka zo správania.

stankila

mozno to je asj samotnym chovanim a pripravou na hodiny.. to sa do priemeru rata tiez a osobne si myslim, ze ak by si mala dobre vysvecko, tak by ti pri hentakom priemere dala este sancu na opravu

SofiaElla

milá autorka, podľa známok, ktoré si uviedla - výsledná známka - 4 - nie je spravodlivá. Mňa skôr zaráža, že ak si uviedla celú pravdu, prečo sa to bojíš rodičom ukázať. Rodičia chcú vždy to najlepšie pre dieťa, a ak budú vidieť aj takéto jednoznačné pochybenie učiteľa, určite za teba budú bojovať. Najmä ak chcú, aby si išla ďalej študovať. Skôr mám teda pocit, že si niečo zamlčala (hoci si argumentovala, že rodičia nepochopia, sú prísni atď..) Ďalej si uvádzala, že sa učíš aj vo voľnom čase, že ťa dejepis baví, ale známky 3,3,3,4 svedčia o opaku. Chápem, že existujú aj zakomplexovaní a neviem akí hrozní učitelia, ale tvoje známky v priebehu roka hovoria o tom, že si asi niečo riadne zanedbala. Na mne na strednej škole tiež sedela učiteľka, ale najhoršiu známku u nej počas roka som mala za 2. Na maturite zo slohu mi prvýkrát dala trojku, pretože vedela, že ústnu maturitu zvládnem brilantne - teda výsledná známka nebude 1, ale 2.
Aby som ťa však aj povzbudila, mohla si učka trhnúť, že mi dala z maturitného slohu trojku, dostala som sa na masmediálnu komunikáciu, dokonca aj na iné vysoké školy, a dnes pracujem v oblasti, v ktorej mám vyštudovanú VŠ a známky zo strednej nikoho netrápia.
Ešte mimo tvojho príspevku - antiloopa, je lepšie, príjemnejšie a sympatickejšie byť zábavný ako zakomplexovaný, trapný a hašterivý ako ty. Neviem, čo si tu okrem urážok a hašterenia pridal/a, ale ty si práve taký ten jedinec, ktorý tu nikomu chýbať nebude. Ale chápem, že v reálnom živote s tebou nikto nevydrží, takže si svoje komplexy riešieš tu.