Pekný večer prajem. Mám 25 rokov a už teraz ma nebaví život :( proste stratil som chuť žiť. Neviem ako mám ďalej pokračovať pretože ma všetko prestalo baviť a nič ma nezaujíma. Trpím neustále depresiami.... no asi sa zachviľu zbláznim. Ja som sa nemal ani narodiť to by bolo pre mňa lepšie ako takto žiť.
Asi sa psychicky zrútim
ahoj ja mám 14 a cítim sa takisto. najradšej by som sa podrezala, aj tak by si na mňa nikto ani nespomenul a nikomu by som nechýbala. nenávidím sa.
Život je ako nejaký survival running, ide o to, kto dobehne najďalej. Keď ti preskočí, tak ti po čase skočí naspäť, aby sme si mohli tie naše zámky na piesku stavať ďalej. Len rodina má zmysel, aby ste sa držali a pomáhali si, aby ste sa od seba neodťahovali a nepohŕdali jedny druhými, inak to bude ešte väčší shit, po čase, isto. Spadneš, ale vstaneš a ideš...vpred. Strach to ešte zhoršuje, j.b na strach.
v akej sfére pracuješ? Čo je to, čo v práci môže dopadnúť zle, z čoho máš strach?
Eretas, nemáš napr. stresujúcu prácu, ktorá ti spôsobuje tieto stavy? Alebo nestalo sa niečo v tvojom živote kvôli čomu si začal mať depresie? Možno aj nejaká banalita, ktorá si myslíš, že nič neznamenala?
tak ked to mas zo stresov, tak chod sa dat vypisat k lekarovi
Skúšal som ale moja psychika je tak zničená že sa nedokážem sústrediť na hudbu... Dosť mi aj srdce bije zo stresov atď
pozri, podla tohto ma hudba liecivu silu, skus si nieco z toho vybrat
hnonline.sk
"Psychiatrické kliniky i psychologické poradne čoraz častejšie využívajú špeciálnu relaxačnú hudbu či autentické zvuky prírody: spev vtákov, hlasy veľrýb a delfínov, šumenie lístia, špliechanie morských vĺn... "
Eretas mal by si navštíviť psychiatra, ale vážne nejakého dobrého, lebo dnes je už ťažké nejakého takého nájsť (vlastná skúsenosť, keď si ma psychiatrička ani nevypočula a hned mi predpísala lieky a na kontrole som bola 5 min, a to nehovorím o tom, že som bola objednaná na čas a vzala ma asi tak pol hodinu neskôr). Je to ťažké takto žiť..ja neviem či mám depresie, ale mám jednoznačne veľmi zlú psychiku (mám 19) a už neviem ako ju napraviť a dať ju nejakým spôsobom do poriadku...
Nie mne nič už nepomáha
a pocuvanie hudby by nepomohlo? neviem, ake je to pri depresiach, ale mne vzdy zdvihne naladu