Pekný večer prajem. Mám 25 rokov a už teraz ma nebaví život :( proste stratil som chuť žiť. Neviem ako mám ďalej pokračovať pretože ma všetko prestalo baviť a nič ma nezaujíma. Trpím neustále depresiami.... no asi sa zachviľu zbláznim. Ja som sa nemal ani narodiť to by bolo pre mňa lepšie ako takto žiť.
Asi sa psychicky zrútim
Eretas, co to znamena, mam hrozne myslienky voci vsetkym?
Tak povedal mi ze po psychickej stránke som podľa neho dobre ale nie som.. Bol som u viacerých niektorý mi dali aj lieky a nepomohlo.... Proste neviem ako už ďalej %( ako som písal zo všetkého mam stres a trému... Som uzavretý do seba a mám hrozne myšlienky voči všetkým atď
Povrchná doba, kde sa za úspech považuje iba to, kto koľko peňazí a majetkov nahanobil spôsobuje, že citlivejší ľudia, ktorí nemajú tak široké lakte upadajú do depresie. Keď už človek upadne do depresie, zrazu ho všetci opúšťajú, kamaráti, partner atď. spoločnosť si vyžaduje usmievavých a pozitívnych ľudí, beda vám ak takýto nie ste, so smutnými nechce mať nikto nič spoločné. Čo Eretasovi poradiť, vykašľať sa na spoločnosť a na jej požiadavky ako má vyzerať úspešný mladý človek - muž, aký má mať plat, auto, byt a neviem čo ešte.
mjj, ty mas len 14, cely krasny zivot pred sebou, plno zazitkov, vsetko, co si len vies predstavit. z coho mas taketo stavy? maminka ta lubi?
Jedine co ma este ako tak baví je 3d modelovanie cez PC a to je vsetko. Najhorsie je ze sa cítim moc zle a nedokazem sa s istých veci zbavit.
vieš mjj,samovrahovia sú ľudia, ktorí svojím činom ublížia iným. Nie tým, ktorí o nich nemali záujem, ale práve tým, ktorí ich radi majú. Ja sama som matka, a raz som prišla o nenarodené dieťatko. Mala som ho v bruchu iba pár týždňov, ale vedela som o ňom, a veľmi veľmi som sa mu tešila. Raz som sa vracala z ihriska s mojím batoľatom, ktoré bolo mrzuté, lebo už bolo unavené a v predizbe spadlo. Zľakla som sa, lebo veľmi plakalo, a zdvihla som ho. A počas pohybu, ako som si zdvihla 13 kilové dieťa mi trhlo v bruchu. Plod je pri vývine na začiatku akoby prilepený k maternici, a odtrhol sa. Od výživy, krvného obehu, od všetkého.
Lekári skonštatovali iba, že nežije, a tehotenstvo musia ukončiť.
A ja som mala pocit, akoby som sa mala roztrhnúť na dvoje, byť pri existujúcom dieťati, alebo odísť zo sveta spolu s tým malým, veď ako môže byť na onom svete šťastné bez mamy, keď je také drobučké. Žiadnej maminke neželám zažiť ten pocit, že príde o dieťa. Je úplne jedno, či je to pártýždňový plod, alebo násťročný človek, alebo dospelý v zrelom veku a matka starenka. Ak si niekto vezme život, alebo si ublíži, nenapraviteľne tým ublíži tým, ktorí ho majú radi. A je to aj tak sebecké, poukazuje to na to, že človek bol zahľadený sám do seba, keď sa mal poobzerať po okolí, či netreba niekomu pomôcť.
Útulok s opustenými zvieratami, spolužiačka s úlohami, alebo len jednoducho milým slovom. Nemáš nejaké záľuby alebo koníčky? Moja dcéra teraz organizovala viackrát korčuľovanie s kamarátkami, poobede chodí okrem príprav na rôzne vedomostné súťaže - čo sú 3 hodiny navyše, aj na pohybové hry a na výtvarnú. Vo zvyšnom čase rada niečo kreslí, lepí, majstruje, naliepa, číta, alebo pozerá animované japonské filmy, ktoré ani nie sú preložené. Plus messengerové rozhovory s kamarátkou. Teba zaujíma aký predmet v škole, alebo keď nie konkrétne zo školy, ale určite rada niečo robíš vo voľnom čase?
ahjaj- len dvoch ľudí .. moju mama a jedneho kamaráta ktorý je aj tak len internetový
herb to písala. Nedostatok svetla. ponuré počasie, ponuré dni.
moje zlaté mjj. Ty si žiješ vo svojom vlastnom svete a sťažuješ sa, že ťa nikto nemá rád. A ty máš rada koho? Kto v tvojom živote je taký, že ti na ňom záleží?
no co uz narobime ked sme sa raz narodili a musime zit, dalej a dalej