Nedokazem mat vztah

Príspevok v téme: Nedokazem mat vztah
laylaa

Vysvetli mi niekto, ako niekto moze mat vztah rok dva tri styri cely zivot? Mam po 40 a este nikdy som nemala vztah polroka ani, moje vztahy koncia po 4 mesiacoch maximalne.
Nechapem ludi, ktori pisu, ze si nedokazu udrzat vztah, ze po 1-3 rokoch konci hahaha preboha a to nie je udrzanie vztahu tak dlho?
Ja ked zacnem vztah alebo ani nezacnem uz na prvom druhom stretku vidim, ze chlap je pako a este stale zistujem u inych, ci sa nemylim. Stale si s niekym zacnem a uz vidim, ze to nema vyznam, este to taham, no ked som zalubena, ale casto to bol chlap, kto to ukoncil.
Vsetci si o mne myslia to najhorsie a pytaju sa, preco preboha striedam chlapov stale, preco nezostanem pri jednom. Skoro vsetky moje kamaratky su od 23-25 vydate uz 20 rokov a vo vztahom. Ako sa to preboha da?
Ked citam tu, ako som s priatelom niekolko rokov a tie problemy, ja nechapem ako sa toto da. Ja som taka inteligetna, ze chapem, ze chlapi su idioti a ine zeny su hlupe a su s hocijakym debkom, len nech maju akoze vztah? Ci to ja prehanam a mam lubit chapa s chybami a znasat, ze je ku mne zly? Nechapala som xkrat, ako niektore zeny mohli byt predo mnou ci po mne s tym mojim chlapom tak dlho, ked mne stacilo byt s nim par dni tyzden dva a bolo mi jasne, ze to je pako.
Ci to ja len mam taku smolu, ze ku mne sa spravaju zle? Klamu, maju ine zeny, ignoruju moje narodeniny a podobne.
Pritom cely zivot sa mi aj opakuje, ked ja chcem chlapa on mna nie a opacne, ako sa da mat chlapa, po ktorom saliem, ze aj on mna chce? Ved je to je zazrak nemozny. Ja som 17 rokov musela mat vztahy iba, kde som ja nelubila, lebo som nechcela byt sama, ked som konecne zistila, co je to mat chlapa, ktoreho chcem, nechal ma po mesiaci.
Poznate zenu, ktora ma vacsiu smolu v laske ako ja?

cloo

Ked som si prečítal časť vety "Mam po 40 a este nikdy som nemala vztah...",zľakol som sa a zároveň potešil, že existuje aj nejaká žena, ktorá napriek vyššiemu veku nemala vzťah. No ked som prečítal dalšie dve slová, ukázalo sa, že sa jedná o typickú striedačku partnerov = ženu...Muž musí splňať xy podmienok ako napr. dobré finančné zázemie, vzhľad podľa prianí tej ktorej ženy atd., ked sa žene niečo znepačí, ba čo i malý nepodstatný detail, bez milosti pochovajú dovtedy akýkoľvek vzťah.

Abcxyz

Laylaa, pozri, tvoj problem je v tvojom pozerani na svet a na partnerstvo. Ak sa povazujes za inteligentnu, tak asi aj si. Ja mam IQ126 a zijem 30 rokov so zenou, ktora nema ani zakladne vseobecne znalosti, neovlada ziadny cudzi jazyk, furt nieco kvoli svojej blbosti vyvedie, ale zas vie upratat, vyborne vari, je ku mne mila, obdivuje ma, stara sa o mna aj o seba, je skvela v posteli. Chapes? Niekedy by som ju zabil, ake mi urobi nervy svojou blbostou a niekedy mi je s nou fajn. Jednoducho som ju prvoplanovo neposlal do pecka, ale nasiel som si na nej nieco pekne a snazim sa tym kompenzovat to, co mi na nej vadi. Viem, ze jednoducho sanca, ze by som stretol pre mna uplne idealnu zenu, ktora by moju.lasku opatovala je miziva, takze som sa naucil zit so zenou, ktora mi vyhovuje tak na 50%. Nechcem byt sam, potrebujem k svojmu zivotu zenu, tak ju mam. Ak nebudes takto postupovat, ostanes sama a cim starsia budes, tym horsie tu samotu budes znasat a nedajboze ak nebudes sebestacna.

laylaa

Nechapem cely zivot ako to, ze mna tak rychlo vsetci nechali a s inymi zenami boli tak dlho, ako to, ze tolki chlapi su s frajerkami tak dlho, ae ti moji so mnou vzdy kratko? Ja som rozumna a nenecham si skakat po hlave a vadim sa s nimi, ked sa spravaju zle, zatial co ine znasaju vsetko a su ticho?
Mala som raz moznost kecat s dvomi zenami mojho ex a zatialco jedna povedala. ze ona s mojim chlapom take problemy nemala a nechape, o com to hovorim, druha potvrdila, ze je to pako, jasne, ze s nim sa nedalo byt dlho.
Nuz tak zeny su take sliepky hlupe?