Dala mi na vysvedceni stvorku

Príspevok v téme: Dala mi na vysvedceni stvorku
PokazenyPriemer

Dobrý deň. Prečo mi učiteľka dala na vysvedčení štvorku, keď mám priemer 3,2? (známky- 3334). Známky sú iba z písomiek s rovnakou váhou. Na hodine nikto z nás nebol aktívny, pretože by to ani nešlo, keďže dejepisárka len kecá a kecá. Pokazilo mi to celé vysvedčenie, som švrtáčka na strednej a rodičia ma asi zabijú. Je to z jej strany nespravodlivé? Iných aj skúšala, dala im šancu , mne nie. Ešte mi aj naznačila, že ja z toho dejepisu nezmaturujem. Začínam sa báť. Ak by som zmaturovala až v septembri, stále by ma mohli zobrať na výšku?

foreveralone

Ľudia, ktorí majú radi moc (power-hungry), by učiteľmi byť nemali. A ešte keď majú nejaké problémy a zlosť si ventilujú na žiakoch. Takto to potom vyzerá.

Omen

Pozri, kočka, aj ja som prísna, cudzia a dokážem ťa pochopiť. Ver tomu, že aj mama toto pochopí. Povedz jej to ešte dnes a ak je tam ešte nejaká šanca na zmenu ( ak klas. porada bude zajtra), tak nech zájde za učiteľkou a hodí reč. Preskúšať ťa môže aj zajtra nezávisle na tom, či máte alebo nemáte dejepis. Budem ti držať palce.

Nuž je to typ učiteľa, ktorý vám chce ten dejepis znechutiť. A tie známky odhaľujú jej neschopnosť. Zlyháva na plnej čiare ako človek aj ako pedagóg. Chcelo by to protest všetkých ukrivdených študentov, aby ju vedenie školy vymenilo.

Z tých termínov si skús nič nerobiť, hoci si to správne pochopila. Všetci máme svoje termíny, aj ona. Nemúdro sa vyjadruje na svoj vek, nemúdro koná! Nevie, či zajtra neochorie, či vôbec vstane z postele, či... To nevie nik z nás, preto by nemala zasievať nespravodlivosť a strach do vašich duší, lebo bude žať to, čo zasiala!
Tak ešte raz veľa šťastia a drž sa! : )

swistica

A preco si to neriesila hned ako si sa o stvorke dozvedela? Z informacii ktore si poskytla ( i ked su to info len z jednej strany) by vysledna znamka mala byt trojka. Mne to skor pride, ze ucitelka si mohla zle zapisat Tvoje znamky. Ale to bolo treba riesit hned. Lebo zostat ticho a potom to rozoberat na fore k nicomu nepomoze. Bola uz klasifikacna porada? Ak nie, tak za nou chod a slusne sa jej opytaj na dovod? Ak citis, ze Tvoje vedomosti su lepsie ako stvorka, poziadaj o komisionalnu skusku. Napokon ides z predmetu maturovat, takze priprava na komisionalky Ti ulahci pripravu na maturitu.

PokazenyPriemer

Mne na vysokú školu idú známky z iných predmetov, ale dejepis mám hrozne rada. 3 roky sme mali učiteľku, ktora nás to perfektne učila, vždy som u nej mala jednotky dvojky. Teraz v poslednom ročníku nám dali túto starú, ktorá je už na dôchodoku a nemala by tu už radšej byť. Jej písomky sú zvláštne: trebárs napíše do písomky slovo cenzori. Ty to tam vysvetlíš a ona ti povie, že zabudol si dať rok, napísať o tom viac atď. Pritom tá bývala učiteľka vyžadovala len tie dôležité roky a vždy nám to povedala, čo v písomke chce. Táto učiteľka nám na druhej strane povie, že treba tam písať len to dôležité a nie veľa toho čiže si protirečí. Preto mám také známky, a to som si eše aj pomáhala mobilom čiže som tam písala úplne všetko- 10 otázok 2 alebo 3 strany a aj tak jej nič nebolo dobre. Jednotku na vysvedčení nemal nikto, dvojku možno jeden, zvyšok mal trojky a ja jediná štvorku. Potom začala hovoriť, že termín maturít je eše aj v septembri a februári a pritom sa dívala na mňa a ešte na jednu babu. Bojím sa že nezmaturujem. Nezmaturovať z dejepisu a hanba a pritom sa ho učím aj vo voľnom čase si čítam knihy ... lenže toto rodičom nevysvetlím, mám veľmi prísnu mamu.

Defcon

Na zle znamky na vysvedceni sa najviac osvedcilo pit ggggggwwww vodu lahko vyslovitelnu aj koktavemu.
Mjanikova akupunktura , Maroskova ggw voda alebo gigadavky vitaminu c od BJ2 sa neosvedcili.....

Omen

Uč sa, kašli na pokazený priemer, ak si sa tak rozhodla. Možno tým získaš v živote viac ako presadzovaním svojho práva a pravdy, lebo tú máš.
Chcem ťa však upozorniť na ten strach, ten si nevpúšťaj do svojho vnútra, lebo sa ho len tak ľahko nezbavíš.
Držím ti palce, aby si odteraz odpovede z dejepisu zvládla na jednotky a dvojky. Veľa šťastia! : )

PokazenyPriemer

Ďakujem vám. Ja by som sa aj sťažovala, ale bojím sa, že mi to potom tá učiteľka spočíta na maturite, keďže ona bude hlavná v komisii.