Chodili by ste s niekym kto navstevuje psychiatra ?

Príspevok v téme: Chodili by ste s niekym kto navstevuje psychiatra ?
Emailnepovinne

Ahojte,chodili by ste s niekym kto navstevuje psychiatra ? Uz dlhsiu dobu mam rozne psychosomaticke Tazkosti ,stale som chora,unavena, vycerpana,citim frustraciu, smutok, hnev..moja kamoska mi poradila navstevu psychiatra aby mi dal lieky,lenze ja sa hanbim tam ist...bojim sa,ze si kvoli tomu uz nenajdem chalana,jeden ma uz nechal ked sa toto o mne dozvedel.....rozmyslala som ci neist aspon pre istotu na vysrtrenie,overit si to...ale bojujem so sebou.psychologicka mi povedala ze si nie je ista ale este by nesla do liekov,no kamoska ma presviedca,ze vraj psycholog nie je az tak kompetentny to posudit...ze mam ist priamo k psychiatrovi

ahjaj

emailnepovinne, pred niekoľkými rokmi sa aj na mňa nakopilo viac vecí, vážne autoimúnne ochorenie manžela, svokor v životunebezpečnom stave, a aj v práci dačo, a nevládala som, prenieslo sa to do fyzickej roviny, zápal sedacieho svalu - ale nie z platničky priamo, ale z prechladnutia, bolesti chrbta.
Nebrala som žiadne antidepresíva. neber ich. Všetko, čo píšeš, sa dá riešiť, len je toho zrazu veľa. A ono je to tak, ako keď treba urobiť veľa práce, ktorá sa nakopila. Je jej veľa, ale krok za krokom ju zato vieš urobiť. Takže najprv, ak sa dá, riešiť samotu. Zmena práce, bývania, aby si nebola sama, lebo ťa to ubíja. No a fyzicky si pozri, či nie si chudokrvná, keď si schudla, a nechutilo Ti jesť, či si z toho potom nie chudokrvná.
Lebo lieky na toto nie sú, jediné je zmena životného štýlu. Byť viac s ľuďmi, riadne jesť, chodiť na čerstvý vzduch a podobne.

foreveralone

Takto ti poviem: Len blbci si myslia, že na psychiatriu chodia len blázni. Ak si nájdeš niekoho, kto si bude myslieť, že si blázon, lebo navštevuješ psychiatra, bude to blbec. S takým človekom nestrácaj čas.