Asi sa psychicky zrútim

Príspevok v téme: Asi sa psychicky zrútim
Eretas

Pekný večer prajem. Mám 25 rokov a už teraz ma nebaví život :( proste stratil som chuť žiť. Neviem ako mám ďalej pokračovať pretože ma všetko prestalo baviť a nič ma nezaujíma. Trpím neustále depresiami.... no asi sa zachviľu zbláznim. Ja som sa nemal ani narodiť to by bolo pre mňa lepšie ako takto žiť.

Angiiieeee

Eretas aj to byva, aj ty si len clovek, nikto nie sme dokonaly! Bude to dobre uvidis, napis mi
angiiiieeee2@gmail.com

Koliso

Ludia zacnite hlavne cvicit a robit nieco pre seba. Depresia prameni aj z nezaujmu okolia o vas. Ak sedite denne na gauci s pivnym bruchom a nezaujmom do zivota, necudujte sa ze nikoho nemate. Ze zeny su zlatokopky a priemerneho chlapa si nevsimnu je uplna blbost. Je tu kopa priemernych zien, ktore tuzia po priemernych muzoch. A ked zamrznete roky na jednom mieste a nebavi vas praca, tak ju treba zmenit a skusit nieco nove. Hlavne na sebe treba makat a zvolit si styl ci zamakate na kariere alebo na sebe alebo na niecom inom...clovek sa vzdy musi posuvat dalej, inak nastane nuda a nechut.

Kontr0lor

naivny - Chrbtica nie je sranda , sám mám miernu skoliózu a sem tam ma bolí, hlavne keď nosím ťažký batoh celý deň a aj preto cvičím. V mladom veku to ešte tak nepocítiš ale potom ... Musíš sa prekonať :) Držím palce.

naivny

kontrolor, ja by som tiež mal cvičiť, aj kvôli chrbtici, ale som príšerne lenivý a nechce sa mi. Tak si lepší ako ja.

Havran7

Ja si jednoducho priateľku nájsť neviem.Je to jednoducho niečo také ako pol ženskej ruky no a potom sa čudujte.Ale mi vadí moja povaha.Čo už narobím.