Vysvetli mi niekto, ako niekto moze mat vztah rok dva tri styri cely zivot? Mam po 40 a este nikdy som nemala vztah polroka ani, moje vztahy koncia po 4 mesiacoch maximalne.
Nechapem ludi, ktori pisu, ze si nedokazu udrzat vztah, ze po 1-3 rokoch konci hahaha preboha a to nie je udrzanie vztahu tak dlho?
Ja ked zacnem vztah alebo ani nezacnem uz na prvom druhom stretku vidim, ze chlap je pako a este stale zistujem u inych, ci sa nemylim. Stale si s niekym zacnem a uz vidim, ze to nema vyznam, este to taham, no ked som zalubena, ale casto to bol chlap, kto to ukoncil.
Vsetci si o mne myslia to najhorsie a pytaju sa, preco preboha striedam chlapov stale, preco nezostanem pri jednom. Skoro vsetky moje kamaratky su od 23-25 vydate uz 20 rokov a vo vztahom. Ako sa to preboha da?
Ked citam tu, ako som s priatelom niekolko rokov a tie problemy, ja nechapem ako sa toto da. Ja som taka inteligetna, ze chapem, ze chlapi su idioti a ine zeny su hlupe a su s hocijakym debkom, len nech maju akoze vztah? Ci to ja prehanam a mam lubit chapa s chybami a znasat, ze je ku mne zly? Nechapala som xkrat, ako niektore zeny mohli byt predo mnou ci po mne s tym mojim chlapom tak dlho, ked mne stacilo byt s nim par dni tyzden dva a bolo mi jasne, ze to je pako.
Ci to ja len mam taku smolu, ze ku mne sa spravaju zle? Klamu, maju ine zeny, ignoruju moje narodeniny a podobne.
Pritom cely zivot sa mi aj opakuje, ked ja chcem chlapa on mna nie a opacne, ako sa da mat chlapa, po ktorom saliem, ze aj on mna chce? Ved je to je zazrak nemozny. Ja som 17 rokov musela mat vztahy iba, kde som ja nelubila, lebo som nechcela byt sama, ked som konecne zistila, co je to mat chlapa, ktoreho chcem, nechal ma po mesiaci.
Poznate zenu, ktora ma vacsiu smolu v laske ako ja?
Nedokazem mat vztah
nepritahovali ma nedokazala som si predstavit s nimi pusu sex nic... aj som niektorym dala sancu, ale oni su niektori taki strasne strasne ma chceli, nedali ani cas na to, aby som ich spoznala, zalubila sa, takze som len utekala...
ja si z velkeho mnozstva chlapov, co sme chatovali, starostlivo vyberam chlapov, ale aj tak to dopadne rovnako...
mozno preto dopadli tie vztahy ako dopadli, lebo ako som pisala, ja neviem mat chlapa, ktoreho chcem aj on mna.. ak niekoho mam, tak to nie je o moje velkej laske k nemu, proste lebo ho mam rada, viem s nim byt... asi len 2-3 som aj lubila
inak by som mala za cely zivot mozno len 2-3 vztahy dokopy ani nie rok trvajuce
Vo všetkom súhlasím s Aliss.
Autorka príspevku. Odporúčam ti navštíviť psychológa. Lebo co si vypísala tie svoje všetky predošlé vzťahy tak majú strašne veľa spoločných menovateľov ukazovateľov. Čiže ty robíš už hneď na začiatku veľkú chybu. Zlý výber partnera. Vyberá si nevhodných jedincov. Ďalej. Stále sa u teba opakuje že sa ti ti muži prestali ozývať. Tak asi raz dva razy ok náhoda. Ale u teba je to už enormne číslo. Čiže nemôžu byť všetci tí muži magori a ty svätá. Aši robíš dokola tie isté chyby. Toto všetko by ti pomohol dobrý psychológ zanalyzovať a spoznať samu seba, prečo si vyberás mužov akých si vyberás, ďalej získať nadhľad na to, kde opakujes a robíš chyby vo vztahoch ai. A nemôžu mať všetci chyby a ty si akože dokonalá. Takže psychológ.
A ešte ma zaujíma jedno. Napísala si ze mali dáky o teba vážny záujem ale ty si ich nechcela.. Môžem vedieť dôvod? Lebo možno práve s takýmito by si mala super dlhoročný vzťah (pre vzťah budúcnosť vážnosť toho vzťahu je Vzdy lepšie ak chce muž ženu ako naopak, muž by mal aspoň o niečo viac tu ženu milovať a chcieť než žena muža).
so 4 som sex nemala... a je to uz individualne, niekde som sa mozno spravala zle, niekde chceli iba sex asi a niekde stretli inu ja neviem ale vzdy vzdy nechapem preoc preboha nemozem stretnut chlapa, aby sme bol ispolu dlho
viete ake to je ked sa na vas pozera okolie ako striedate chlapov?? stretla som sa asi z 30 po zvazeni ze fakt tento bude normalny, nechce len sex a 25 chcelo len sex, 3 ma chceli ale ja ich nie a 2 som ja chcela a oni mna nie
ine sa idu stretnut s 1-3 a je z toho vztah ci manzelstvo
preco mna stale chcu chlapi, ktori ja neviem mat nedokazem im dat sancu, nevedela by som zniest ich dotyk bozk a reco mna nikdy nechce ten za ktorym saliem?
preco cely zivot musim iba zabudat na niekoho a trapit sa, ze nemozem mat koho chcem? uz asi 30x som musela zabudat na chlapa co nemozem dostat a prezivat bolest..
ine maju vztahy 1 2 3 4 5 sem tam si len prezili bolest
Mňa napadlo, či na nich nepôsobíš tak príliš samostatne, nezraniteľne a tak, že si so všetkým dokážeš poradiť aj sama. Nuž tak potom v zmysle toho, že priťahujeme svoj protiklad, pritiahneš si nejaké nemehlo, ktoré ťa nechá sa realizovať a po tom čo si zasexuje ho to rýchlo prestane baviť.
Vyžaruješ aj nejaké také to "teplo domova", vážiš si mužov, či len za každú cenu trváš na tom, že ty si nenecháš "skákať po hlave" a muži sú pakovia?
Ďalej keď sa zoznamuješ cez chet ako si tu spomenula v inej téme, nuž tak žiaľ tam treba rátať s tým, že sa to tam hemží rôznymi ako hovoríš pakami.
ahoj,
mňa tak napadlo, či to nebolo tým, že si s nimi rýchlo išla do postele?
Jedna moja známa tak pochodila. Išla sa stretnúť s majiteľom hotela, poprechádzali sa po okolí, rozprávali sa, mala pocit, akoby sa poznali už celé roky, a strávila s ním noc. Aj raňajky jej priniesol. Potom ona tam išla za svojou tetou, a chcela sa dostať späť, a čakala, že pre ňu príde, on nič. Telefón jej nebral. Potom jej zavolal späť, že sorry, zabudol som na Teba. A inak totálny chlad z jeho strany. Inak som si to nevedela predstaviť, len že ľahká korisť...
V americkom manuáli je sex na 3. rande. U nás je to podľa psychológov aj na 4. rande priskoro, lebo potom pôjde iba o sex. Na stretnutiach sa majú preberať spoločné záľuby, ísť do múzea, do hradov a zámkov, prechádzať sa v prírode. Kaviareň je nudná. A podmienky, kde sa stretnúť, kladie žena. Teda, stretneme sa pred touto lekárňou a chcem ísť potom s Tebou k tým a tým vodopádom, k tomu a k tomu jazeru a pod.
Vadit sa s niekym kvoli ziarovke? To je nieco na vadenie sa? To vam vazne stalo za to? Neviazne len tak nahodou medzi tebou a tymi muzmi aj komunikacia? Ako si mu vravela o tej ziarovke? Asertivne si mu vysvetlila, ze by si bola rada, ak by ste mali setrne ziarovky, ci si mu to dala rozkazom? Vies, nevylucujem, ze si narazila na muzov, ktori sa spravali zle. Ale z nejakeho dovodu si si vybrala prave takych! Uvedom si, co si pri vybere partnerov robila zle a uz to neopakuj. Nebud prehnane kriticka, nevyvolavaj hadky, nechci niekoho za kazdu cenu. Nepoziciavaj nikomu peniaze, nechci tak strasne chlapa, lebo ak zdrhavaju po par tyzdnoch, bud na nich tlacis, alebo sa im nepaci tvoja prirodzena povaha...
aliss tak potom keby som nesla rychlo do vztahu, mala by som vobec niekoho? bola som 6 rokov aj sama a 17 rokov som mala vztahy, ze som im dala sancu bola s nimi, aj ked som nebola zalubena, nesalela za nimi, potm by som bola za blbu co chlapovi neda sancu a zase nikoho nema, lebo ja som uzasna a kazdy chlap zly?
vzdy mi kopa ludi hovorila, preco mas ty iba takych deb... preco si nenajdes konecne normalneho???
aliss - spraval sa zle, ale to vidim bezne u ludi, mma pocit, ze ludia robia co chcu a nikdy nepozeraju na inych, ze ich vyrusuju, robia im nieco zle ako fajciari atd... bezne ludia stale kricia robia zvuky pustaju hlasno hudbu aj po 10 alebo nieco nespravne neludske podporuju, ja som clovek, co sa snazi pozerat sa na ludi a robit dobre veci co najviac... napr sa so mnou jeden byvaly vadil, ked som povedala, nech nekupi obycajnu ziarovku ale ekologicku
tak ja som ta zla, ze nechavam chlapa rychlo, ked tvrdim, ze to oni mna nechavali vzdy skoro vsetci ???? a toho z prispevku laska sex ci nic co som pisala mam mu dat sancu? ked skoro vsetci tvrdia, nech na neho kaslem, ze chce iba sex, ze ked sa neozval tyzden, tak urcite nechce vztah??
Ty si asi vela o tych muzoch nevedela, kym si s nimi isla do vztahu, ze....a kym si s nimi zacala byvat...Preco si v podstate cudziemu cloveku pozicala peniaze? Osobne poziciavam len rodine. Ako dlho si bola s tym muzom, ze si mu pozicala? Tamten mal len ten problem, ze pustal mixer, ci aj nieco ine robil?