Spankova paralyza neverím tomu !

Príspevok v téme: Spankova paralyza neverím tomu !
Lilithmy

Ahojte.Mam na vás otázku od mala trpim spankovou paralyzou .Nikdy som nemala pocit že mi niečo sedí na hrudi .Nevedela som sa pohnúť a vydela som duchov? Od piatich rokov.Som videla ľudí mužov ženy Deti a vojakov .a pamätám si na to všetko doteraz.Raz som dokonca počula krásnu hudbu a videla aj cítila ako má objalo krídlo .Lenze dnes som to mala opäť .a počula hlas ako mi šepká že pridaj sa kumne vojny hlad.to som počula .a v duchu som sa pýtala kto si?diabol?a v tom mi niečo položilo ruku na ústa ale nebola to ludska ruka.Tak sa vás pýtam vážne veríte tomu že je to všetko len spankova paralyza tak ľahko vysvetlitelna.?Ja si myslím že je to niečo medzi zemou a.....

Omen

Nuž, pobavila si ma! : D Najlepšia obrana, je útok. Nerozmýšľala si nad politickou kariérou? ; ) Táto "mimozmyslová", ale aj zmyslová komunikácie u teba zlyháva v elementárnych veciach. Až sa z toho stal jeden veľký nezmysel. Pekný večer! : )

Wich

Omen, ja mam pravo sa vyjadrovat k veciam, o ktorych komunikovat chcem a pokial nechcem svoje skusenosti podavat dalej, lebo to tak necitim, tak mi mozes pisat co chces, aj urazat :) Pokojne :) Svoje rady som neponukla tebe, svoje rady som ponukla autorke temy, na teba som len reagovala, ze preco moze byt mimozmyslova komunikacia dar. Neviem o akej penazenke pises, ak narazas na to, ze za svoje vedomosti si nebodaj budem pytat peniaze, tak na to zabudni :) Nikdy som nezobrala ani cent od nikoho, ale vyberam si, komu radim. Nie kazdy si to zasluzi, alebo ak citim, ze ten clovek to nema vediet, nebudem rozhodne "hubou mlet" :)

Marosko-n

Ak máte akýkoľvek psychický problém alebo nervový pamätajte si že chýba živočíšna B12. Výsledky vbám ukážu že jej mate dosť ale pv tele máme stále zápaly atelo ak nemá aktívnu B12. živočíšnu , tak kolabuje !!! Odskúšané v praxi. Dr. J.K.

Omen

@ Wich, tak nie sme všetci na rovnakej mentálnej, duševnej a duchovnej úrovni. A nie všetci dokážeme čítať s porozumením, čo sa odráža aj v našej komunikácii. Nepýtala som sa na ČOSI, ale na tvoje tvrdenia!
Ak nie si "ochotná s hoc kym o tom debatovat", potom nekontaktuj toho "hoc koho". Inak povedané, nepchaj nos tam, kde nemáš. Hlavne vtedy, ak na to nemáš.
Dôležité je, že som ťa dostala späť do témy. Teraz je to na autorke, či sa rozhodne vytiahnuť peňaženku. ; ) Vale!

@ Lilithmy, tak snáď ťa toto poteší viac, ako moja odpoveď na tvoj vek. : )

Wich

Omen, napisala som ti, aby si si to nastudovala, nie ze ja tu budem niekomu vypisovat cosi. Som ochotna o tom cez email debatovat s autorkou temy, nie s hoc kym. Moje vedomosti ma dost stali, ako financne, tak aj v inom zmysle a nie som povinna odpovedat, ak si to niekto ziada. Pri paralyze dychat dokazes. Bez kysliku by tvoj mozog totiz ostal poskodeny. Avsak mnoho ludi sa tak zlakne stavu v ktorom su, ze zacnu lapat po dychu. Stav kedy si takmer hore ale telo este nie je zobudene, mnohych tak prelakne, ze az v tomto momente zacnu lapat po dychu a dusit sa. Dovtedy dychali uplne normalne, sluzia na to studie, kedy pozorovali paralyzovanych ludi. Vsetci normalne dychali. Tito ludia su aj natoceni na videu, lezia, dychaju, maju zasklby tela, ale to je vsetko. Avsak ako nahle boli hore, opisovali ako sa nemohli nadychnut, ako kricali ale nesiel im zvuk z ust, ako sa posadili, ako dvihli ruku hore a podobne. Avsak na zazname boli viac menej pokojni spiaci ludia, az na tie zasklby, ktore mame snad vsetci. Preco niekto nemoze kricat? Nejde o ziadne paralyzovane hlasivky. Ide len a len o to, ze poloprebudena mysel chce kricat, avsak s telom to nic nerobi. Lebo telo este "nie je spojene" s myslou. Vsetko, co clovek preziva, je akoby len v jeho mysli. Mysel sa snazi "komunikovat" so spiacim telom a nejde to. To je cela paralyza. Vedecky dokazana. Avsak v tomto stave dokazu niektori ludia komunikovat mimozmyslovo s dusami inych. Tie duse mozu byt zle, alebo dobre a podla toho maju ludia z paralyzy pocity. Ale je dolezite, ci nas to samych vydesi alebo nie. Ak sa zlakneme, zacne nam hucat v usiach, z coho su vysvetlene zvukove halucinacie, vidime rozne zle obrazy, do toho neschopnost sa pohnut. Ak sa clovek nezlakne a nedostane mysel sok, dokazeme sa behom par sekund normalne nadychnut. Da sa to nacvicit pomocou cviceni. Komunikacia s dusami je samozrejme tiez na urovni mysle, nie fyzicka...

Omen

Wich, no to je škoda, že si sa prestala ozývať. Povedala si A, mala by si povedať aj B! Tak sa mi zdá, že aj ty si "predpokladala". A správne!
Mám na teba kopec otázok, mohla by si mi odpovedať aspoň na pár z nich:
1. Ako dokáže niekto komunikovať v stave paralýzy, ak má zablokované hlasivky?
2. Akú "specialnu techniku dychania" máš na mysli, keď všetky svaly kontrolujúce dýchanie (okrem bránice) sú paralyzované?

Lilithmy

Omen predpokladám že asi tak 12 a že mám bujnú fantáziu alebo sa nudím :-) Pozri si na internete ľudí čo tvrdia že komunikujú s anjelmi .Sú to normálny dospelý ľudia len majú iné zážitky tiež to nechápem a mám pochybnosti ako môžu komunikovať s anjelmi ale prečo nie .Nieje všetko len veda .A zas každý kto neverí na také niečo tak sa bude ohanat vedou .:-)