Ahojte,chodili by ste s niekym kto navstevuje psychiatra ? Uz dlhsiu dobu mam rozne psychosomaticke Tazkosti ,stale som chora,unavena, vycerpana,citim frustraciu, smutok, hnev..moja kamoska mi poradila navstevu psychiatra aby mi dal lieky,lenze ja sa hanbim tam ist...bojim sa,ze si kvoli tomu uz nenajdem chalana,jeden ma uz nechal ked sa toto o mne dozvedel.....rozmyslala som ci neist aspon pre istotu na vysrtrenie,overit si to...ale bojujem so sebou.psychologicka mi povedala ze si nie je ista ale este by nesla do liekov,no kamoska ma presviedca,ze vraj psycholog nie je az tak kompetentny to posudit...ze mam ist priamo k psychiatrovi
Chodili by ste s niekym kto navstevuje psychiatra ?
Takže kamoška ti radí čiaatočne dobre a po 2.) keď chceš chalana, aj tu na fóre nejakí sú :).
Ale nie. Môžeš aj to vyskúšať, ale môžeš sa pokúsiť osloviť chalana aj v tej čakárni na psychiatra. A nič ti nemôže vyčítať, že chodíš tiež.
Ale riešiš teraz chalana, ČO PODĽA MŇA NIE JE DÔLEŽITÉ. TY MÁŠ TERAZ INFEKCIU A TÁ TI SPÔSOBUJE PSYCH. problémy.
Pozri sa čo som písal tu forum.zdravie.sk a choď týmto smerom. Lebo psychiater ti nemusí ani pomôcť!
Obráť sa na infektológa.
Ja som chodila s muzom co bral AD,prv nebolo nic vidno,potom to zacalo.napokon sa so mnou rozisiel s tym,ze mu nerozumiem.nech si taki ludia hladaju podobne chorych.
No skusala som pozitivne myslenie,napr ked ma napadali zle myslienky,povedala som si nie ja to zvladnem bude to dobre..ale moc mi to nepomohlo,nevychadzali mi veci a potom som si povedala ze je blbost hovorit si bude to dobre,ked aj tak veci nevychadzaju..hlavne ma trapi moje fyz. zdravie ..lebo vysledky krvi aj vysetrenia mam fajn, ale aj tak ma stale boli.hrud kaslem,boli ma hlava,klby..kedze to nema realmy zaklad bude to psychosomaticke no mam dost bolesti a s tou unavou velmi biedne fungujem v praci,myslim ze mi hrozi aj prepustenie,volno si zobrat memozem lebo tahame nadcasy v tomto obdobi..no moj vykon je takmer nulovy ani po spanku sa necitim oddychnuta a ist sportovat nevladzem kvoli unave a fyz. tazkostiam....
ešte ma napadlo, že by si mohla ísť aj za obvodným lekárom, aby Ti urobil rozbor krvi, či nie si chudokrvná. Nedostatok železa tiež spôsobuje nadmernú únavu, a má vplyv aj na psychiku, lebo na železo sa viaže krvný kyslík, teda je menšie aj okysličenie mozgu.
Sú relaxačné centrá na oxygenoterapiu, masáže, vírivky a neviem, čo všetko. Nájdi si na nete oxygenoterapia, či nie je také niečo v tvojej blízkosti. Pôsobí vynikajúco na psychiku. Oplatí sa vyskúšať.
Nemal by som s tým problém :) Aj keď do antidepresív radšej nechoď ak to s tebou nie je že úplne zle
ja by som s chalanom, ktorý navštevuje psychiatra nechodila. Keby ochorel a potreboval už počas vzťahu, tak sa s ním kvôli tomu nerozídem, ale keď je to v tej fáze, že sa to o ňom len dozviem, tak do vzťahu nejdem.
Ak môže byť návšteva psychiatra jednorazová a pomôže, lebo dostaneš lieky, ktoré Ti pomôžu, potom sa zoznámiš s nejakým chlapom, nemusí vedieť, že si bola u psychiatra. Netreba mu to vešať na nos a sám sa pýtať nebude. Ale keď to tu čítam, že kto každý a čo všetko bral, tak tiež neviem, či sú lieky dobrá voľba...
podľa mňa by si okrem návštevy psychológa mala hľadať aj iné možnosti zlepšenia, mimo psychiatra. Je možné, že psychiatra nebudeš musieť navštevovať, stačí jediná návšteva, a predpíše Ti ľahké antidepresíva, ktoré budeš brať 6 týždňov. To je, že nepíšeš nič o tom, čo tieto stavy smútku u Teba vyvoláva. Potom by som ešte stavila na svetelnú terapiu a masáž. Napr. by si mohla začať chodiť pravidelne na celotelovú masáž, alebo aspoň masáž celého chrbta. Svoje spraví aj masáž tváre a dekoltu, návšteva manikúry, aby si mala krásne upravené nechty. To sú také drobné radosti, ktoré Ti zlepšia náladu a dostanú Ťa medzi ľudí. O strave si už uvažovala: teda orechy, banány, horká čokoláda, ryby - najmä losos, olivový olej - 1 čajová lyžička denne, vitamín D a vápnik - kúpiť si v lekárni, raz za týždeň ísť do solária - svetelná terapia.
Vyskúšaj toto, a keď nezaberie, vtedy uvažuj nad psychiatrom.
Yep, prick! ;-)
Radšej s niekym kto navštevuje psychiatra ako s obludou ktorá znásilňuje deti a mužov smrdí grošom a vo veku 52 rokov ho živí psychiatricky chorá mater.Foter sa mu obesil lebo bol taký istý pedofil a buzerant ako on.S pozdravom váš Slon.