Ahojte.Mam na vás otázku od mala trpim spankovou paralyzou .Nikdy som nemala pocit že mi niečo sedí na hrudi .Nevedela som sa pohnúť a vydela som duchov? Od piatich rokov.Som videla ľudí mužov ženy Deti a vojakov .a pamätám si na to všetko doteraz.Raz som dokonca počula krásnu hudbu a videla aj cítila ako má objalo krídlo .Lenze dnes som to mala opäť .a počula hlas ako mi šepká že pridaj sa kumne vojny hlad.to som počula .a v duchu som sa pýtala kto si?diabol?a v tom mi niečo položilo ruku na ústa ale nebola to ludska ruka.Tak sa vás pýtam vážne veríte tomu že je to všetko len spankova paralyza tak ľahko vysvetlitelna.?Ja si myslím že je to niečo medzi zemou a.....
Spankova paralyza neverím tomu !
co na tom chces rozvijat? ja sa naopak cely zivot snazim byt normalna a uprimne zavidim tym ludom, co maju easy zivot a neobtazuju ich taketo veci, je to strasne unavne
Pojem spankova paralyza je vedecky. To znamena, ze je potvrdeny aj vedcami a vedecky dokazany. Vedci odhalili, ze sa pri nej deje kopec veci v tele cloveka, dokazali napriklad preco sa nemoze clovek pohnut, preco sa mu vytvaraju halusky rozne, preco sa mu neda dychat, atd atd. Vedci jednoducho nepristupia na to, ze paralyza je vecou medzi nebom a zemou. Preto maju logicke vysvetlenie. Avsak podla mojho nazoru, sa pri tomto logicky vysvetlitelnom stave tela, mozu diat aj rozne paranormalne veci. Preco nie? :) Takze mila zakladatelka temy, nie je dolezite co si kto o tom mysli, ale ako to vnimas ty. A ci je to pre teba negativne alebo naopak pozitivne. A ci je to "dar", ktory treba rozvijat alebo "utekat" od toho prec :)
Aj mne sa stalo zopár veci .v tej tzv spánkovej paralyze má napr.varovali a potom sa to stalo .preto NATO neverím .a keby to malo len také jednoduché vysvetlenie prečo si detailné pamätám ľudí čo som videla a to bolo 20rokov dozadu aj viac .
neviem co to je, ale tiez mam vazne pochybnosti, ze to je "len" hento. mavam to tiez casto a tiez vselico pri tom vidim a pocujem a tak, okrem toho ze ma to skrti a podobne (vtedy mi pomoze len to, ked sa pomodlim v duchu, vtedy to zmizne). niekedy si musim zasvietit a pozeram v celom byte, ci tam nie su bubaci a chvilu mi potom trva kym zaspim. ale raz som sa v noci zobudila (ale stale som nevedela ci to je sen vo sne alebo som naozaj hore) a pri okne bola bytost, ktorej som sa nebala vobec, predstavil sa mi ako anjel strazny, to bolo zaujimave, ten rozhovor. bol to chlap medzi 20-50, nevedela som mu odhadnut vek vobec a povedal, ze ma so mnou strasne vela roboty, potom zmizol cez stenu.
ale ja aj cez den niekedy pocujem taky hlas (nemam schizu) alebo vidim nejake veci. ten hlas mi chce vzdy dobre, ale ja som ho niekedy z principu neposluchla (ze som urobila uplny opak, ze ved kde je moja slobodna vola) a vzdy som dopadla potom dost zle.