Nedokazem mat vztah

Príspevok v téme: Nedokazem mat vztah
laylaa

Vysvetli mi niekto, ako niekto moze mat vztah rok dva tri styri cely zivot? Mam po 40 a este nikdy som nemala vztah polroka ani, moje vztahy koncia po 4 mesiacoch maximalne.
Nechapem ludi, ktori pisu, ze si nedokazu udrzat vztah, ze po 1-3 rokoch konci hahaha preboha a to nie je udrzanie vztahu tak dlho?
Ja ked zacnem vztah alebo ani nezacnem uz na prvom druhom stretku vidim, ze chlap je pako a este stale zistujem u inych, ci sa nemylim. Stale si s niekym zacnem a uz vidim, ze to nema vyznam, este to taham, no ked som zalubena, ale casto to bol chlap, kto to ukoncil.
Vsetci si o mne myslia to najhorsie a pytaju sa, preco preboha striedam chlapov stale, preco nezostanem pri jednom. Skoro vsetky moje kamaratky su od 23-25 vydate uz 20 rokov a vo vztahom. Ako sa to preboha da?
Ked citam tu, ako som s priatelom niekolko rokov a tie problemy, ja nechapem ako sa toto da. Ja som taka inteligetna, ze chapem, ze chlapi su idioti a ine zeny su hlupe a su s hocijakym debkom, len nech maju akoze vztah? Ci to ja prehanam a mam lubit chapa s chybami a znasat, ze je ku mne zly? Nechapala som xkrat, ako niektore zeny mohli byt predo mnou ci po mne s tym mojim chlapom tak dlho, ked mne stacilo byt s nim par dni tyzden dva a bolo mi jasne, ze to je pako.
Ci to ja len mam taku smolu, ze ku mne sa spravaju zle? Klamu, maju ine zeny, ignoruju moje narodeniny a podobne.
Pritom cely zivot sa mi aj opakuje, ked ja chcem chlapa on mna nie a opacne, ako sa da mat chlapa, po ktorom saliem, ze aj on mna chce? Ved je to je zazrak nemozny. Ja som 17 rokov musela mat vztahy iba, kde som ja nelubila, lebo som nechcela byt sama, ked som konecne zistila, co je to mat chlapa, ktoreho chcem, nechal ma po mesiaci.
Poznate zenu, ktora ma vacsiu smolu v laske ako ja?

Meridian

Je tu ešte sex.Životná energia sa spotrebováva sexom bez lásky.
Človek ktorý sa príliš zameriava na vlastnú sexualitu spotrebováva životnú energiu a potom má slabé vyžarovanie aury a tým pádom priťahuje k sebe podobne duchovne nižšie duše .
Príliš to nerozoberajme ani nechcem polemizovať o tom či to tak je alebo nie.
Je to proste fakt že trvalý vzťah nenájdeš ak máš vybité baterky.

Meridian

Ešte je tu ďalší aspekt toho keď niečo chceme(vzťah napr) a nedarí sa.
Niekedy človek tak silno po niečom túži že vlastne tie sny drží ako magnet pri sebe a nemôžu pracovať mimo nás.
Čiže nato aby sme k sebe niekoho pritiahli musíme zvolniť aby myšlienka,predstava túžba pracovala prospech nás ake mimo nás.
Čiže moja rada k tebe znie zvolniť nesmie z teba sršať som sama a zúfalo čakám ,lebo zúfalo sa aj dočkáš ale zúfalca!
Za ďalšie nerieš či ich bude tridsať no a čo ?
Neobviňuk seba ani osud z nezdaru nájsť partnera.
Ale nie tak ,že len ppvieš teraz mne že to nerobíš.
Mne na tom nemusí záležať nakoľko si úprimná k sebe.
Partner príde keď to budeš naenej čakať.
Keď spíme naše druhé ja sa stretáva z ostatnými je to zmenený stav vedomia spánok a oni pracujú v prospech našich potrieb viac ako dokážeme prijať .príde to len úprimne porozmýšľaj čo ti hovorím naozaj ....

laylaa

ved to ja chcem vztah ale a slobodu vyhovoval by mi chlap co by nebo lstale doma nemas sa kedy pohadat a ste si vzacnejsi a mas aj vlastny zivot zaluby, deti nam netreba, staci macka a pes

Meridian

Neviem ako sa vytvára vzťah v zrelom veku lebo ten môj má tento mesiac dvadsaťsedem rokov.
Čiže náš vzťah sme budovali ešte keď sme boli mladý a ohybný.
Keď má človek povedzme po tridsiatke a nedajbože niečo dosiahol kariera bývanie záväzky deti a podobne samozrejme ego.Je vytváranie vzťahu ťažšie si myslím.
Každý zo zúčastnených má oveľa hlbšie väzby na rodinu prežité vzťahy zázemie.
Jediný benefit nie malý by mali byť skúsenosti a presne predstava čo chcem čo očakávam a tuto sa predstavy veľmi líșia už len keď opomenieme rozdiely medzi mužmi a ženami.....

Meridian

Laylaa partnerský vzťah nieje o tom že
Buď budem znášať tvoje "neduhy"a budem vo vzťahu alebo
Chcem to po svojom ,ale budem sama !
Keď ťa len napadne toto už je niekde chyba.
Samozrejme chápem aj to keď niekto je obmädzovaný napr 3,5 roka ako tuto nižšie dáma....a potom chce samozrejme dýchať mať kúpelňu alebo svetlo v spálni len pre seba.
V skutočnosti mať vzťah je ťažké a všetci sa to učíme po celý život.Toto je všeobecné nie o tebe.
Ale život je práve o tom učiť sa mať vzťah !
Niekto tam hore nás stvoril a dovolil si mať s nami vzťah.Nám prináleží mať vzťah s ním tiež,lebo ak pretrhneme puto ktoré nás spája prestávame byť vyživovaný a naša existencia je ohrozená chorieme atď.Máme umožnené prostredníctvom vzťahov tunak dolu naučiť sa a dozrieť na vzťah ,ktorý je pre nás najdôležitejší a dokonca si môžeme vybrať s kým sa budeme učiť.My sme to však poňali z druhého konca myslíme na seba či nám je dobre a či nám to vyhovuje .Každý vzťah ťa bude niečo stáť a kto nieje ochotný toto prijať nebude mať vzťah.

daniela2

ja som napr. momentálne už 3,5 roka bez vzťahu, a nesťažujem sa. Mala som veľmi dominantného partnera a vychutnávam si teraz slobodu, že o všetkom si rozhodujem sama. Vzťah si vyžaduje veľa prispôsobenia sa inému človeku a do toho sa mi akosi nechce. Keď si tak pomyslím, že by muselo byť v spálni zhasnuté svetlo, lebo on by chcel spať, kým ja by som si chcela čítať, alebo, žeby obsadil kúpeľňu, kým ja som vstala kvôli tomu skôr, aby som si stihla dať náročnejší make up. Alebo by mi dirigoval, koľko vody mám dať uvariť, keď nám chcem urobiť kávu.
Možno sú milenecko-kamarátske vzťahy lepšie. To sa stretneme cez víkend, zájdeme spolu niekam, spíme spolu a potom odíde. Nemusím byť v kuse vedľa neho, môžem slobodne dýchať. Máš drahý zlatú žilu? Dobre, ľudskosť káže ťa odprevadiť k lekárovi a držať za ručičku v čakárni, ale na záchode si vzdychaj na vlastnom, ja to počúvať nebudem! V kuse sa hádaš so svojím synom v puberte? No, ja si ťa vypočujem, ale mňa do toho chlapca nič, a rieš si to sám, ja si ťa vypočujem, pomôcť ti neviem a nechcem - je to tvoja sféra, nie moja.
Mám ťa rada, ale odtiaľ potiaľ. Nevzdám sa kvôli tebe mojej pohody a nezávislosti.

laylaa

tak asi len byt ticho a znasat ako sa chlap sprava zle ku mne, lenze mna mnohi omrzia zacnu mi liezt na nervy a ja im proste mat vztah je zazrak, pokial nie je clovek vyslovene zalubeny strasne a nie je ochotny vsetko znasat, iba ma toho cloveka rad, byt spolu dlho sa neda

Meridian

Príčina sa hľadá ťažko ,ale postupne by sa k tomu dalo dopracovať.
Je úplne zjavné,že scenáre sa opakujú.
Z toho sa dá usúdiť ,že hneď na začiatku robíš niekde chybu,keď priťahuješ rovnaké individuá.
Ja som síce chlap ale vidím všade naokolo čo za dementov chodí po svete.
Neviem ako vysoko si ceníš seba ,ale ak tvoja mienka sama o sebe je nízka tak aj laťka na potencionálneho partnera by bola asi nie príliš vysoko.Jednoducho zákon rezonancie funguje aj v tomto.
Ďalším aspektom prečo môžeš narážať na stále rovnakých je ,že nejaký aspekt povahový v tebe silno priťahuje protipól pre duchovné napredovanie.Ľudovo povedané ak si príliš pišná a tvoje podvedomie to vie tak priťahuješ niekoho kto ťa bude urážať aby si sa zbavila tejto vlastnosti a pohla sa ďalej.Ak máš pocit že to čo som ti napísal nedáva zmysel tak ani nereaguj prosím.

laylaa

podotykam, mnohi pekni sexy chlapi ma casto chceli a ja ich nie aj ten posledny mladsi sexy pekny a ja ho mam na haku, ked sa zle sprava akoby len sex chcel... a mam teraz dalsieho starsieho sexy a ja uvazujem len nad kamaratstvom... ja sa viem zalubit do hocijakeho xkrat mi niekto povedal, boze ako sa ti moze tento pacit ved je skaredy jak noc...
som vraj no pekna zena a tu je problem mnohi ma otravuju a pre mna su nezaujimavi, ale taki co ma pritahuju ma nechcu...
ale pritazlivost a zalubenost neovplyvnis iskra pride ci nie a nejde len o krasu